Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Napalm vs Jack3d vs White Flood

Patriot
17-09-10, 21:06
więc tak na październik będę potrzebował jakiś dobry środek przed treningowy na pobudzenie. Słyszałem różne opinie na temat tych środków, raczej pozytywne jeśli chodzi o każdy z nich.
Jednak prosiłbym o opinie osób (tylko tych, którzy sami stosowali któryś z wyżej wymienionych). Osobiście najbardziej jakoś mnie kusi na Napalm. Tylko teraz mnie ciekawi, który z tych środków jak dla was ma mocne dawki, że nie trzeba będzie po tygodniu już zwiększać porcji jak to często z takimi produktami bywa (oczywiście wiem, że co na was działało tydzień na mnie może miesiąc, ale chce poznać wasze opinie)

kamil_07
17-09-10, 21:09
Jack3d daje rade, ale jeśli oto chodzi, to podstawowe dawki nie wystarczają. ale cena kusi. :)

mtm
17-09-10, 21:18
z tego co choopy piszą nr.1 mesomorph

Patriot
17-09-10, 21:40
hmm to może jeszcze zastanowię się nad tym mesomorphem. Czekam na dalsze opinie tych 4środków ;)

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

cenowo to ten Napalm dobrze podchodzi, bo za 150zł mam 50porcji, co wówczas w moim wypadku przy 4-dniowym planie spokojnie starczy, a i jeszcze coś zostanie na "gorsze" dni
jeśli chodzi o ten Jack3d to właśnie najmniej jestem przekonany, sporo osób mówi że bardzo szybko przestaje i trzeba zwiększać dawki,a będę potrzebował czegoś lepszego i pewniejszego raczej
ten mesomorph to już cenowo drożej, ale poczekam co jeszcze inni będą pisać
no a white flood był chwalony przez wiele osób z tego forum to poczekam na ich opinie. Głównie mówię zależy mi na wiedzy po jakim czasie musieliście zwiększać dawkę, chyba że nie trzeba było, rozumiecie ;)

ht
17-09-10, 22:44
mam znajomka. kupil sobie mesomorpha zrobil mzoe z 3 treningi i oddal innemu bo mowi ze za mocno go kopalo. kupil napalma i jest zadowolony. zalezy jak kto lubi, mi np lepiej od tych wszystkich podchodzi muscle serum. nie tyle co pobudzenie ale skupienie i mozna robic naprawde fajne treningi.

jaca666
17-09-10, 23:38
Nie słuchaj opinii bo każdy ma inny organizm.
Jadłem Napalm i był dobry.
Chciałem kupić jeszcze jedną puchę ale właśnie zaczerpnąłem opinii że o wiele tańszy i tak samo kopie jest Cytonox.
Okazało się że nawet przy 3 miarkach nic mnie nie ruszało.
Znów inny kumpel brał Napalm i mówi że dupa i ze najlepszy jest jack3d.
Dużo ludzi chwali Mesomorpha, że nawet przy połowie miarki rozwala konstrukcje ale nie próbowałem.
Obecnie jadę na NoXplode i chyba lepszy od Napalmu ale to jest opinia po tygodniowym testowaniu a jak będzie dalej to się okaże.

KowalX
18-09-10, 00:26
Mesomorph, maximize v2 są najmocniejsze.
White flood też kopie konkret ,ale w inny sposób.
słabsza wersja mezomorph to np, quake czy nox pump.

Znów inny kumpel brał Napalm i mówi że dupa i ze najlepszy jest jack3d.

Jacek3d :) działa głownie pobudzająco i hmm budząco dzięki 1,3 ,a napalm jest bardziej w starym stylu ,że tak powiem.

kamil_07
18-09-10, 08:00
aaa jeśli pytasz jeszcze co do mesomorph'a to strasznie mocne gówno. ;d
Po dowaleniu konkretnej dawki na początku treningu swędzenie. Ale co do pobudzenia i pompy to 10/10

Voice666
18-09-10, 09:04
Szamałem jacked'a jedną miarkę przed treningiem jak pracowałem na nocki (10h) po nocce na trening, i muszę powiedzieć że sprawdził sie w 100%. Pobudza, dodaje motywacji, nie pompuje nie wiadomo jak, ale nie o to chodzi. Po treningu mogłem normalnie położyć się spać i nie miałem problemów z zaśnięciem. jedna miarka jest ok, przez dłuższy czas. Teraz stosuje 1.5 miarki, ale używam go tu i ówdzie już od 3 miesięcy, z małymi przerwami. Jeżeli chodzi o skalę jakość/ilość/cena to bije wszystkie inne na głowę - w moim odczuciu.
Wcześniej stosowałem Nox Pump Doriana - w moim odczuciu placebo. Super Pump z Gaspari - gówno niemiłosierne, Plasma jet z gaspari - bleh :/
Także od siebie polecam jacked, chyba, że nie lubisz geranium.........ale teraz do wszystkiego to sypią.
Ale na pierwszy raz nie polecam, jeśli nie miałeś doczynienia z tego typu suplementami to zacznij raczej od czegoś "łagodniejszeg"

Patriot
18-09-10, 10:29
ok dzięki za pomoc ;)
już mniej więcej wiem jak mądrze to poukładam sobie do końca roku. Teraz jednak skuszę się na ten Napalm, zobaczę jak będzie, najwyżej za 3tyg zdam relacje ;) po tygodniu stosowania

seras666
18-09-10, 10:34
White flood też kopie konkret ,ale w inny sposób.

jak w inny sposob? moglbys opisac szerzej? niedlugo bede go kupowal i jestem ciekaw jego opini./