Zobacz pełną wersję : Cykl prop a kontuzja
witam, mam za soba 9 strzalow propa 100mg e2d, dzisiaj bedzie 10 strzal i mam problem. mam kontuzje barku, niestety jest na tyle silna ze nie moge chodzic na silownie.... zadne tabletki przeciwbolowe itp. nie pomagaja. wiec moje pytanie, zakonczyc cykl? jaki odblok zrobic?
ciagnij cykl zrob ok tydzen przerwy. nie szalej z ciezarami na saa. postaw na technike. czesto lapia ludzie na koksie kontuzje. sila idzie to kazdy doklada ciezaru i stawy, sciegna nie daja rady.
Zmniejsz dawke na 50mg eod i jedz dalej, jak bedziesz mógł trenowac to dawka jak wczesniej,
jak napisał ht nie szalej z ciężarami,
wiadomo na dopingu jest pover i łatwo o kontuzje :)
zejdz na 75mg e2d propa + dorzuc 50mg e2d propa
male ciaezary,
po cyklu rehabilitacja
Mam takie bóle co okolo 3miesiące , i trwaja one z miesiac... wolalbym zakonczyc cykl i po dobrym odbloku i przerwie zaczac od nowa, tylko jak ten odblok mialby wygladac... ból w barku jest na tyle silny ze nie jestem w stanie podniesc wyprostowanej reki do gory. raz prawy bark raz lewy...
zaden odblok po tej ilosci nie jest ci potrzebny, poprsotu przerwij cykl i tyle, ewentualnie dorzuc cos z palety supli,
zejdz na 75mg e2d propa + dorzuc 50mg e2d propa
Coś pokręciłeś, ze 100mg eod zejść na 125mg eod ?
chodzilo o 50mg npp zle napisalem
fallenursus
08-09-10, 03:06
jesli przerwiesz cykl 10 dni po ostatnim strzale poszedl bym na badania sie upewnic czy produkcja testo ruszyla.
i dowiedz sie cos wiecej co ci wogole dolega to nie jest normalne ze bol po wyleczonej kontuzji powraca. za kazdym cyklem moze sie pogarszac. jesli twierdzisz ze to obrecz barkowa, robisz cwiczenia rechabilitacyjne wogole? saa dosc dobrze pomagaja w regeneracji,po warunkiem ze uwazami na ciezar i dobierzemy srodki pod kontuzje. lecz najpierw trzeba sie dowiedziec co to za kontuzja...cwiczenia regenerujace+male ciezary,na offie suplementacja.