PDA

Zobacz pełną wersję : Kilka pytan co do cwiczen ,diety,odzywek

krupcio993
24-09-10, 17:16
Witam chciałbym ćwiczyć żeby wyrobić rzeźbę i masę , mam 195 i ważę około 75 kg . Znalazłem odpowiedni trening , co do diety będę więcej jeść ryżu,makaronu , tunczyka max 2 razy w tygodniu , warzywa typu fasola zielona no i oczywiście mięs....o itp także będę pic dużo wody oraz mleko niestety moje posiłki będą przyjmowane w rożnych odstępach czasowych dlatego wiem ze ta dieta nie jest zbyt dobra ale nie mam czas żeby np o tych samych godzinach przyjmować i dokładnie liczyć dietę . Chce także zakupić białko nie wiem jakie i czy na początek jest to dobre rozwiązanie ? I także dietę uzupełniać gainerem typu olimp 4000 jest to także dobre rozwiązanie ?

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Chciałbym dodać ze bed cwiczyc 4 razy w tygodniu pon i wtorek i czwartek i piątek oraz biegac w srode i sobote ponieważ lubię biegać

Chcę_być_wielki
25-09-10, 09:50
To nie jest dieta .

Dolce Martino
21-11-11, 23:36
trening dieta , dokladna i poukladana
a suple to na razie odstaw

PanT
05-12-11, 07:34
Tu masz przykład jak powinna wyglądac dobra dieta, sam dopiero ostatnio ogarnąłem ją na ostatki guzik dzięki chłopakom z forum
http://www.e-gym.pl/showthread.php?67-Kilka-przyk%B3adowych-diet-na-mase

Co do gainerów, białek itp. narazie zacznij ćwiczyć i jeść a potem brać suple ;)

Pronutrition
16-02-12, 11:28
Poczytaj w tematach podwieszonych, tam masz podane diety i można spokojnie coś wybrać. Druga sprawa to trening,tez dobry plan da efekty. Taki szarpany plus do tego biegi,może okazać się znikomy.

luo
17-02-12, 12:21
Pronutrition zrób to jeszcze raz:twisted: