Zobacz pełną wersję : ocena cyklu
witam panowie, moglibyście mi cos doradzic do mojego cyklu??;) wyglada on tak jak na razie 1-11tyg 200mg prolo e5d 1-10tyg boldek 400mg ew (po 200mg e3d/e4d) i 9-13tyg winko 50 mg e2d potem clomid z hcg do odblokowania:D ale powiedzcie mi czy ilośc testosteronu jest dobra, niktórzy mówia mi że tak inni że nie:P słyszałem wersje 300mg e5d ale to mam sobie wjebac 3cm tescia na raz?:P dzieki za pomoc
fallenursus
27-09-10, 15:05
Wypelnij ankiete bo jak czytam ze krawiec sprzedaje testo na cm ......
no ankiete mam wypełnioną ;P a a 3 centy to oczywiście 300mg w strzykawie...
wypadaoby podac wage,staz i poprzednie cykle zebys dostal odp czy cykl ok,
Informacje o Richixxx
Biografia Brak Informacji Lokalizacja Brak Informacji Zainteresowania sport spoRT SPORT Zawód Brak Informacji Klatka piersiowa[cm] 118 Biceps[cm] 40 Wzrost[cm] 189 Waga[kg] 96 Staż[miesięcy] ooo z przerwami pare latek ale jade regularnie ze 14 Udo[cm] 65 Pas[cm] 90 Przysiad[kg] 100 słabe kolana;p Wyciskanie[kg] 120 Martwy ciąg[kg] 103 to wkleje to poprostu:P a cykle juz miałem ale pierwszy to byl metka i prop a 6miesiecy to deca i prolo i winko;D
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:38 ----------
^ miesiecy temu ten ostatni cykl:P
bold i test min po 600mg week przez min 12tyg
fiu fiu to niezle, niższe dawki o ch***a roztrzaśc? a ile moge nabrac do jednej sytrzykawy? obojetnie?? jak mam 300mg to w jedną albo rozdzielic na 2?
Jeżeli to początkowe cykle mion zdaniem lepiej zacząć od propa z winkiem ewentualnie z czasem dołączyć npp
Jeśli bold i testo, to do tej wagi bold minimum 400mg/tyg, testo 500mg co 5 dni.
znalazłem na forum taki cykl
1 - 10 tyg deka lub boldenon 200mg (E7D)
1 - 11 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
9 - 13 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (E3D)
toche sie różni od mojego ale nie az tak strasznie ;P jak wywale prolo i zatapie enantatem to moge taki zastosowac?
fallenursus
06-10-10, 15:51
jak wywale prolo i zatapie enantatem to moge taki zastosowac?
Sterydy nie dla Ciebie niestety.
To i to to tesosterony wiec nie powinno byc różnicy, dlatego sie dziwie że na forum jest taki cykl uważany za dobrze ułozony a w moim uważacie że dawki sa za małe. dlatego pytam bo mi sie juz tez w głowie pierdzieli od tych wszystkich info. to może fallenursus bys powiedział coś madrzejszego np czemu mój jest uważany za błedny zamiast popeliny bredzic...
grzesiek k
06-10-10, 21:58
chłopak napisz ile masz do czynienia ze saa?
piszesz ze wywalisz prolo a zastąpisz enantatem tak?kur.przecież to jest ten sam srodek!
ten cykl który wkleiłeś jest z przykładowych cykli więc dawki są sugerowane a nie ze kazdy ma takie brac.kazdy ma inna wage innemu trzeba wiecej drugiemu mniej.musisz jeszcze dużo czytać i się uczyć.
No niestety musi się jeszcze podszkolić bo bez tego nie widze efektów.
tu widze ze duuuzo mi wiedzy brakuje, to nie tak jak na sił u chłopaków co wdupiają bez głowy co popadnie. ten cykl bede musiał odłozyc w czasie, dzieki za DOBRE rady
Czytaj dużo na forum a wszystko będzie jasne :)