Zobacz pełną wersję : Meta + omka
Witam !
Mam dziesięć strzałów omki + 200 tabsów mety. Pomoże mi ktoś ułożyć rozsądny cykl + powie jakie odrzywki do tego zastosować i oczywiście jak się odblokować czy clomid wystarczy i jak go brac po takim cyklu ? dodam ze ma to być na cykl na mase chyba że polecacie jakieś inne dopalcze :)
Pozdrawiam czekam na szybka odp.
fallenursus
05-09-10, 17:53
ja p;olecam to
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
1.staż :2lata
2.Cykl :Masa
3.Wiek:19lat
4.Brak przeciwwskazań
Wcześniej jakiś kontakt z saa był ? Jaka waga ?
Dać mu linka to i tak na wszystkie potrzebne informacje nie odpowie, heh :)
75kg waznie i wczesniej zjedzone 100 sztuk metki
jeszcze raz powtorz metke a omki narazie nie tykaj,
Moze jakies inne rady?
Dodam ze w gre wchodzi rowniez cykl deka+testosteron
Moze jakies inne rady?
Dodam ze w gre wchodzi rowniez cykl deka+testosteron
zaczyna sie...
deca narazie nie jest Ci do niczego potrzebna,
jak już chcesz testo to ewentualnie prop.
Może być i omka i meta ostatecznie, ale to cie tylko tłuszczem zaleje... Daj propa samego ewentualnie enana + mete na kicka.
Może być i omka i meta ostatecznie, ale to cie tylko tłuszczem zaleje... Daj propa samego ewentualnie enana + mete na kicka.
to ostatecznie co...? bo podales 3 rozne rodzaje testo i wybieraj sobie...
Ja bym bił propa na jego miejscu, najlepiej jako 1 test bo ma krótki ester i w razie czego można szybko odstawić.
A czy mogłby mi ktoś podać pełne nazwy + napisać jak taki cykl miałby wyglądać i jak sie po nim odblokować? i plus minus koszt takiego cyklu ?
I oprócz diety może polecicie mi jakieś odrzywki? Rozumiem że dieta wysoko białkowa
SOG dla lukaszr0
fallenursus
06-09-10, 16:13
http://www.e-gym.pl/showthread.php?29438-Deca-prop&p=374047&viewfull=1#post374047
fallen drogo tam u was. dalbym 3 flakony propa i 100 mety.
ht - drogo tam u ciebie :)
sokolafk - testosteron propionate przez 6/8 tyg po 100mg eod, bez żadnej tam mety, na odblok 12 tab clomidu, 100mg pierwszego dnia i potem po 50mg, clomid dajesz 3 dni po ostatnim strzale. A zanim się weźmiesz za cykl lepiej trochę poczytaj.
fallenursus
06-09-10, 17:13
cena retoryczna byla, ale sarkazmu nie przyjales HT :)
A jakie suple do tego i wysokobiałkowa dieta rozumiem ? a do tescia cos dodac ? Moze decke ?
Deke to za 3 cykle co najmniej :) Po co się łapać 20 środków na raz skoro przy jednym na tym stopniu zaawansowania możesz mieć dobre przyrosty ? Sam prop narazie starczy. Tego się nie ćpa, więcej nie znaczy lepiej. Co do supli możesz dać praktycznie co chcesz, po cyklu jakieś mono dla podtrzymania, no i dieta przede wszystkim !
ht - drogo tam u ciebie :)
sokolafk - testosteron propionate przez 6/8 tyg po 100mg eod, bez żadnej tam mety, na odblok 12 tab clomidu, 100mg pierwszego dnia i potem po 50mg, clomid dajesz 3 dni po ostatnim strzale. A zanim się weźmiesz za cykl lepiej trochę poczytaj.
napisalem okolo;)
Ok a mozesz mi napisać jeszcze ile kupic na pierwszy cykl i jak ma on wyglądać tak doklanie z odblokiem ?
ht - wiem :)
sokolafk - 3 flakony 10 ml, ze stężeniem 100mg/1ml powinny starczyć, o odbloku już pisałem
na odblok 12 tab clomidu, 100mg pierwszego dnia i potem po 50mg, clomid dajesz 3 dni po ostatnim strzale
czytaj wyżej już było pisane najlepiej
100mg e2d bo chyba nie chce sie nikomu kłuć co dziennie 50 mg
eod - co drugi dzień
lepiej poczytaj trochę zanim cokolwiek wbijesz.
Dziekuje bardzo za pomoc :) Pozdrawiam
Mam jeszcze jedno pytanko czy strzały przyjmować w np cycki , bice , czy wystarczy 1 miejsce caly czas np posladki ?
Najlepiej w zewnętrzną górną część pośladka, no i nie w te samo miejsce, zmieniaj pośladki. Ja tam zawsze bije w prostowniki uda.
laduj w najwiekszy miesien jaki masz,
fallenursus
08-09-10, 18:50
W podwieszonym archiwum jest temat z obrazkami.dosc latwo zrozumiec
Zenek z Bagien
22-09-10, 06:03
Ludzie,qrwa czy was poyebalo?
19 lat i bedzie se w dupe omke,tescia i deke wstrzykiwal.
A inni mu doradzaja jak i ci brac zeby sie chlopaczyna szprycowal tym gownem
Kup sobie jogurt chlopaku i cwicz.Czasem sie kielicha napij-pojdzie ci to na zdrowie.
A o sterydach zapomnij.
fallenursus
22-09-10, 11:31
Zenus nie pij wiecej etanolu bo to na wzrok szkodzi.