PDA

Zobacz pełną wersję : Deka + Mietek cykl

hohlik
27-08-10, 20:20
Witam mam zamiar zrobic sobie taki cykl ( Deka durabolin grecka 7 ampułek + Mietek 100tab) nie jest to mój pierwszy cykl z mietkiem ,ale z deka tak.Chciałbym sie dowiedziec jak sobie to złaczyc czyli jak dawkowac to i to razem.Cwicze koło 3 lat mam 29 lat klatka 126 biceps marne 43 pas 96 waga 93kg.Prosze o konkretne wypowiedzi ludzi kumatych w tym co sie robi.Wielkie dzieki.

vold
27-08-10, 22:56
Odpada deca bez testosteronu,

jak chcesz do mety coś dodać to testo,

ale ogólnie przy twoim zaawansowaniu w saa dał bym propa i mete.

1 - 5 meta
1 - 6 prop

lg team
28-08-10, 09:00
metke odpusc, daj prop + wins i koncz efa/clen bo w pasie niedlugo dobijesz do setki,

Zenek z Bagien
28-08-10, 11:03
Metka + deca to najlepsza mieszanka na mase.
Jakis znany kulturysta amerykanski(juz teraz nie pamietam kto) powiedzial ze jak po tym sie nie zrobi masy to po niczym innym sie nie zrobi.(bo metka+deca sa najlepsze).

Voldemort napisal ze metka+testo(zamiast deca).
Jak chcesz zeby Ci brzuch urosl to bierz testosteron.
Ja bralem z metka testosteron i oprocz agresji nic wiecej.Dzialalo tak jak po samej metce.

Cykle na mase powinno sie robic w zime,a nie latem.
A najlepiej jakbys wogole tego nie bral-bo nie zdrowo.
Nawodnisz sie i bedziesz myslal ze to miesnie,a jak przestaniesz brac to wszystko ci spadnie.Wiecej jest minusow brania sterydow niz plusow.
Daj sobie z tym spokoj.Dobrze radze.

Zenek z Bagien
28-08-10, 11:20
Clenbuterol po cyklu(jak pisze lg)
hmm.....
Chlopie,czy ty sie przygotowujesz do Mr.Olimpia czy cwiczysz dla siebie,dla zdrowia?
Clen podwyzsza temp ciala i dlatego spala tluszcz,ale przez caly czas bedziesz chodzil spocony jak swinia.Wspolczuje takze twojemu sercu,bo bardzo oslabisz.
To jest dobre dla zawodowych kulturystow ktorzy truja sie latami,sa wrakami,ale po skonczeniu kariery maja kase na lekarzy.
Ty nie dorobisz sie na tym sporcie,wiec po co sie truc?

Lukaszr0
28-08-10, 11:39
Bo lepiej zginąć od koksu niż z ręki koksa. Jeżeli brałeś testosteron i "nic więcej" nie dał to znaczy że albo miałeś wyjebkę albo nie wykorzystałeś go jak trzeba i zmarnowałeś cykl.

lg team
28-08-10, 12:07
Clenbuterol po cyklu(jak pisze lg)
hmm.....
Chlopie,czy ty sie przygotowujesz do Mr.Olimpia czy cwiczysz dla siebie,dla zdrowia?
Clen podwyzsza temp ciala i dlatego spala tluszcz,ale przez caly czas bedziesz chodzil spocony jak swinia.Wspolczuje takze twojemu sercu,bo bardzo oslabisz.
To jest dobre dla zawodowych kulturystow ktorzy truja sie latami,sa wrakami,ale po skonczeniu kariery maja kase na lekarzy.
Ty nie dorobisz sie na tym sporcie,wiec po co sie truc?

wroc moze na bagna lapac zaby albo do kosciola na roraty a nie tutaj tandetne moraly prawisz,

MAXIMUS 2
28-08-10, 12:17
wroc moze na bagna lapac zaby albo do kosciola na roraty a nie tutaj tandetne moraly prawisz,

Dobrze to ująłeś lg zbawiciel świata nam się tu trafił.

vold
28-08-10, 13:38
Może Zenkowi nie zależy na dupczonku i mały jest mu potrzebny tylko do sikania to może brać dece bez testo,

Bo my to uwielbiamy ostrą jaze :)

fallenursus
28-08-10, 13:55
jak zenek takie cyklony robil, nic dziwnego ze teraz problemy z siusianiem.

lg team
28-08-10, 14:20
jedni lubia dupczyc inni ogladac programy przyrodnicze na animalplanet,

hohlik
28-08-10, 14:51
Co to za gosc zenek z bagien.KLIJENT PROSIŁEM O RADY A NIE JAKAS PSYCHOLOGIE SWIEZEGO GRACZA.

ht
28-08-10, 15:03
podstawa testosteron. mozesz dac wino mete ture... opcji jest wiele. ale deka +meta odpada.

Zenek z Bagien
29-08-10, 10:59
Hohlik,nie wiem kogo nazywasz swiezym graczem.
Napisales:
"Cwicze koło 3 lat mam 29 lat klatka 126 biceps marne 43 pas 96 waga 93kg."

To ja w wieku 18-stu lat mialem takie wyniki(z tym ze reka byla 44.5 po treningu)
A zrobilem to w rok.
Ty cwiczysz 3lata.
Poprostu nie skozystaj z mojej rady,zignoruj to i tyle.

Zenek z Bagien
29-08-10, 11:13
PS:
Zapraszam do ZDROWIE temat-bol barku,gdzie opisalem moja kontuzje ktora byla nastepstwem brania sterydow(masa,sila szla,a sciegna,przyczepy,stawy nie daly rady)
Tu juz kazdy mnie wysmial,wygwizdal,a w tamtym temacie nie otrzymalem ani jednej odpowiedzi.Bo wyleczyc kontuzje nie jest tak latwo jak wstrzyknac w d... dece czy tescia.

vold
29-08-10, 12:49
A dlaczego miałeś kontuzje ?, dla czego ścięgna i stawy nie dały rade?, to ci podpowiem - nieudolne stosowanie saa, brak wiedzy na temat osłonek , dodatków do cyklu jak pewnie i żle dobrane środki w cyklu,

Nikt tutaj z nikogo się nie wyśmiewa , ale przez nieudolne doradzanie może ktos sobie krzywde zrobić.

hohlik
29-08-10, 20:20
Do kolegi zenka.Kolego miare reki sie nie robi po cwiczeniach bo wiadomo ze reka ma o wiele wiecej cm chodzi o to,ze jest na pompie czyli spuchnieta!!!.Miałes kontuzje ja mam takie wrazenie ze za mało wiedzy w saa masz do tego i za szybko masa i siła poszła.Ty piszesz ze koks to gówno to po co BRAŁES TO .Po to jest forum zeby sie dowiadywac co i jak Ludzi co wiedza o o tym bardzo wiele A jak nie to ludzi z siłki z wiekszym stazem.Kolego nie mam nic do Ciebie ale konkretny temat dałem.Pozdrawiam.