vip365
19-09-10, 16:47
Szukalem na forum ale nie moglem znaleźć dokładnych odpowiedzi na moje pytania a wiec
Wiek 18 lat staż 12 miesięcy ponad
Waga 70 kg dobrej masy mięśniowej próbowałem już większości kreatyn i kilka busterów
bylem strasznie chudy gdy zaczynałem ćwiczyć w ważyłem ok 50 kg jestem zadowolony ze swojch efektow ale obecnie przechodze kryzys nie rosne juz nic od jakis 2 miesiecy wiec uciekam sie w to rozwiazanie
Ale przejdźmy do rzeczy oto kilka pytań
1)prosił bym o rozpisanie cyklu posiadam 100 tabletek tajlandzkiego metanabolu
2)jakie odzywki brać do cyklu i jakie po cyklu ??
3)co z odblokami i jakie osłonki na wątrobę i czy do tego jakieś witaminy??
4)spotkałem się z opinia aby w czasie cyklu unikać tłuszczy ponieważ odkłada się on na wątrobie i sercu czy jest to prawda??
Wiek 18 lat
Masa 70 kg
Staż 12 miesięcy
PS prosił bym o konkretne odp . Ponieważ chciał bym to zrobi bezpiecznie
I proszę nie pisać czegoś w stylu jesteś za młody to wiem sam ale strasznie jestem nakręcony poza tym towarek już kupiony
Z góry dziękuje jeśli na forum były odp na któreś z mojego pytania to przepraszam
Wiek 18 lat staż 12 miesięcy ponad
Waga 70 kg dobrej masy mięśniowej próbowałem już większości kreatyn i kilka busterów
bylem strasznie chudy gdy zaczynałem ćwiczyć w ważyłem ok 50 kg jestem zadowolony ze swojch efektow ale obecnie przechodze kryzys nie rosne juz nic od jakis 2 miesiecy wiec uciekam sie w to rozwiazanie
Ale przejdźmy do rzeczy oto kilka pytań
1)prosił bym o rozpisanie cyklu posiadam 100 tabletek tajlandzkiego metanabolu
2)jakie odzywki brać do cyklu i jakie po cyklu ??
3)co z odblokami i jakie osłonki na wątrobę i czy do tego jakieś witaminy??
4)spotkałem się z opinia aby w czasie cyklu unikać tłuszczy ponieważ odkłada się on na wątrobie i sercu czy jest to prawda??
Wiek 18 lat
Masa 70 kg
Staż 12 miesięcy
PS prosił bym o konkretne odp . Ponieważ chciał bym to zrobi bezpiecznie
I proszę nie pisać czegoś w stylu jesteś za młody to wiem sam ale strasznie jestem nakręcony poza tym towarek już kupiony
Z góry dziękuje jeśli na forum były odp na któreś z mojego pytania to przepraszam