Zobacz pełną wersję : BCAA - które wybrać?
BCAA z Dematize czy BCAA Mega Caps Olimpu
Zaraz wszyscy powiedzą z Xtra z Activlaba :) a z tych dwoch to wez które lepiej wychodzi cenowo, chyba roznicy nie ma.
jak maja byc tabletki to fitmax robi najlepsze cena/ilosc/jakosc FitMax BCAA 4200 (http://********.com.pl/fitmax-bcaa-4200-240tab-p-299.html) choc sa na prawde duze i łatwo się je nie łyka
Nie wiem czy tak dobrze wychodzi, biorąc według wskazan na opakowaniu nie wystarczy nawet na dwa tygodnie(zabraknie 5tabs.)
Także 89zł na dwa tygodnie :/
Ja używałem Fitmax BCAA+EAA i bylem zadowolony
Miałem bcaa olimpu i activlaba . Smakowo obydwa dobre ale rozpuszczalność na korzyść Activlabu . Także ja bym kupił Activlab .
Osobiście biore olimpa w prochu (ananas) i nie mam zastrzezeń
MolderDist
01-10-10, 00:32
dokladnie, ale wynika to MIEDZY INNYMI z faktu iz 90% ludzi z bcaa kojazy tylko ten produkt i jeden powatarza za drugim ;-)
roznica niestety jest bo te bcaa z dymatize to najgorsze (najbardziej nieoplacalne bcaa na rynku) tabletka ma 0,5g bcaa, przelicz teraz ile musisz tego lykac wzgledem swojej wagi i treningu
+ ten niebieski nalot na jezyku i 0,5g barwnikow/chemi w tabsie
jak maja byc tabletki to fitmax robi najlepsze cena/ilosc/jakosc FitMax BCAA 4200 (http://********.com.pl/fitmax-bcaa-4200-240tab-p-299.html) choc sa na prawde duze i łatwo się je nie łyka
jesli proszek, opcji jest sporo
Akurat Bcaa Xtra to dobry prodókt, jeżeli byłoby inaczej to by ludzie tak nie polecali - nawet jak nie brali, bo by usłyszeli, że nie warto
Do autora: jeżeli chcesz akurat do łykania to wybrałbym Mega Capsy olimpu, najłatwiej wchodzą
Fitmax taniej wychodzi ale stasznie ciężko połykać te ich wielkie tabsy
Dymatize do dupy
czytałem o gościu co przez ten barwnik wylądował w szpitalu bo mu pozostał w żołądku
Ja i tak wole w prochu to nie widzi mi się łykanie po kilkanaście tabsów/capsów przed i po treningu
MolderDist
01-10-10, 00:47
tak bo bcaa co stanowi 60% i tak wychodzi lepiej cenowo niż chyba MC olimpa, przynajmniej jakiś czas temu tak było
a co do Dymatize - pyta się bo pewnie widzi cene, widzi ile tabsów i się zacieszył, że go tanio wyjdzie ;-)
tak bo bcaa co stanowi 60% i tak wychodzi lepiej cenowo niż chyba MC olimpa, przynajmniej jakiś czas temu tak było
Wtedy lepiej wziąć bcaa tst jeśli już... o bcaa xtraa mówiło się kiedyś i głównie chodziło o cenę ,która nie jest na obecną chwilę tak atrakcyjna jak jakiś czas temu.