rj7rad
17-09-10, 15:10
Przy okazji pisania pierwszego posta na forum chciałbym wszystkich gorąco przywitać ;)
Tak więc witam, mam na imię Robert. Chciałbym aby użytkownicy tego forum pomogli mi przytyć.
Moje preferencje:
Waga: 65
Wzrost: 182
Chodzę do szkoły, nie pracuję. Jestem bardzo szczupły o czym świadczy moja waga w stosunku do wzrostu. Od 2 miesięcy jestem osobą nie palącą (paliłem 6 lat). Myślę, że to też przyczyniło się do mojej wagi. Przez te 2 miesiące przytyłem już ok 5-6 kg.
Problem tkwi w tym, że w ogóle tego nie widać. Postanowiłem więc ostro wziąć się za siebie no i przytyć.
Od jakiegoś czasu przeglądam forum, czytam przeróżne tematy odnoście diet, odżywek itp. W końcu ułożyłem "szkielet" diety dla siebie. Chciałbym żebyście ją ocenili/poprawili.
A więc:
Sniadanie (7:00):
- Płatki owsiane
- 300ml. mleka
- 3 jajka
- owoc
2 posiłek(10:00):
- 6 kromek chleba razowego
- 100g twarogu
3 posiłek (13:00)
- 125g ryżu
- ryba
- sałata pekińska
- oliwa z oliwek
4 posiłek (16:00 - przedtreningowy)
- tuńczyk w sosie własnym
- makaron
5 posiłek (19:00)
- ziemniaki
- mleko 300ml
Czy taka dieta uczyni mnie grubszym?
Proszę o komentarze.
Tak więc witam, mam na imię Robert. Chciałbym aby użytkownicy tego forum pomogli mi przytyć.
Moje preferencje:
Waga: 65
Wzrost: 182
Chodzę do szkoły, nie pracuję. Jestem bardzo szczupły o czym świadczy moja waga w stosunku do wzrostu. Od 2 miesięcy jestem osobą nie palącą (paliłem 6 lat). Myślę, że to też przyczyniło się do mojej wagi. Przez te 2 miesiące przytyłem już ok 5-6 kg.
Problem tkwi w tym, że w ogóle tego nie widać. Postanowiłem więc ostro wziąć się za siebie no i przytyć.
Od jakiegoś czasu przeglądam forum, czytam przeróżne tematy odnoście diet, odżywek itp. W końcu ułożyłem "szkielet" diety dla siebie. Chciałbym żebyście ją ocenili/poprawili.
A więc:
Sniadanie (7:00):
- Płatki owsiane
- 300ml. mleka
- 3 jajka
- owoc
2 posiłek(10:00):
- 6 kromek chleba razowego
- 100g twarogu
3 posiłek (13:00)
- 125g ryżu
- ryba