Zobacz pełną wersję : Prop na 1-y cykl
LeBron23LBJ
30-09-10, 20:38
Witam wszystkich. Za jakiś czas mam zamiar rozpocząć cykl na samym testosteronie propionate. ok. 6 tyg. 75 mg co dwa dni.
Będzie to mój 1-y cykl więc proszę o jakieś podpowiedzi. 3 dni od ostatniego strzału mam zacząć brać clomid i tu pytanie w jakiej dawce. Stała 50 mg przez 10 dni, czy najpierw jakaś uderzeniowa na początek? I czy oprócz clomidu dać jakieś dodatki do odbloku?
Również kreatynę zamierzam brać od razu po, a nawet tydzień przed końcem, żeby się rozkręciła.
Obawiam się ginekomastii, więc co powinienem podczas cyklu brać i w jakich dawkach żeby jej się ustrzec. Chciałbym coś w miarę lekkiego. Jak na razie się doczytałem o Nolvadexie 10 mg dziennie. Jakie jeszcze NIEZBĘDNE osłonki powinienem brać? Wiadomo witaminy minerały, dieta wszystko jest i będzie.
Mam pytanie jeszcze co do środka o nazwie hcg? Czytałem że jego zadaniem jest pobudzenie jąder do produkcji własnego teścia. Czy nie obędzie się bez niego na cyklu, czy po? jak to jest? I jak jest pełna jego nazwa.
To by było na tyle chyba. Przypominam, że to będzie mój 1-y cykl
waga: ok 80 kg
wzrost: 179 cm
staż: 4 lata
HCG przy Cyklu 6 tyg nie bedzie potrzebne . Nolva w czasie cyklu tez na zapas nie potrzebna małe dawki propa śa wiec gino nie powinno wystapic . jesli bedziesz czuł swędzenie na sutach to wtedy dobrz emiec pod reka nolve . Kazdy organizm reaguje inaczej ale Gino raczej nCie nie złapie .
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
w Sumie 75 mg troche mało lepiej dac te standardowe 100 mg
Przy tej wadze możesz dać 100mg propa c2d. Hcg zbędne. Odblok 100mg clomidu 1 dzień potem 10 dni po 50mg. Tak jak kolega pisał z nolvą albo 10mg ed przez cały cykl. Duże dawki wit c. i dużo wody na osłonkę wątroby starczy (z tego co pamiętam wujek fallen tak polecał :D).
ile masz nolvy? mozesz odblokowac sie nolvą zamiast clomem, mniejsze dawki, mniejsza toksyczność, jak masz skłonności do trądziku to bedize lepsze.
LeBron23LBJ
30-09-10, 22:39
Jeszcze nie zakupiłem. Myślisz, że lepiej odblokować się nolvadexem? Z tego co czytałem, lepszy jest clodmid. Niewiem czy od poczatku bede brał nolvę. A jakby zaczęło coś swędzieć w sutach to ile nolvy zapodać jeśli się nie brało od początku, też 10mg styknie? A takie bajery jak Essentiale Forte na wątrobę darować sobie?
no można dać i to i to, wzajemnie sie uzupełniają ale do takiego cyklu nie ma potrzeby, novladex mniejsze dawki lecz przyjmujesz dłużej niż cloma. Odnosnie gino to jesli przy 75mg\eod miałbyś objawy to nie wróży to dobrze w przyszłości ale kazdy organizm inny.
LeBron23LBJ
30-09-10, 23:07
No to się okaże w pranie czy mam skłonności do gino czy nie. Ale trochę nolvy na wszelki wypadek wezmę. Na odblok zostanę jednak przy clomid.
Niektórzy sugerują żeby odblok po takim cyklu trwał 2 a nawet 3 tyg. Że niby 10 dni to za mało. Co wy na to? Jak to było u was z odblokiem?
Jak będą swędzieć sutki i będziesz czuć pod nimi gródki to dajesz letro, nolva pomaga tylko w przypadku gino spowodowanego podniesieniem estrogenów. Ja leciałem 1-6 prop 100mg eod i 12 tab (10 dni) w zupełności wystarczyło.
na tradzik cynk w duzych dawkach. na cyklu 100mg prop e2d bralem 100mg cynku dziennie to lekko wysypalo
100mg propa co 2 dni do twojej wagi,
nolwy w trakcie cyklu bym nie dawał, jedynie po do odbloku lub jak by się coś działo,
hcg zbyteczne.
---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
No to się okaże w pranie czy mam skłonności do gino czy nie. Ale trochę nolvy na wszelki wypadek wezmę. Na odblok zostanę jednak przy clomid.
Niektórzy sugerują żeby odblok po takim cyklu trwał 2 a nawet 3 tyg. Że niby 10 dni to za mało. Co wy na to? Jak to było u was z odblokiem?
12 tab cloma, pierwszy dzień 2 kolejne po 1.
fallenursus
01-10-10, 03:43
Jak będą swędzieć sutki i będziesz czuć pod nimi gródki to dajesz letro, nolva pomaga tylko w przypadku gino spowodowanego podniesieniem estrogenów. .
dobrze myslisz, ale cos popyerdoliles:)
dobrze myslisz, ale cos popyerdoliles:)
?
Z tego co pamiętam sermy działają tylko w przypadkach spowodowanych podniesionym poziomem estrogenów. "Więc jak mamy podniesiony estrogen I prolaktynę to sermy pogarszają sprawę bo podnoszą wrażliwość receptorów progesteronowych, a nie obniżają równocześnie całkowity poziom estrogenu we krwi."
nolva z clomem po cyklu dziala cuda:) o wiele lepsze pct niz sam clom.
fallenursus
01-10-10, 12:45
Spoko Ukasz chodzilo mi tylko oto ze letro tez estro zbija:) tutaj to jeden z najbardziej popularnych zaraz po exemie srodkow na gino. nolvy nikt juz nie uzywa oprucz na pct
LeBron23LBJ
01-10-10, 13:50
dobra, to na wszelki wypadek pod ręką co ma być? nolva ?
fallenursus
01-10-10, 13:57
ATD
:p
---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:51 ----------
No juz dobrze nie panikuj:)
Nolva styknie.
Ale kazda ww opcja jest ok.ja osobiscie jadeATD bo najtansze.
LeBron23LBJ
01-10-10, 18:00
Jestem zielony jeśli chodzi o doping więc nazwę ATD 1-y raz widzę. Skoro tańsze to popytam tu i tam.
grzesiek k
01-10-10, 18:06
Chaparral Labs ATD
SNS Inhibit-E
idzie bardzo łatwo dostać
LeBron23LBJ
01-10-10, 18:16
brać podczas cyklu to ATD czy dopiero jak coś się zacznie dziać z cycami? Jak tak to ile?
fallenursus
01-10-10, 18:17
Jestem zielony jeśli chodzi o doping więc nazwę ATD 1-y raz widzę. Skoro tańsze to popytam tu i tam.
http://www.e-gym.pl/forumdisplay.php?38-Testy-odżywek :)
atd nie musisz brac od razu. tak samo jak nolve czekasz az cos wyskoczy mozna udezyc 50mg 2 dni i potem 25mg dalej.
atd swietny dodatek do PCT.
Fallen więc który środek bardziej polecasz Chaparral Labs ATD czy SNS Inhibit-E jakby gino wyskoczyło chyba łatwiej dostać ten drugi !!! A co do nolwy mówicie że nie bardzo w pomocy na gino ?
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Zakupie SNS Inhibit-E na wszelki wypadek jakby cos się miało dziać z gino
Fallen więc który środek bardziej polecasz Chaparral Labs ATD czy SNS Inhibit-E jakby gino wyskoczyło chyba łatwiej dostać ten drugi !!! A co do nolwy mówicie że nie bardzo w pomocy na gino ?
fallenursus
02-10-10, 00:08
! A co do nolwy mówicie że nie bardzo w pomocy na gino ?[COLOR="Silver"]
nikt tak nie moiw, mowimy ze sa lepsze alternatywy od starej wypoconej nolwy:)
21szy wiek, wypadalo by uzywac srodkow na czasie
LeBron23LBJ
02-10-10, 18:19
a takie bajery tribulusy srurusy dac podczas lub po cyklu?
Ok panowie więc moge na przykład inhibita w trakcie cyklu wspomagać a ewentualnie na koniec combo odblok nolwa z clomidem zreszta zaniedługo wstawiam mój opis cyklu jaki planuje więc coś doradzicie
grzesiek k
02-10-10, 19:05
a takie bajery tribulusy srurusy dac podczas lub po cyklu?
po cyklu do pct+zma na wieczór
fallenursus
02-10-10, 19:11
koszykarzu skoro planujesz ATD to na kiego nic nie dzialajacy trib?:)
grzesiek k
02-10-10, 19:27
koszykarzu skoro planujesz ATD to na kiego nic nie dzialajacy trib?:)
kur.to ja juz sie pogubiłem który che to brać...no ale jesli bedzie atd to faktycznie tt nie potrzebny.bo działanie atd do tt bedzie jak mety do kreatyny:)
LeBron23LBJ
02-10-10, 19:42
kolega mi się tu w temat wpieprzył. Ja będę jednak odblokowywał się clomidem. A jak coś z cycami niepokojącego się bedzie działo to albo nolva albo ATD