Zobacz pełną wersję : Testosteron Enan 500mg tyg. wystarczy????
silowniaHRB
28-09-10, 19:07
Czesc mampytanie powiedzcie mi czy czykl ok 12 tyg na samym enanie przy dawkowaniu 500mg tyg. da jakeis wieksze rezultaty plus oczywiscie suple??
Biorąc pod uwage ze to dlugi estr rozkreci sie nieco w 5 tyg to moze byc Fajnie jak to pierwszy cykl :) zawsze mozna dac kick startera np meta .
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
ankieta, z kart nie wróżymy.
który cykl, waga itp
silowniaHRB
28-09-10, 20:39
cykl 5 teraz mysle pociagnac sam enan przed ok 12 tyg sadze z epowinien byc efekt waga 80-85kg co powiecie o tym chodiz mi dokladnie o sam enan bez metki i innych sam enan przez ok 12 tyg
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
a) Staż-5lat
b) Celu Cyklu-masa
c) Dotychczasowego kontaktu z saa-meta oma tesc deca stanex
d) wiek-20lat
fallenursus
28-09-10, 21:39
Sam enan bardzo dobre wyjscie
Hcg podczas cyklu.
silowniaHRB
28-09-10, 22:23
HCG musialo by byc podczas cyklu?
HCG w trakcie cyklu zależy bardzo od twoich predyspozycji. Ale wg. mnie jąderka będą się kurczyć ok. 7-9 tyg.
Sam będziesz czuł kiedy uderzyć. jak nie zauwazysz atrofi jader nie wbijaj hcg.
silowniaHRB
28-09-10, 23:13
aha no rozumie a mzoes zmi ejszcze powiedziec co poelcisz zeby nie wyj.... syfków bo mam tak ze nawet jak wezme suple to jakei ssyfki wyskocza co poelcisz zeby brac na brac syfków
fallenursus
28-09-10, 23:27
Hcg od 3ciego tyg. 250iu c3d.
Na syfki to nic nie biore bo dziadek juz jestem i nie mam takich. Wit e 400iu2-3razy dziennie w kapsach daje rade
silowniaHRB
29-09-10, 09:39
np cynk zinca forte mzo ebyc tylko ze tam zalecaja 1 tab. na dobe mozna wzaisc ok 2-3 ?
Sam enant może być , ale nie polecam jak już wiele innych środków brałeś, dodał bym coś :)
silowniaHRB
29-09-10, 14:11
no a powiedz jakie produkty bys polecil??
fallenursus
29-09-10, 14:12
Tak czasmi czytam hamerykanskie fora i powiem ci Gruby ze ludzie szczegolnie ci co nie mieli miliona cyklow za soba przewaznie nie potrafia wykozystac w pelni potegi tescia. mysle ze dla kolegi tutaj bedzie to bardzo dobry test na przyszlosc. wystarczajacy bodziec do przyrostow przy prawidlowo dopietej diecie. i co najwazniejsze- bez wiekszych komplikacji. co nie pomijafaktu ze oczywiscie jesli chce moze cos dodadac.
kiedy sskonczyl ostatnicykl ijak dluga przerwe mial jak najbardziej sie liczy.
silowniaHRB
29-09-10, 14:18
2 miesiace temu zakonczylem clomid po cyklu wiec ponad 2 mieisace przerwy jest
miales juz cykl wiec wiesz czego sie mozesz spodziewac, chodzi mi o tradzik, calkiem nie zlikwidujesz, cynk mozesz brac a tak to kup sobie Zineryt jak juz cos wyyebie.