Zobacz pełną wersję : Ćwiczenia na klatkę w domu
Witam serdecznie mam pytanie do znawców.Jakie cwiczenia w warunkach domowych wykonywac aby rozbudowac sobię klatkę piersiową?? Nie znam się więc kieruję to pytanie do was.Robiłem trochę pompek ale nie wiem jak rozłożyc sobię je na serie :/
wujek.maciek
29-08-10, 21:47
wyszukaj, bylo mase razy... 100 pompek jest dobre, ale nie na mase. ty potrzebujesz robic ciezkie pompki nie czesciej niz co 2 dni, o roznym rozstawieniu dloni na podlodze. jak mozesz zrobic wiecej niz 15 - kladziesz nogi na stolku i znowu, jak mozesz wiecej to plecak z czyms ciezkim, i dokladasz ciezar i zmieniasz rozstawienie dloni. oprocz klaty cwicz tez inne partie i pamietaj o diecie.
pozdro
Dolce Martino
21-11-11, 23:30
jesli pompki robisz to przynajmniej pajaka pomiedzy 4 stolkami , albo najlpeiej jakbys mial porecze
Pronutrition
09-01-12, 17:06
U mnie to wygląda tak:
-Rozgrzewka potem
-50 brzuszków z nogami w górze
-na siedząco jedna noga zgięta i 30 skłonów do drógiej wyprostowaniej potem na oddwrót
-Obie nogi w górze skrzyżowane i 30 skłonów jak w popszednim ćwiczeniu na siedząco
-50 wioseł wiosła to trzymanie zgiętych nóg w górze i wysuwanie ich do przodu i do tyłu a ręce idą w przeciwnym kierunku
-10pompek z rękami szerzej od barków rozluźnić ramiona
-10pompek z rękami na szerokości barków-!!-
-10pompek z rękami ręka przy ręce -!!-
-10pompek z rękami ręka na ręce -!!-
Bez ociągania się i bez przerw czasami jeszcze dodaje
-trzymanie nóg w górze na siedząco przez ustalony czas gdy opuszczam robie 10 nożyc