Zobacz pełną wersję : Winstrol
Poczatkujacy198
25-02-07, 19:57
Siemanko wszystkim forumowicza:)potrzebuje pomocy!!od osob ktorzy by mi pomogli w ułozeniu cyklu zwiazanego z winstrolem!chciałbym sie dowiedziec:
1.ile kupic winstrolu?
2.jak dawkowac??ile mg/dziennie czy innaczej?to juz wasze propozycje mile widziane:)
4.ile czasu brac winstrol??czy 4 tygodnie wystarczy?
5.czy mieszać winstrol z białkiem?a jak nie to z czym go wogole mieszac?
6.jakie sa skutki uboczne tego sterydu?
To sa moje własnie pytania!nigdy jeszcze nie miałem kątaktu ze sterydami, zawsze leciałem na spokojnie HMB itp. ale nic mi to nie dało wiec postanowiłem sie skusic na steryd typu winstrol i brac go droga zaszczykow!!bo słyszałem ze jest lepszy efekt:)waze 90kg, a moj wzrost to metr 195 klata 100cm, a w pasie 110:)z gory wszystki dziekuje!!
[ Dodano: 25-02-2007, 20:02 ]
A zapomniałem dodac:)
7.czy stosowac jaka osłąke w czsie cyklu??jak tak to jaka??i tez jak ja dawkowac?i w jakim okresie ja brac w czasie cyklu czy po cyklu?
8.co proponujecie na odblokowanie?i tak samo jak dawkowac w jakim okresie!!piszcie co wiecie a bardzo mi pomozecie:)
dziekuje wszystki:)
W pasie 110? a w klacie 100?? Ty sie odtłuść najpierw.
Jesli chodzi o staz to mozesz juz spokojnie sterydy brac, bo z profilu wynika ze masz 20 lat stazu.(wez to zmien bo glupio wyglada majac swiadomosc tego ze masz 19 lat)
wino 4 tyg w dawce 25-35mg , bardziej skupił bym sie na diecie niz na dodatkach (sterydy) , wiecej areobow(rowerek,bieganie), ograniczaj weglowodany.tak two wygladalo bym po czesci z mojego punktu widzenia.Bez diety ani rusz , pamietaj !
Cała prawda o tym sterydzie:
# Substancja aktywna: Stanazolol
# Okres aktywnego półtrwania: 48h
# Klasyfikacja: Sterdy anaboliczno - androgenny (iniekcyjny / doustny)
# Dawkowanie: Mężczyźni 50 - 100mg / dzień, kobiety 25 - 50mg / tydzień
# Trądzik: Rzadko
# Retencja wody: Rzadko
# Podwyższone ciśnienie krwi: Rzadko
# Hepatotoksyczność: Tak, grupa 17AA
# Aromatyzacja:Nie
# Konwersja do DHT: Nie
# Blokowanie HPTA: Nieznaczne
Winstrol jest stosowaną na całym świecie nazwą handlową dla sterydu anabolicznego, stanazololu. Związek ten jest pochodną dihydrotestosteronu, o znacznie mniejszej aktywności niż ten androgen. Genearalnie klasyfikowany jest jako steryd anaboliczny, wykazujący nieco większe właściwości anaboliczne, niż androgenne. O ile DHT przyczynia się praktycznie wyłącznie do występowania skutków ubocznych, stanazolol zapewnia przyrosty wysokiej jakości masy mięśniowej i siły. Właściwości anaboliczne w porównaniu z innymi, mocniejszymi związkami są stosunkowo niewielkie, co nie znaczy że ich w ogóle nie ma. Niekiedy nawet porównuje się go do Dianabolu, jednak Winstrol nie powoduje tak znacznej retencji wody. Stanazolol zawiera tę samą c17 metylację co Dianabol, dlatego możliwe jest jego doustne podawanie. Mimo to, większość zawodników stosuje jednak wersje iniekcyjne.
Ponadto stanazolol, wraz z nandrolonem, jest najpopularniejszym środkiem dopingującym stosowanym w bardzo wielu dyscyplinach sportowych, takich jak lekkoatletyka, pływanie, podnoszenie ciężarów etc.
Standardowe dawkowanie u mężczyzn wynosi 35 - 75mg dla tabletek i 25 - 50mg dla wersji iniekcyjnej. W zależności od oczekiwanych rezultatów Winstrol łączy się z silnymi androgenami, takimi jak Testosteron, Dianabol, Anadrol. Stosowany w takim połączeniu stanazolol równoważy cykl, zapewniając dobry efekt anaboliczny, bez zbędnego zwiększania poziomu estrogenów. Stack taki powoduje przyzwoite przyrosty masy mięśniowej i siły, przy jednoczesnym ograniczeniu poziomu otłuszczenia i retencji wody. Pracując nad definicją w okresie przedstartowym łączy się Winstrol z niearomatyzującymi androgenami, takimi jak Trenbolon lub Halotestin. Skutkuje to w uzyskaniu wspaniałego, "pociętego" wyglądu, oczekiwanego do startu. Osoby bardziej wrażliwe powinny raczej dodać łagodniejszy środek, taki jak Deca-Durabolin, Equipoise lub Primobolan. Skutki uboczne takiego połączenia będą znacznie mniej odczuwalne niż terapii silnie androgennych.
Stanazolol zawiera grupę c17-alfa alkilową, niezależnie od formy. Tabletki jednak są bardziej szkodliwe dla wątroby niż wersja iniekcyjna, która omija pierwsze przejście przez wątrobę. W czasie długich, wysoko dawkowanych kuracji regularnie należy dokonywać testów wątrobowych. Mimo że ryzyko jest znacznie mniejsze, także wersja iniekcyjna może powodować uszkodzenia wątroby. Nie przedostaje się do krwi przez wątrobę, jest jednam rozkładana, powodując mniejszy, lecz dłuższy nacisk na wątrobę. Nacisk może być znacznie zwiększony przez dodatkowe środki doustne, zawierające grupę 17-alfa alkilową. Dlatego cykle łączące stanazolol z środkami doustnymi powinny być przeprowadzane ostrożnie, nie trwać dłużej niż 6 - 8 tygodni. Ponadto należy przyjmować leki osłonowe na wątrobę. Obie wersje stanazololu bardzo mocno zaburzają stosunek HDL/LDL, co może skutkować ryzykiem powstawania chorób serca i układu krążenia. Ze względu na sposób administracji, doustny stanazolol ma z reguły mocniejsze działanie zaburzające poziom cholesterolu.
Co do osłonki to standardowo jak przy każdym sterydzie coś na wątrobe bo to ona najwięcej dostaje po d u p i e.
Dawkowanie:Przeciętne dawki: tabletki 20-50mg dziennie, injekcje 50mg co drugi/trzeci dzień.
Działanie: silnie odczuwalne od ~10dnia
ŁĄCZENIE: WINSTROL DEPOT z DIANABOLEM, TESTOSTERONEM i DECA-DURABOLINEM ( 100mg WINSTROLU DEPOT/tydzień, 200 mg DECA-DURABOLINU/tydzień)
Efekty uboczne: niski głos, męskie symptomy. Efekty u kobiet i u mężczyzn: bóle głowy, zmiany poziomu HDL i LDL, skurcze i w rzadkich przypadkach podwyższone ciśnienie krwi
To wszystkie sesowne informacje jakie udało mi się zdobyć na temat tego sterydu. POZDRO!!!!!
SOG mile widziany:P
podal bys zrodlo . uszanuj autora ktory to napisal soga nie dam bo to nie ty pisales
Nie ciebie prosze o soga smerfetko. Po za tym pyta się ma odpowiedź profesjonalą i pełną. I należy się sog a co to za p i e r d o l o n a różnica jak mam napisane pod kreska daj soga na co i tak nikt nie patrzy czy ponad kreską gdzie mam prawo to sobie napisać. Jak nie masz czego ise czepiać to idź se ludzi na interii wnerwiaj bo tam takich pełno i się z tobą pobawią!!
Poczatkujacy198
25-02-07, 21:33
Pomyliło mi sie w pasie 90cm!!przepraszam wszystkich:)ale i nadal sie nie dowiedziałem o wszystkim!!potrzebuje szczegolna rozpiske co?i jak??a te informacje to ja moge sobie przeczytac w innych postach z innych zrodeł!!potrzebuje rady ludzi doswiadcznych:)lepiej ktorzy korzystali juz z tego sterydu!!oczywiscie dziekuje wam za te informacje jakie dostałem:)czekam nadal na odpowiedzi moich pytan...
ps ostatnie sześć informacji wiem i napisałem je sam a to są te najważniejsze o które się pytał. ZRESZTĄ w ostatnim zdaniu masz jak byk napisane:To wszystkie sesowne informacje jakie udało mi się zdobyć na temat tego sterydu: i nie sądze żebym jakoś specjalnie chcia ukrywac to że znalazłem to w necie.
[ Dodano: 25-02-2007, 21:36 ]
Podjełem się szukania informacji i może odjełem mu troszke pracy za co może ale nie musi się odwdzięczać sogiem. Jak tobie przeszkadza ten zwrot grzecznościowy dotyczxoący soga to możesz iść na spacer i się wyżyć, pobiegac ale nie czepiaj się tego!
Poczatkujacy198
25-02-07, 21:41
Chłopaki nie kłucie sie!!tak mi napewno nie pomozecie!!i tak wam dziekuje za informacje!!i jeszcze raz przypominam chcem odpowiedzi tylko na moje pytania!!ci ktorzy mi pomoga mile podziekuje sogaczem:)
chłopcze ochłoń,albo nie bierz juz sterydow
stary daj spokuj. zadajesz takie pytania jakbys nie miał zielonego pojecia o dopingu, odpusc koks i lec dalej na hmb i diecie:)) a co chcesz osiagnac przez ten cykl??na czym ci głownie zalezy postaram ci cos podpowiedziec
Poczatkujacy198
25-02-07, 23:16
chcem sie poprostu wyrzezbic!!a o dopingu nie mam wogle pojecia wiec dlatego tu jestem i prosze o pomoc proste chyba??a pytania chyba juz podałem!!
[ Dodano: 25-02-2007, 23:27 ]
Potrzebuje takich informacji, rozpiski co?i jak?jak byscie sami dla siebie ułozyli ten cykl!!od poczatku do konca!!jak dawkowac??jaka osłonke??co na odblokowanie??reszte pytan jest w moim temacie!!czy to tak trodno odpowiedziec na nie??bo jak narazie niczego sie nie dowiedziałem!!czekam nadal na wasze odpowiedzi:)i oczywiscie podziekuje wam sogaczem:)
wino nie pomoze Ci zrzucić sadła, jednak są to dobre środki na "pocięcie" sie i troche siły dostaniesz, winko daj 30mg ED mozesz prop dozucic 50 lub 100 co 2 dni , mozesz dorzucić do tego clena, na wypadanie włosów
z winkiem polepszysz gestosc i utwardzisz miesnie i ogolny wyglad
obrze jest sie odblokować clomid a i zastrzyki sa bolesne :)
(jak ci pomogłem to daj mi pierwszego soga)
[ Dodano: 25-02-2007, 23:18 ]
a o osłonke to zapytaj sie w aptece
[ Dodano: 25-02-2007, 23:30 ]
1-8 Testosteron Propionat 100mg EOD
2-8 Winstrol 50mg EOD lub Stanabol 30mg ED
FANATOR:), jak to u Ciebie jest szczegółowa odpowiedz to szkoda słów , kopiując tekst podaj źródło pochodzenia. A tak na przyszłość to troszke wyluzuj :twisted:
Poczatkujacy198, przystaje za odpowiedziami niektórych użytkowników odpowienia dieta, aeroby , rowerek itp.
Jeśli chodzi o cykl z tym winem to proponuje coś takiego ( biorąc pod uwage że nigdy nie stosowałeś sterydów)
1 - 6 tyg winstrol injekcyjny 50mg. (EOD)
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
3 dni po ostatnim zastrzyku CLOMID 12 szt wystarczy , pierwszy dzień 100mg., kolejne po 50 mg.
Można po cyklu zastosować spiropent.
Odpowiednia dieta to podstawa, proponował bym spożywać sporo białka a mniej węgli.
:wink:
Poczatkujacy198
26-02-07, 13:41
no i o to mi chodziło dostałem mniej wiecej takie odpowiedzi jak trzeba!!ale i nadal piszcie bo im wiecej wiedzy tym lepiej!!a za bieganie sie wziełem własnie juz od 2 tygodni biegam:)spadło mi 5kg ale jeszcze pobiegam bo chcem wazyc 90kg i wtedy zaczac cykl z winstrolem!!dziekuje wam chłopaki za niektore rady poleca sogacze to oczywista spraw!!czekam na dalsze sugestie, propozycje porady!!a i jeszcze jedno winstrol chce mieszac tylko z białekiem nie z innymi sterydami:)dziekuje jeszcze raz!!i czekam na dalsze informacje:)
[ Dodano: 26-02-2007, 14:01 ]
a i jeszcze jedno czy takie białko bedzie dobre??
http://www.musclepower.pl/produkt.php?produkt=3
wydaje mi sie ze chcesz schudnac i uwidocznbic miesnie suche bez wody.jezeli tak to zanim siegniesz po wistrol wydaje mi sie ze powinienes biegac skakanka areoby jezeli nadmiar tłuszczu sie zmniejszy siegnij po wistrol i ułuz sobie dobra dietke a miesnie ładnie sie uwidocznią.alke nie oczekuj duzych przyrostow bo samym winem nie da sie. ja osobiscie chce zrobic sobie pierwszy cykl z anavar i winka poniewaz potrzebna jest mi przedewszystkim siła (bo trenuje boks) oczywiscie beda tez dobre przyrosty dobrej jakosci masy(nie duzo ale jak w sam raz dlamnie)trenowałem wczesniej masowo
[ Dodano: 26-02-2007, 13:12 ]
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=3298 zobacz ten temat. w soi jest około 40% wysoko wartosciowego białka. napewno było by taniej tylko musiał bys sobie ja dobrze4 przxyzadzic zeby był dobry smaczek:))
[ Dodano: 26-02-2007, 13:18 ]
a co do osłonki na watrobe jezeli bedziesz brał tabletyuzyj sylimarolu przed cyklem i w trakcie, pomoze watrobie toksyczne zwiaski odgonic czy jakos tak:))
dziegi za pierwszego soga:D
Poczatkujacy198
26-02-07, 15:17
ooo :wink: dzieki za rade:)no własnie widze ze jedna narazie na tym forum osoba mnie skumała:)nie chce juz napierdalac winstrolu chcem sie do tego przygotowac, dowiedziec sie o nim wszystkiego, na tym mi zalezy narazie!!w tej chwili pozbywam sie nie potrzebnego tłuszczy choc szczerze to go nie mam za duzo 95kg na metr 190 zwrostu wyobrazic sobie to mozecie chyba??takze spale jeszcze 5kg i biore sie dopiero za cykl!!i dla tego zalogowałem sie na tym forum zeby sie dowiedziec o tym sterydzie wszystko co i jak po koleji robic!!czekam na dalsza rozpiske od ludzi ktorzy wiedza jak ułozyc cykl z winkiem:)i na odpowiedzi zadane przeze mnie:)elo i dziekowa!!
[ Dodano: 26-02-2007, 15:37 ]
a mam jeszcze pare pytan!!czy ten sylimarol to kupie w aptece??a jak chodzi o białko to wole kupic w sklepie z odzywkami tylko jakie mi proponujecie??wdzieczny bede jak podacie stronke z odpowiednim białkiem??bo miej wiecje wiem ze kupic takie zeby bylo mniej wegla a wiecej białka!!:)a i ile ma kupic winstrolu zeby mi starczyło na 6 tygodni??chodzi mi ile ml.??
[ Dodano: 27-02-2007, 16:08 ]
widze ze nikt juz tu nie napisze:(szkoda myslałem ze jeszcze sie czegos dowiem!!no trudno!!jak tak musi byc:(ale jak ktos jescze odpowie na moje pytania podziekuje mu odrazu:)elo
[ Dodano: 01-03-2007, 19:10 ]
?? ?? ??
przemekok1
10-02-10, 00:54
siema ja tu jestem nowy mam 16 lat chcialbym troche urosnac w sesie napuchnac
mam 178 wzrostu i waze 73kg
chcialbym troche zrzucic wagi ale zatem cos napuchnac moze cos poradzicei co zrobic bladam pomozcie??
jakies odzyki a moze winstrol??
fallenursus
10-02-10, 00:57
a w pape? do michy!! a nie za sterydy mi sie tu zabierac. nawet nie wiesz co ty sam chcesz..
i coto za odkopywanie 3 letniego tematu!?
przemekok1
10-02-10, 01:22
sory ale chcialem sie cos dowiedziec i dlatego napisalem
Jak zadajesz pyt zakładaj nowy temat a nie odświeżaj starego. Zakładając nowy temat odrazu napisz niezbedne informacje o sobie (wiek wzrost waga staż na siłowni dieta itp). A co do Twojego pytania jesteś zamłody na saa więc proponuje załozyć temat w dziale dieta lub odżywki i suplementy.
t otrzeba bylo zalozyc swoje temat. co do odpowiedzi to dieta dierta i dieta.
Przepraszam za ponowne odswiezanie tematu ale mi podpasowal. Mam prosbe do was. Otoz mam 22 lata. Cwiczylem jakis rok moze nie caly w miare intesywnie z polaczeniem kickboxingu, ale jak to w zyciu czasami bywa zycie sie pier..li i wszystko znika koniec z dieta cwiczeniami itd. itd. a w miare czasu brzuch rosnie strasznie zwlaszcza jak sie lubi piwko i fastfoody. Nie cwicze juz jakies 5? 6? miesiecy. Brak mi totalnie motywacji zeby do tego wrocic. Pobiegalem sobie ostatnio poszedlem na silownie ale niemam tej motywacji zeby to ciagnac dalej. Chodzi ogolnie o zbicie przedewszystkim brzucha oraz przelanie tego tluszczu w czysta mase miesniowa. Powiedzcie mi czy winstrol jest w stanie mi pomoc przy odpowiedniej diecie oraz aerobach (mowie o samym winstrolu) nazwy niestety nie pamietam wiem ze jest bardzo dobry i jest w tabletkach 50funtow kosztuje. Nigdy wczesniej nie siegalem po sterydy. Wzrost mam jakies 185cm waga hmm 85kg? Niemam wagi takze strzelam.... zero rzezby... moze troszke po treningu hehehe takze zalany troszke tluszczykiem jestem. Wiem ze poleca jako pierwsze opinie typu najpierw cwicz, biegaj, odzywiaj sie blablabla nie o to mi tutaj chodzi. Wiem ze steryd mnie bardzo zmotywuje psychicznie do dzialania tylko nie jestem pewien czy bede zadowolony z efektu. Jest to cykl na 4tyg. 3 tabletki dziennie. Pozdrawiam wszystkich!
fallenursus
30-03-10, 23:19
nie podajemy cen.
zaloz swoj temat.
i kup kvrwa wage
załóż nowy temat po prostu.