Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : koktajl,,,,pytania

Scott
25-02-07, 02:52
mam kilka pytań odnośnie koktajlu. właściwei to mleka w proszku:
-czy jogurt naturalny mozna dodawac do mleka w proszku (odtł) w proporcji 2,5:1 (2,5gjogurtu na 1 mleka) i czy nie straci swoich "wlasciwisci"
-jezli przyzadze sobie taki kotkajl wieczorem i nastepnego dnia bede chcial wypic w szkole okolo 10 to nie bedzie zepsuty?
-czy taki koktajl by mogl byc: 250-300g jogurtu naturalnego, 100g mleka w prochu i 100g rodzynek?
sa to produkty najpowszechniejsze i chcialbym sobie takie cos robic o ile niema przeciw wskazan bo jak policzylem da mi to blisko 50g bialka 10g tłuszczy 170g wegla i co wanze dla mnie 960 Kcal. Energia jest dla mnie szczegolnie wazna, bo to rano i niezle zapier...zasuwanie w szkole :) co myslicie. dziekuje i pozdrawiam.

Prezydent_1c
25-02-07, 10:38
Koktajl może być. Nie powinien się zepsuć jeżeli schowasz go do lodówki. I nic nie starci swoich właściwości przez mleko w proszki ;)

Scott
25-02-07, 11:31
no i dzieki :D

woli23
25-02-07, 12:29
bardzo dobry koktail,też taki piłem swego czasu i jest naprawde ok.możesz go śmiało pic,a co do tego czy się zepsuje napewno nie.ja go robiłem z rana a wypijałem wieczorem w pracy i nie trzymałem w lodówce, a na wartości nie tracił nic.POZDRO POLSKA GóRą