PDA

Zobacz pełną wersję : Pytania...

Mpenza
03-09-10, 23:36
Witam

Jako, iż dopiero rozpoczynam przygode z koksami...mam do Was Panowie pytania, ale...
zanim zaczne pytac napisze jak wyglada cykl:
- od 2 tyd jestem na samym winie tzn. w 1 tyg 20mg ed, 2 tyg 30 mg

Pytania:
- kiedy sie winiacz rozkreci pod wzgledem sylwetkowym i silowym, bo jak na razie srednio...pomimo dopiętej na maxa diety i perfekcyjnym mezocyklu,
- 30 mg wystarczy? czy wskoczyc na 40 mg, w koncu waze + 105kg, ale doswiadczenie w sterydach zerowe, nie odbije to sie na watrobie?
- musze zrobic jeszcze w tym roku (do grudnia) 2 cykle na samym winie...moge brac wino przez 5-7 tyg, potem odblokowywac sie przez 2 tyg i znowu wskoczyc na cykl na winie 5-7 tyg? czy w ogole oplaca sie odblokowywac jesli od razu wskakuje na kolejny cykl? po tych dwoch kuracjach planuje dopiero dluga przerwa od sterydow,
- mozecie rozpisac mi odblokowanie/clomid dosc szczegolowo.
- aha, winko oral wykrywalny w organizmie przez 3 tyg?
- na razie mam do tego cyklu dodatki typu, hepatil (dobry??), glukozamine, kolagen...moze dodac cos na oslone żołądka, cisnienie, cholesterol?

PS reszte informacji macie w moim profilu, a i prosze o wyrozumialosc i zrozumienie specjalistow w stosunku do mnie :-)

z gory dziekuje!

Pozdrawiam

fallenursus
04-09-10, 00:29
http://www.e-gym.pl/showthread.php?26916-Srodek-kwiecien-17beta-Hydroxy-17-methy-5alphaandrostan0-3-2-cJpyrazoIe-%29&highlight=kwiecien

powinno odpowiedziec na twoje pytania.''dzialanie winka'' najlepiej widoczne jak juz sie ma dosc niski bf%

Mpenza
04-09-10, 00:43
dzieki, juz czytalem to ;)
a konkretnie...? chodzi mi o odpowiedzi na moje pytania, szczegolnie na 2 cykle pod rzad, z przerwa 2 tyg

fallenursus
04-09-10, 00:45
co za drugi cykl? cykla na samym winie to pomylka imho :)
dozuc propka od juz

Mpenza
04-09-10, 00:53
czekalem, az ktos to w koncu napisze...
nie planuje na razie zadnej kuracji hormonalnej, ale nie mowie nie...startuje z wysokiego poziomu i mysle, ze juz samo wino + naturalny tesc sporo poprawia moje wyniki sylwetkowo-silowe

moze ten II cykl na winie+prop, ale dopiero za rok...teraz 2 szybkie bez

fallenursus
04-09-10, 01:31
Witam

- od 2 tyd jestem na samym winie tzn. w 1 tyg 20mg ed, 2 tyg 30 mg

nie planuje na razie zadnej kuracji hormonalnej,

teraz 2 szybkie bez

http://a.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif

Mpenza
04-09-10, 10:04
bezposredniej kuracji hormonalnej, to bylo chyba logicznie napisane,
bo jak Ci wiadomo winko dziala posrednio na uklad endokrynny (bardzo slabo) i nie jest tak mocne jak testosteron

jesli nie chcesz mi pomoc, to nie spamuj i sobie odpusc ten temat!

lg team
04-09-10, 10:58
a tak na powaznie o huj ci chodzi bo troche motasz sie,

fallenursus
04-09-10, 15:35
modl sie koles eby cie te twoje winko nie bloklo...wtedy ci sie wszystkiego odechce.
zero wiedzy.

Mpenza
04-09-10, 19:41
hehhe
no twoja wiedza tez jest ogromna, szczegolnie jesli twoj poziom na sterydach odbiega strasznie od mojego...zupelnie na suchacza. To jest dopiero sztuka

Pozdro i narka