PDA

Zobacz pełną wersję : Waga ładnie spada a tłuszcz zostaje :/

Michax
18-09-10, 01:48
Witam,
redukuję się już 5 tydzień, w niedziele zaczynam 6 tydzień. Waga pięknie spada, jak dotąd spadło 3.5kg. Aktualnie ważę 77kg przy 178cm wzrostu, przed redukcją było 80kg, ale w ogóle nie widzę zmian w sylwetce, nadal są "boczki" i robią się spore wałki na brzuchu "szczególnie jak siedzę" i w ogóle otłuszczone ramiona itp.
Dietę modyfikowałem stopniowo, z tygodnia na tydzień ucinałem trochę węgli i tłuszczu. Ogólnie od początku redukcji uciąłem jakieś 75g węglowodanów i z 10g tłuszczu.

Staż:

z dietą rok, bez diety jakies 2 lata

DIETA:

Wliczając b/w/t ze wszystkich produktów/suplementów/odżywek ogółem mam:
W DT: 3.4g B/kg (wliczając białko roślinne i bcaa) 2.4g ww/kg 0.6g t/kg
W DNT: 3g B/kg (wliczając białko roślinne i bcaa) 2g ww/kg 0.6g t/kg

1 Posiłek
100g owsianych
380g białek jaj
10g masła orzechowego

2 Posiłek
200g kurczaka/ryby chudej
10g oliwy z oliwek
warzywa

3 Posiłek (przed treningiem)
50g ryżu basmati
200g piersi z kurczaka
10g oliwy
warzywa

4 Posiłek (po treningu)
50g ryżu basmati
200g piersi z kurczaka
troszke warzyw

5 Posiłek
200g piersi z kurczaka
10g oleju lnianego
warzywa

Aeroby:

kręce 2 x w DNT po 55 minut (też stopniowo zwiększałem) i 3 x w DT po treningu 30 minut

Suplementacja:

2 x 3 caps mitotropin rano i po południu
20g bcaa xtra przed trenigniem
20g bcaa xtra po treningu
20g bcaa xtra przed aerobami
20g bcaa xtra po aerobach
35g carbo po treningu

Trening:

Normalny split 4 x w tygodniu po 3-4 ćwiczenia na jedną partię, oczywiście super serie, serie laczone, drop sety

fallenursus
18-09-10, 01:54
przy takim wzroscie i 86kg czulem sie dziwnie suchy.:(
foty zapodaj

najlepiej jak zrobiles przed zaczeciem redu i teraz. obadam co ci trzeba:)

Michax
18-09-10, 17:37
Kurcze... niestety nie posiadam żadnego aparatu, żeby zrobić fotki :/

fallenursus
18-09-10, 18:00
telefonu nie masz?

jak obcinasz ww, zwiekszasz tl?

Michax
18-09-10, 18:11
Telefon mam, ale zanim kabel do zgrywania zdjęć znajdę to minie z pare dni :D. Z resztą robi straszne zdjęcia.
Węgle obcinałem stopniowo, w 1 tygodniu redukcji było ogółem 100g owsianych i 200g ryżu, w 2 tygodniu obciąłem 25g ryżu, w 3 tygodniu kolejne 25g, w 4 tygodniu kolejne 25g, teraz lece 5 tydzień i mam 100g owsianych na 1 posiłek i 100g ryżu na 2 posiłki. Tłuszczu nie zwiększam, zmniejszyłem go od początku redukcji o 10g, bo w 1 posiłku miałem jeszcze 2 żółtka których teraz już nie ma.
Redukuję się, ponieważ mam sporo tk. tluszczowej i nie wiele mięśni. Chciałem ten tłuszcz najpierw zgubić, żeby potem było łatwiej nabierać suchej masy, bo jak do tej pory masowałem to przy takim BF nie było sensu budować masy.