Zobacz pełną wersję : Co ćwiczycie w co gracie na WF-ie?
Ćwiczenia czy granie na WF?
nie chodze juz do szkoly. w szkole sredniej nie chodzilem na wf albo zalatwialem zwolnienie na caly rok...
Studia totalnie wszystko (jestemna awfie) :P, z bardziej bekowych to muzyka rytmika taniec (dwoch typow po 100kg tanczacych czacze - widok nie do zapomnienia), gimnastyka fitness, taniec nowoczesny :)
Z ciekawszych to oczywiscie wszelkiej sporty druzynowe, silownia, basen, judo czy samo obrona.
W liceum, po przyjsciu nowego nauczyciela nawet mielismy graplling, silownie, gry i zabawy w wodzie :)
zabawy w wodzie :)
geyyyuuu Ty:D
nie chodze juz do szkoly. w szkole sredniej nie chodzilem na wf albo zalatwialem zwolnienie na caly rok...
Dlatego wyglądasz jak wyglądasz na wf nie chodziłeś w wojsku nie byłeś cienizna
już nie chodzę do szkoły a jak chodziłem to tylko piłka nożna była albo siatka ale nożna to kompletne dno stado baranów kopiące piłke w innych zamiast do bramki dla tego opuszczałem wf a i tak miałem 4-5 na koniec...z debilami niema co.
(idę do roboty nocka czeka ;/)
już nie chodzę do szkoły a jak chodziłem to tylko piłka nożna była albo siatka ale nożna to kompletne dno stado baranów kopiące piłke w innych zamiast do bramki dla tego opuszczałem wf a i tak miałem 4-5 na koniec...z debilami niema co.
(idę do roboty nocka czeka ;/)
Dokładnie tak samo nie gram w noge.Chyba ze siata to nawet jak nie potrafią grac to raz na jakiś czas ktoś dobrze wystawi to taka kosa pójdzie ze aż łapy ich pieką od odbioru ;D
u mnie łapy pieką od pompek a nogi bolą od biegania i przysiadów
geyyyuuu Ty:D
:*:*:*
(sorki chlopaki za spam ale musialem)
Dlatego wyglądasz jak wyglądasz na wf nie chodziłeś w wojsku nie byłeś cienizna
chlip chlip:(
Ja na Wf tez nie chodzę , Gość drażni mnie że mam ochote mu najebać .
Wcześniejsze w-f w podstawowce to najlepsze co było ...........
mnie to gosc tak bardzo nie lubil hehe
kabaret jak ujjj byl jak go denerwowalem specjalnie, z lekcji mnie tyle raz wyrzucil ze to jakies nieporozumienie:)