Zobacz pełną wersję : Nitrobolon II dobry ?
witam ;] mam pare pytań a mianowicie Nitrbolon II dobry?
oplaca sie go kupic?
i z czym go najlepiej polaczyc ;] mozecie zapodac linki z allegro z tymi suplami ;D
jakbyscie mogli pomoc :) bo chce robic cykl ale nie chce kasy na marne wyrzucic . dodam ze staz 2lata i ostatni cykl byl na x-pandzie ;d
z góry dzieki ;]
stosowałem i stanowczo nie doradzam go nikomu, ogółem jestem zawiedziony.
taki z niego Aktywatory tlenku azotu (NO), ze lepiej bym zrobił, jak bym na zwykłej krecie poleciał i do tego lepszą pompe bym miał. xD hahaha xD Jeżeli popszedni cykl miałeś na Xp to nie licz, że nitrobolon będzie lepszy, choć z tego co słyszałem Xp też cieniutko. ^^
pozdro, udanego cyklu. :))
Ja obecnie stosuje Nitro i jestem bardzo zadowolony a biore tylko dawki zalecane przez producenta! Pompa jest dobra, połącz z kreatyną, obojętnie czy mono czy stack. Tylko pamiętaj ze skoro na jednego działa nie koniecznie musi działać na drugiego.
nitro II słabe możesz nitrobolon energizer spróbować.
nitro II słabe możesz nitrobolon energizer spróbować.
Na każdego działa co innego!!!
Na każdego działa co innego!!!
Święte słowa rafciu. Jak się samemu nie spróbujesz to się nie dowiesz.
Święte słowa rafciu. Jak się samemu nie spróbujesz to się nie dowiesz.
Może i racja. :) Ale teraz (po paru wpadkach) wolę się brać za sprawdzone odżywki. :))
Obecnie jestem na Animal pump i jestem zadowolony z tego co czytałem bardzo chwalona odżyweczka.
A na zime uzbroiłem się na zapas w nox pump i mesomorph + do kazdego kreta . :D Rownież sprawdzone. Bo po wakacjach kasa się rozejdzie i dypa, a tak juz mam 2 cykle w przód w pudełku. :PP
sprawdze sobie ten nitrobolon ale z czym go teraz polaczyc ? z sama kreta mono ? gluta? carbo ? doradzcie ;] a co do xpanda to slabo na mnie zadzialal. przezto chce sprobowac czegos innego ;D
sprawdze sobie ten nitrobolon ale z czym go teraz polaczyc ? z sama kreta mono ? gluta? carbo ? doradzcie ;] a co do xpanda to slabo na mnie zadzialal. przezto chce sprobowac czegos innego ;D
nie gluta nie carbo ale dieta