Zobacz pełną wersję : Połączenie odżywek.
Witam panowie, rozpocząłem trening na masę, proszę o was żebyście doradzili mi coś z poważniejszych odżywek. Myślę o jakimś gainerze chciałbym żebyście polecili mi jakiś najlepszy, Do tego może no xplode? Doradzccie coś pieniądze nie wchodzą w grę byle by nie były to sterydy. Dieta jest jako taka.
z gainerow mutant mass. chodziaz jestem zwolennikiem vitargo+bialko i dobieranie samemu proporcji.
To proszę was panowie doradzccie coś by przy dobrym treningu i w miare diecie, Cos poszlo do przodu moze tribulon? do tego jakis stack kreatynowy i gainer? Czekam na odpowiedzi
Ważę 78 kilo mam 183 cm wzrostu 34 cm w łapie. Ćwiczę 3 razy w tygodniu. poniedziałek: klata i triceps Środa: plecy i biceps Piątek: barki i nogi. Chodzi mi o szybkie przyrosty mogę wyłożyć kasę. Doradźcie coś mocnego panowie.
Jem 3 x dziennie staram się jak najwięcej białka, Zależy mi na przyrostach masy mięśniowej i siły. Jestem osobą ruchliwą.
kuleje dieta. daj posilki co 3godz.
Ht przepraszam że tu piszę na temat diety, mógłbyś rozpisać jakąś dobrą diete? Widzę że się znasz. Jeżeli możesz to napisz tutaj albo wyślij na prywatną wiadomość.
MolderDist
10-09-10, 18:31
Jak chcesz, żeby HT Ci odpisał na prywatną wiadomość to poprostu do niego napisz.
Tutaj mamy dział - suplementacja.