Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pierwszy Cykl !!! Porada. Prosze O POMOC !!!

davido52
26-02-07, 18:09
Witam !!!

Na dniach bede rozpoczynal swoj 1 Cykl ktory bedzie trwal 10 tyg. (tak mi doradzono) A moze mam go zmniejszyc ???
Posiadam Testosteronum Prolongatum - testosterone enanthate (Jelfa, Polska) 6 op. po 5apmulek w kazdym opakowaniu oraz na ODBLOKOWANIE Clomid 12 tab i Tamoxifen 30 tab.
Moje pytanie jest takie:

1. Kiedy mam stosowac tescia ( przed treningiem w okreslonej godz. czy nie ma to zadnego znaczenia)
2. Po 10cio tygodniowym cyklu JAK mam stosowac OBLOK chodzi mi tu w jakich ilosciach mam brac KAZDA tab. oblokowujace i jakich dniach i czy wogole Starczy na 1 cykl. tych tab. oblokowujacych.

Moje dane:
Wiek 21 lat
Wzrost 191cm
Waga 73kg

P4l4d7n
26-02-07, 20:59
Masz strasznie mala wage jak na taki wzrost. Ja bym na twoim miejscu naturalnymi spsobami doszedl do Minimum 80. Masz chociaz diete?

A wracajac do tematu prolo na pierwszy cykl odpada. Polecam tradycyjnie 100 mety a jesli chodzi o odblok to mozez 12 clomidu (codziennie po 1) albo nawet odzywki jak tribusteron, zma i inne wyzwalacze tescia.

vold
26-02-07, 22:41
odp:

1) nie ma znaczenia kiedy

2) 2 tygodnie po ostatnim strzale prolki clomid 5 dni po 100mg i 14 dni po 50mg. i prawie będą 2 paki , proponuje dodać nolwadex i HCG na odblok.

brodawid
04-03-07, 14:03
A ile masz lat?????????

[ Dodano: 04-03-2007, 14:12 ]
Sorka pomylilem sie!!!!

moja propozyjcja to
meta15mg.ED
Prol+enan E5D mozesz bic razem to sa dlugie estry!!

odblok 21 dni po statnim strzale po 2tab. pierwszego i drugiego dnia dawka uderzeniowa pozniej po 1 dziennie
Polecam kreatyne tydzien po ostatnim szocie na podczymanie!!!
Dietam wysoko bialkowo -weglowa polecam Gainer jak masz klopoty z posilkami np. w pracy!!
Nie ma znaczenia kiedy bijesz !!
Mete podziel na 3-rano po poludniu i wieczorem zawsze po posilku-inaczej moga wystapic bule gastralne

Pozdrawim i zycze przyrostow

vold
04-03-07, 16:09
odblok 21 dni po statnim strzale dlaczego 21 a nie 14?

brodawid
04-03-07, 16:20
Poniewaz tescie ktorych zamiezasz uzyc do cyklu sa oparte o estry o dlugim dzialeniu po sztrzale utrzymuja sie w organizmie w duzym stezeniu przez 2 tyg. W 3 tyg dlatego ze dzialanie jest juz oslabione i wtedy nalezy sie odblokowac !!!!
po 2 tyg odblok stosuje sie przy uzyciu sterydow o krotkim okresie poltrwania srodka w organizmie
Clomid i tamoxifen w zupelnosci wystarcza.
To oczywiscie moje zdanie ale kazdy jest inny wiec musisz obserwowac reakcje swojego organizmu on da ci znac co mu lezy a co nie!!! :smile:

vold
04-03-07, 16:25
3 tyg to po omce a po enan 2 tyg a po krótkich estrach jak np . test prop to 3 dni.