PDA

Zobacz pełną wersję : 65,5kg 16 lat 169cm - potrzebna dieta

kret_bike
26-02-07, 00:00
witam was, cwicze od ponad miesiaca i jem duzo produktow z wieksza iloscia białka (ryz kasze kurczaka jaka mleko płatki owsiane jogurty itp) chciałby aby ktos mi na czasie ułozył dobra diete, chce aby mi przybyło masy bo narazie jestem suchy biore tylko 54kg :oops: na klatke i do wakacji chciałbym ten wynik poprawic do około 65kg (jeszcze miesiac temu wziołem 44 wiec o 10kg poprawiłem) nie wiem czy kupic jakies białko JESLI MOZECIE to wypowiedzcie sie w mojej sprawie (cwicze 3razy w tygodniu, w przydomowej siłowni)

Weiderowski
26-02-07, 00:27
człowieku - opanuj się

weź sie za osry trening i tyle, nie kupuj narazie zadnych bialek.chemia tu nie pomoze tylko ciezka praca.cwicz wedlug dobrej rozpiski bo masz tez zapewne z 15 cm. w bicu :D

Prezydent_1c
26-02-07, 17:01
Poćwicz jeszcze z 2 miechy i dopiero pomyśl o białku ...

(...)
26-02-07, 17:04
plan sobie ułoż realizuj go to siła się zwiększy

szperal
26-02-07, 17:13
co wy chcecie od chłopaka??? sam trening nic nieda jezeli diety nie bedzie miał.powinienes na poczatek starac sie uzupełniac białko naturalnie przez zwykłe posiłki. jezeli ci sie niechce to kup sobie wysokowartosciowe białko.niezapominaj o duzej ilosci weglowodanow ktore zapewniaja siłe podczas treningu. zobacz temat soja jezeli chcesz to mozesz i tak sobie uzupełniac zapotrzebowanie na wysokowartosciowe białko