Zobacz pełną wersję : Pare pytan odnosnie treningu i uzywek :)
Witam, moj trening sklada sie głownie z tradycyjnych brzuszkow, pompek i podciaganiu na drazku [ wykonywane poprawnie ].
Mam zamiar kupic bialko, 4.5kg za 180zł. Czy wystarczy mi samo bialko? Czy by nabrac masy potrzebuje jeszcze jakis suplementow typu kreatyna? Dodam ze cwiczylem kiedys pol roku na silowni, wiele miesiecy bawilem sie w domatora. Prosze o powazne odpowiedzi :)
TAK WIEM, DIETA
Czy wystarczy mi samo bialko? Czy by nabrac masy potrzebuje jeszcze jakis suplementow typu kreatyna?
TAK WIEM, DIETA
Sam juz sobie odpowiedziałeś na pytanie czego Ci potrzeba żeby nabrać masy!
Jeżeli chodzi o białko i inne suple to mozna sie wypowiedzieć dopiero jak zobaczymy Twoją diete, wtedy bedzie wiadomo czego ewentualnie potrzebujesz jako uzupełnienia
Dolce Martino
21-11-11, 23:32
zamiast na odzywke wyposaz silownie
do masy minimum ławka z regulacja kąta sztangielki i sztanga
Jak zwykle, nie wiemy ile masz lat ile ważysz itp.
Z takim zapałem ćwiczenia pół roku i odpoczynku bo ciepło idzie, to nie ma sensu za bardzo ćwiczyc ;) Jak chcesz coś osiągnac najważniejsza jest systematyczność.
Cóż Ci więcej mogę powiedzieć, jak koledzy-jedz i ćwicz.
Mnie zastanawia co to za białko takie tanie :/ . No jak już będziesz miał dietę i będziesz ja uzupełniał białkiem i przyszłościowo będziesz miał zastój to dopiero wtedy możesz pomyśleć o suplach typu kreta
Kolejny odświeżony temat.
Patrzcie na daty!