PDA

Zobacz pełną wersję : Metanabol Najlepszy na Pierwszy raz???

vip365
19-09-10, 16:47
Szukalem na forum ale nie moglem znaleźć dokładnych odpowiedzi na moje pytania a wiec

Wiek 18 lat staż 12 miesięcy ponad
Waga 70 kg dobrej masy mięśniowej próbowałem już większości kreatyn i kilka busterów
bylem strasznie chudy gdy zaczynałem ćwiczyć w ważyłem ok 50 kg jestem zadowolony ze swojch efektow ale obecnie przechodze kryzys nie rosne juz nic od jakis 2 miesiecy wiec uciekam sie w to rozwiazanie
Ale przejdźmy do rzeczy oto kilka pytań
1)prosił bym o rozpisanie cyklu posiadam 100 tabletek tajlandzkiego metanabolu
2)jakie odzywki brać do cyklu i jakie po cyklu ??
3)co z odblokami i jakie osłonki na wątrobę i czy do tego jakieś witaminy??
4)spotkałem się z opinia aby w czasie cyklu unikać tłuszczy ponieważ odkłada się on na wątrobie i sercu czy jest to prawda??
Wiek 18 lat
Masa 70 kg
Staż 12 miesięcy

PS prosił bym o konkretne odp . Ponieważ chciał bym to zrobi bezpiecznie
I proszę nie pisać czegoś w stylu jesteś za młody to wiem sam ale strasznie jestem nakręcony poza tym towarek już kupiony
Z góry dziękuje jeśli na forum były odp na któreś z mojego pytania to przepraszam

sts
19-09-10, 17:02
nie rośnie bo dieta kuleje od 2 miesięcy dodaj kcal:) mi nie rosło na początku przez 9 miesięcy błędy początkującego wiec się wku...łem dodaj kcal a zacznie znów iść.

4-Punkt bzdura.

vip365
19-09-10, 17:14
co do diety mam 4500 tys kalori dziennie ledwo co daje rade zjesc

MAXIMUS 2
19-09-10, 17:17
Na pierwszy raz kolego to jest dobra jakaś doświadczona dupencja a nie metanabol.

sts
19-09-10, 18:07
co do diety mam 4500 tys kalori dziennie ledwo co daje rade zjesc
jakbyś miał tyle kcal to by ruszało coś więc coś jest nie tak.

po za tym twoje dane kłamią

Informacje o vip365

Waga[kg]73 i rosnie :D Staż[miesięcy]6 miesiecy

vip365
19-09-10, 20:10
obecnie troche zrzuciłem ważyłem 73 zrobiłem lekkie odtluszczenie a ankieta jest przestazala 6 miesiecy temu to bylo 6 miesiecy :P nie aktualizowalem jej :P

ht
20-09-10, 07:19
do 80 spokojnie mozesz doleciec bez saa. rozpisz diete w dziale dieta sprawdzimy i zobaczymy co jest nie tak.

vip365
20-09-10, 09:45
do 80 spokojnie mozesz doleciec bez saa. rozpisz diete w dziale dieta sprawdzimy i zobaczymy co jest nie tak.

Prosilem aby nie bylo takich odpowiedzic skoro nikk mi nie moze pomoc musze doradzic sie ktorys z osiedlowych koksow

Wiki
20-09-10, 12:28
Przecież on to ma już kupione i pewnie zaczął szamać :P.
Na pierwszy cykl masowy/siłowy najlepsza będzie meta albo teściu prop, albo nawet placebo :). Ale w Twoim wieku raczej meta, bo istnieje szansa że Cię aż tak bardzo nie zblokuje.
15-20mg dziennie rozbite na 2-3 dawki
po cyklu clomid 6-7 dni po 1 tabletce
z odżywek po cyklu kreatyna
z osłonek essentiale forte najlepsza i dużo witaminy C
witaminy np. supradyn + wmc (wapń, magnez, cynk) po treningu możesz dać dodatkowo magnez i potas.

vip365
20-09-10, 17:21
trzeba robic jakies przerwy pomiedzy zazyciem tabletki a posilkiem jak w przypadku kreatyny??
i czy mogl bys dokladniej rozpisac DT i DN czyli rano poludnie i wieczor ?? a treningowe rano przed treningiem i po treningu ??

ht
20-09-10, 21:44
trzeba robic jakies przerwy pomiedzy zazyciem tabletki a posilkiem jak w przypadku kreatyny??
i czy mogl bys dokladniej rozpisac DT i DN czyli rano poludnie i wieczor ?? a treningowe rano przed treningiem i po treningu ??

spytaj sie osiedlowych koksow.

vip365
21-09-10, 16:08
[QUOTE=ht;376432]spytaj sie osiedlowych koksow.[/QUOTE
mowili ze nie :P