Zobacz pełną wersję : Deca + ??? Czy można coś dołączyć w trakcie cylku samej deci po 2 tygodniach stosowan
Deca + ??? Czy można coś dołączyć w trakcie cylku samej deci po 2 tygodniach stosowania C3D. W planie 20x deca. Wszystko z racji próby uniknięcia lub zminimalizowania Deca dick. Czy może przejście na 10x deca C7D bez dodatków czyli jeszcze 6 szczałów i następnie odblokowanie. Jestem po 4 szczałach C3D i nie zaopatrzyłem się w teścia. Proszę nie pisać o moim braku wiedzy bo sam jestem zły na siebie, o ten pośpiech.
blood in blood out
30-09-10, 20:04
za niedługo wypowiedzą się bardziej znający temat
ale ...jak juz tak zrobiłeś pociagnąłbym teraz krótki estr razem z długim ( chodzi o test)
co Wy na to?
pierwsze wypełnij ankiete o sobie, a jak najszybciej dowal testo, proponował bym propa, może isc z długim estrem potem propa możesz odstawić i niech długi leci.
fallenursus
01-10-10, 03:50
nienapisales nic zupelnie.
co to za deka? jakie stezenie? ile jej bijesz?
4 tygodnie propa+enan,odstawienie propa i dalej sam enan by bylo najlepszym wyjsciem ale tu cos za malo towaru mi wychodzi. jak tylko 6 tygodni deki ci zostalo-daj propa samego na 9 tygodni.+hcg potem sermy na odblok.
najpierw napisz ankiete i jakie dawki w MG tej deki dajesz.
na przyszlosc najpierw zapytaj, potem wbijaj-najwyzej opiernicz za gupie pomysly dostaniesz, a krzywdy sobie nie zrobisz.