PDA

Zobacz pełną wersję : Szczypie Pupa!

b5gipl
22-09-10, 18:46
O ile pamiętam to tu dopowiedz mogę dostać na każde pytanie, tzn forum..
Przy sraniu szypie mnie odbyt
Stolec normalny... Wszystko ok
Ale po sraniu massacra. Chodzić nie mogę bo swędzi, szczypie, a za razem boli, nawet jak wezmę prysznic to nic to nie da.. może uśmierzy pieczenie na jakiś czas. ale potem zaś zaczyna szczypać...
Od tygodnia mam ten problem i jest coraz ''śmieszniej''(nic takiego nie jem co by szkodziło).
I proszę nie pisać głupot bo jest to problem :O

PucuLeg
22-09-10, 18:57
Mysle ze wyskakujac z tym na forum popelniasz samobojstwo... Lepiej zglos sie do lekarza z tym bo wiekszosc uzytkownikow nie ogarnie sie w pore i jedyne co zrobia to narobia Ci przykrosci. Nie da sie raczej dokladnie stwierdzic co Ci dolega, najlepiej zebys z tym poszedl do lekarza rodzinnego potem on moze da CI skierowanie do kogos innego. Szukanie pomocy na forum to zly pomysl. Pozdro.

Wiki
22-09-10, 19:07
A boli Cię brzuch czasem? Nifuroksazyd pobierz przez 4 dni. Ewentualnie zwykły węgiel.

b5gipl
22-09-10, 19:07
taa wiem ci internauci z pośród setki 1 mądry się znajdzie
Jutro sie pójdzie

rafio83
22-09-10, 19:16
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale mój ojciec miał kiedyś podobne objawy i okazało się ze ma hemoroidy... Jak podcierasz tyłek to nie ma krwi?
A może to poprostu zwykłe odparzenie na to najlepszy SUDOCREM.

Jak chcesz fachowej porady to uderz na PW do Hermana i tak jak koledzy wyżej wal do lekarza.

Hermann
22-09-10, 19:32
Każdy z nas ma tyłek i każdemu może sie przytrafić jakas dolegliwość z nim związana.Po to jest to forum abyśmy sobie pomagali. Kolego napisz czy ostatnio brałeś jakies antybiotyki,może chorowałeś na cos i stosowałeś jakieś leki? Napisz czy masz biegunke ,czy zauważyłes krew jak wspominał rafio 83, i czy nadmiernie sie pocisz i czy ostatnio badałes poziom cukru. Rozumiem Twoją niecheć do lekarza. Nikomu nie jest łatwo mówic o takich sprawach a jeszcze pokazywać tyłek wiem coś o tym hehe. A jeszcze jak lekarzem okazuje sie fajna babeczka to jak jej powiedzieć że swędzi dupa? Odpowiedz na te pytanie, jeżeli nie tu napisz PW postaram sie Ci coś doradzic.

flutebox
23-09-10, 10:16
A boli Cię brzuch czasem? Nifuroksazyd pobierz przez 4 dni. Ewentualnie zwykły węgiel.
chłopie przecież pisał, że nie ma biegunki, tylko normalny stolec... a ty mu wyskakujesz z takimi lekami, jak masz takie głupoty pisać to lepiej nie pisz...
wysmaruj dupsko sudokremem może pomoże na szczypanko :)

Hermann
23-09-10, 11:17
Sudocrem - bardzo dobry łagodżący lek ,ale obawiam sie że w tym przypadku jedynie załagodzi objawy. Mam nadzieje że rada którą udzieliłem na PW pomoże. Pozdrawiam.

KowalX
23-09-10, 12:51
Nie wcinasz za dużo "ostrego" żarcia?

fallenursus
23-09-10, 12:51
Ja mamsajgon z dupy jaksie nawpierdalam ostrejpapryki:)

Tytam co sie wcinasz? Starsi maja pierszenstwo!

NeverLetGo
23-09-10, 14:06
dobry kebab piecze dwa razy

flutebox
23-09-10, 15:16
ja nie wiem co wam się porobiło z pierdzeniem... szczypie po kebabach czy papryczkach chilli ? dla mnie to jakaś abstrakcja- dobrze, że z moją dupą wszystko okej :)

///M
23-09-10, 16:19
Może masz owsiki.

Bull2
24-09-10, 18:25
owsiki :D