PDA

Zobacz pełną wersję : nie wiem co wziąc

Martiness_88
24-09-10, 20:39
Witam jestem tutaj od niedawna, wiec sory jak zrobie cos nie tak.Pakuje 3 latka mam 22 l, 184cm, 73 kg. Mam taką delikatną rzeźbe...
no własnie chciałbym przytyc chociaz 5 kg(przytyłem 4 kg na gainerze)co wziąc ... na mase.
Wiem pewnie bedziecie pisac o diecie staram sie jesc same pozyteczne rzeczy(ryz, makaron, ryby, banany, jogurt, maslanki, itd..)
Ale jest jedno podstawowe pytanie co mam wziac <meta odpada!!> prosze o pomoc..
Prosze wytłumaczcie mi o co chodzi z tym odblokowaniem<he wczesniej nie miałem do czynienia z ssa>
czekam na wyczerpujące wiedzy odpowiedzi..:)

vold
24-09-10, 21:04
Jak nie meta to najlepiej testosteron propionat,

jeśli chodzi o odblok to to masz o tym temat w postach podwieszonych, poczytaj :)

Martiness_88
25-09-10, 10:14
oks dzieks

ht
25-09-10, 19:46
maslanka i jogurty to raczej nie sa jakies tam super rzeczy. skoro tyjesz 4 kg na gainerze to po co chcesz wchodzic na saa ?? i zrobic 5kg. dla mnie bez sensu.

fallenursus
25-09-10, 20:20
to teraz od sterkow sie tyje?
http://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif

Sosna91
25-09-10, 21:45
moja babcia mowiła mi zawsze, jeśli nie jesteś pewien 'z czym to sie je' to tego nie bierz.

na chłopski rozum... nie wiesz co to PCT, odblok, nie wiesz nic a chcesz brać. nabierz troche wiedzy w temacie, wtedy mozna rozmawiać.

Martiness_88
28-09-10, 17:04
sosna taki mądrala to wytłumacz a nie sie wyzyzszasz nie wiem czym niby mądrzejszy jestes???

grzesiek k
28-09-10, 17:51
chłopak nie unoś się tak,bo skoro potrzebujesz pomocy to może troszke szacunku do innych,fallen trzyma porządek wiec uważaj bo bedzie ost.Sosna ma raczej troszke wiecej wiedzy niż ty wiec nie pisz głupot.

Co do tematu...masz troszke za mało wiedzy a odblok to ważniejsza rzecz niż sam cykl.Poczytaj troszkę.

Sosna91
28-09-10, 17:55
nie będę teraz pisał wypracowania na 2strony skoro wszystko możesz znaleść przeczytać, zrozumiec, wystarczą chęci, ale jak i w życiu tak i na forum pierwsze wrażenie jest najwazniejsze, tu widać od razu kto z SAA zrobi pożytek a kto straci kase, ale okej poświece te 5min i napisze.

Pakuje 3 latka mam 22 l, 184cm, 73 kg. Mam taką delikatną rzeźbe...

co Ty robiłeś przez te 3lata? taka waga przy tym wzroście i po tym czasie delikatna rzeżba.. a wiesz dlaczego? nie dla tego że pewnie jesteś ekto a dla tego co napisałeś poniżej..

Wiem pewnie bedziecie pisac o diecie staram sie jesc same pozyteczne rzeczy(ryz, makaron, ryby, banany, jogurt, maslanki, itd..)

a wiesz dlaczego to jest jasne? przeczytaj co jeszcze napisaleś

(przytyłem 4 kg na gainerze)

wiesz co to gainer? to szama, węgle\białko to co masz w lodówce tylko w proszku, przytyłeś po tym bo biorąc go w końcu udało Ci sie złapać nadwyżke kcalorii w diecie i w końcu Twój organizm mógł troche odłożyć i spożytkować na budowe odrobiny mięśnia.

rozumiesz już teraz?

uwierz mi że możesz wbijać co chcesz a jedząć tak jak dotychczas będziesz siał tylko spustoszenie w swoim organizmie, napędzany organizm będzie chciał rosnac a nie bedize z czego.

sosna taki mądrala to wytłumacz a nie sie wyzyzszasz nie wiem czym niby mądrzejszy jestes???

absolutnie nie jestem mądra, próbuje Ci tylko pewne kwestie wytłumaczyć żebyś nie zrobił sobie kuku.

jak ogarniesz to co napisalem kreski na Twojej wadze będą rosnąć, przy takiej wadze nie jest problem o nadwyżke,

odnośnie PCT pisać juz nie bede bo wystarczy tę fraze wpisać w google bądz w wyszukiwarke na forum i już masz.

To Twoje życie nie moje wiec napisze tez i to. jeśli meta odpada, w sumie z jakich przyczyn nie napisałeś to nie ma co kombinować tylko jak na tą wage walnac
1-6 100mg\eod propa i to wszystko.