PDA

Zobacz pełną wersję : Foty do oceny

Alioth
24-08-10, 12:50
Wiek 25 lat
Wzrost: 179 cm
Waga 81 -82
Przygoda z siłką od 5 lat (bez diety)
Od 1,5 miesiąca na diecie 2000 kalorii

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20756

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20757

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20758

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20759

Proszę o komentarze i rady dla poprawy sylwetki.

Dawidhardcore
24-08-10, 13:18
Wiek 25 lat
Wzrost: 179 cm
Waga 81 -82
Przygoda z siłką od 5 lat (bez diety)
Od 1,5 miesiąca na diecie 2000 kalorii

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20756

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20757

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20758

http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20759

Proszę o komentarze i rady dla poprawy sylwetki.

nabierz chlopie masy,bo na przodzie tobie kosci wystaja;/ dziwne masz piersi?? jaka dieta??czemu tak malo tylko 2tys kcal??brucha w ogole nie cwiczysz jak widac po fotach

Rokita
24-08-10, 13:24
2000 kalori. Chłopie w anemie nam podpadasz.

Alioth
24-08-10, 13:32
B – 191,14 g, W – 261 g, T – 67,1 g Energia – 2177,8 kcal (6 posiłków)

To jest moja dieta

Trening 3xtyg trening siłowy+aeroby

Stosuje ją od 1,5 miesiąca udało mi się zrzucić 5 kg, teraz waga się ustatkowała na 81 kg.

Celem jest uzyskanie rzeźby.

tentyp
24-08-10, 13:36
Na 5 lat jest slabo fajna klatka reszta zdecydownie do poprawy lap wogole nie robisz ??

flutebox
24-08-10, 13:42
powiem tak, że jakaś dziwna dysproporcja jest u Ciebie (osobiście mi się to nie podoba tak szeroko u góry i za wąsko na dole) widać to na 3 focie... ogólnie chudo jesteś tylko 3 cm wyższy ode mnie i 2 -3 kg cięższy a moim skromnym zdaniem lepiej się prezentuję po 3 - 4 latach regularnego treningu :D
P.S Kaptury, barki i przedramiona słabo rozwinięte... powiedz jeszcze jak z wymiarami stoisz i pokaż nogi
(dobra rada na przyszłość takie krzaczki pod skrzydłem lepiej przyciąć)

Alioth
24-08-10, 13:47
Problem jest w tym ze przez ten okres to była tak jak napisałem przygoda z siłownią nić poważnego. Konkretnie sie za siebie wziąłem 1,5 miesiąca temu. Mam rozpisaną dietę i trening na rzeźbę i aeroby. Moim celem nie jest uzyskanie sylwetki "kulturysty" - dużego faceta, interesuje mnie raczej sylwetka fitness.

flutebox
24-08-10, 13:58
każdy ma swoje upodobania i szanuję to, w takim razie powodzenia życzę
pozdrawiam

dacio7
24-08-10, 14:33
nie ktorzy po 5 latach tak nawet nie wygladaja, szacun za wytrzymałosc trenuj dalej to co chlopaki ci pisza wyzej jakie partie odstaja mocniej a wszystko przyjdzie z czasem.

dacio7
24-08-10, 14:34
no moze troszke przesadzilem he he

Muskuł1
24-08-10, 17:34
Klata dobra natomiast brzuch i łapy w ogóle nie ćwiczone kapturów nie widać
Natomiast busz pod pachami widać mógłbyś coś zrobić wygląda mało estetycznie

xxmłodyxx
24-08-10, 20:06
dziwną budowe masz

Alioth
24-08-10, 20:20
dziwną budowe masz

co to znaczy ze dziwną?

Rozwiń swoją odpowiedz.

karolak89
24-08-10, 21:32
nabierz chlopie masy,bo na przodzie tobie kosci wystaja;/ dziwne masz piersi?? jaka dieta??czemu tak malo tylko 2tys kcal??brucha w ogole nie cwiczysz jak widac po fotach

Hipokrytów proszę o niewypowiadanie się.

Sosna91
24-08-10, 22:08
coś tam weszło,

Dawidhardcore
25-08-10, 10:06
Hipokrytów proszę o niewypowiadanie się.

co moge powiedziec??ze zal mi ciebie troche,ale co tam:)

Dominick
25-08-10, 10:22
jest dobrze moim zdaniem... jakies miesnie brzucha jeszcze wstaw i bedzie ok :) powodzenia

karolak89
25-08-10, 12:05
co moge powiedziec??ze zal mi ciebie troche,ale co tam:)

Pewnie nawet nie wiesz kto to jest Hipokryta.. odpuść chłopie i nie wdawaj się w dyskusje.

Dawidhardcore
25-08-10, 13:11
Kurwa, polać mu!

Co do autora szerokie barki, ale to raczej zasługa szerokiego rozstawu obojczyków, bo mało tam mięsa. Łapy gdzie są, bo nie widzę na tych fotach takich partii (czyt. słaaabo)..? Klatka może być, ale widać, że troszkę zlana, dla mnie to tam mają być włókna widoczne- inaczej chujnia :P

Po 5 latach nawet nie przykładania się można więcej osiągnąć wg mnie. Ogólnie dobrze, ze się ogarnąłeś..

Pozdro

hym pytanie czy tylko moderator moze przeklinac??i sie tak wyzywac??dobry to przyklad jak na moderatora??

Dawidhardcore
25-08-10, 13:12
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest Hipokryta.. odpuść chłopie i nie wdawaj się w dyskusje.

kto nie wie ten nie wie kolego:),powodzenia ci zycze w pisaniu tego co piszesz:)Narcida:D

kubaCK
25-08-10, 14:13
idz juz na obiad.

Someone
25-08-10, 15:19
hym pytanie czy tylko moderator moze przeklinac??i sie tak wyzywac??dobry to przyklad jak na moderatora??
Weź kurwa sklej pizde bo wkurwiasz wiekszosc ludzi na tym forum. Pociales sie koksem i zaczales wszystkich naokoło oceniać i krytykować !! Nabierz pokory !!!! Nie masz pojecia o treningu spasłeś sie, i sie zabrałeś za towar a bedziesz tutaj każdego krytykował ??
Tak wiem ze dostane warna, ale nie usuwajcie tego posta chociaż bo sadze ze wiekszosc sie ze mna zgodzi ;D Sorry za przeklenstwa ale krew mnie zalewa jak czytam jego posty.

kubaCK
25-08-10, 15:38
Weź kurwa sklej pizde bo wkurwiasz wiekszosc ludzi na tym forum. Pociales sie koksem i zaczales wszystkich naokoło oceniać i krytykować !! Nabierz pokory !!!! Nie masz pojecia o treningu spasłeś sie, i sie zabrałeś za towar a bedziesz tutaj każdego krytykował ??
Tak wiem ze dostane warna, ale nie usuwajcie tego posta chociaż bo sadze ze wiekszosc sie ze mna zgodzi ;D Sorry za przeklenstwa ale krew mnie zalewa jak czytam jego posty.
jak ja lubie to forum. codziennie jest zabawnie heh:)

rafio83
25-08-10, 16:06

Ale Someone racje ma!!!!

fallenursus
25-08-10, 16:08
Roid rage

Someone
25-08-10, 16:11
Może zrozumiałeś ze sie go czepiam tylko dlatego, ze na saa lecial, błąd. Nie mam nic do ludzi ktorzy stosuja doping, ich zdrowie ich sprawa :). Tylko nic bardziej mnie nie wkurwia niż chłopaczek ktory ledwo zaczął cwiczyc i dorwał sie do towaru od razu i teraz krytykuje każdego, a w lustrze wygląda jak pierwszy lepszy chłopak ktory coś macha sztangą ;)

tentyp
25-08-10, 16:30
Pewnie jak byl mlody bili go kablem w domu dlatego teraz taki agresywny czy cus sam nie wiem ..

Hornet
25-08-10, 16:39
wracając do tematu, to na 5lat nie ma szału, nie jest źle ale trochę pozostaje do życzenia. Powiedz z jakiej wagi startowałeś itp.

Alioth
25-08-10, 19:21
wracając do tematu, to na 5lat nie ma szału, nie jest źle ale trochę pozostaje do życzenia. Powiedz z jakiej wagi startowałeś itp.

Jak zaczynałem było zaledwie 62 kg (nie mam dobrej genetyki - mój tata przy wzroście 170 cm waży zaledwie 60 kg a je jak szalony:))

Doszedłem do wagi 91 kg ale było to już dla mnie za dużo więc postanowiłem skupić się na zrzuceniu wagi i próbować teraz łapać czystą masę mieśniową + rzeźba.

Gasior
25-08-10, 19:46
gdyby był lepszy brzuch to zupelnie inaczej by sie to prezentowalo , jak dla mnie to tak troche dziwnie jest .

Dominick
25-08-10, 22:26
"jak na 5 lat nie ma szału" - zeby napisac ta kwestie trzeba miec minimum 5 lat stazu na silowni i wygladac lepiej ... inaczej jest sie hipokryta... to w ramach sprostowania :)

Dominick
25-08-10, 22:43
no dobra ale dalej uwazam ze krytykowac powinni ludzie ktorzy wygladaja lepiej i jest to udowodnione fotami... inaczej jest to hipokryzja bo sami nie wygladaja lepiej i nie wiedza co bedzie za piec lat a pisza ze jak na 5 to slabo :)

Dawidhardcore
25-08-10, 23:18
spoko rozumiem wszystkich,nikogo nie krytykuje,tylko z doswiadczenia chodzenia na silke,bo wszyscy tam bez koszulek lataja,a gadam z nimi ,bo zawsze sie czegos naucze,to mowia ile lat na to pracowali,wiec pisze poprostu,nie mam zamiaru nikogo krytykowac,kazdy uczy sie n bledach ja tez,,jesli kogos urazilem to sorry,nie uwazam sie za nikogo zajebistego,nie wiem jak bd wygladac za 5 lat,moze lepiej od niego,,a moze i nie...

Dominick
26-08-10, 00:08
zreszta autor sam napisal ze wczesniej sie bawil silownia czyli zero diety i konkretnego planu wiec nie ma co sie dziwic.. na 3 fotce wyglada dziwnie a nawet smiesznie :) skadowalbym ja jak najszybciej na twoim miejscu :) klata fajnie biceps slabo oceniam to co widze nei wazne ile cwiczyles... O! :)

BODYFX
29-08-10, 19:47
Wazne ze cos ze soba robisz ale ja bym jeszcze zmasowal dowal 4gr bialka z 6 wegla i 1 fatu bedzie cacy

Alioth
29-08-10, 19:54
Wazne ze cos ze soba robisz ale ja bym jeszcze zmasowal dowal 4gr bialka z 6 wegla i 1 fatu bedzie cacy

Na zdjęciach mam ok 82.
Chce zrzucić do ok 78 na swojej diecie która ma ok 210g wegli. Dokupie sobie tylko SHOCKA i STORMA i zobaczę jakie efekty.

BODYFX
29-08-10, 19:55
Na zdjęciach mam ok 82.
Chce zrzucić do ok 78 na swojej diecie która ma ok 210g wegli. Dokupie sobie tylko SHOCKA i STORMA i zobaczę jakie efekty.

Jeszcze zrzucasz??? ok kazdy robi to co chce, pozdrawiam i zycze powodzenia i sukcesow Pozdr.

wujek.maciek
29-08-10, 22:12
niedlugo sie przezroczysty zrobisz... imo rob mase!

pozdro

Alioth
11-10-10, 16:08
Aktualne zdjęcie. Pozdro3763

flutebox
11-10-10, 19:49
nad nogami pracuj, jesteś na dobrej drodze

Alioth
11-10-10, 20:10
Nogi mi najbardziej się zmniejszyły (najbardziej obwód ud). Wyrzeźbiły się od aerobów. Pracuję nad ich masą intensywnie.

kksmackoo
11-10-10, 20:12
Nooo stary jak dla mnie to zajebiscie... ;)

pawelek616
11-10-10, 20:48
Rzadko się udzielam ale jak już wszedłem to napisze. Widze, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką to masz dobrą budowe ciała i właśnie co niektórym żal dupe ściska z tego powodu.

Co do braków to dołóż więcej mięsa na góre klatki i ją bardziej rozciągnij na bok, barki bardziej zaokrąglij, kaptury podnieś, najszerszy jest Twoją mocną stroną ale i tak zawsze może być lepiej, łapy do roboty szczególnie triceps bo podkowy nie widać. Trenujesz 3 razy w tygodniu, to troche mało:)

Micek185
11-10-10, 22:53
nóg nie pokazałes ,pokaz...
góra klatki do poprawy nie masz tam mięsa praktycznie,łapki dobre jak do tej wagi,mięśni brzucha nie widać a bf masz niski,pleców też nie pokazałeś,
wygląda to ladnie bo masz tak ciało zbudowane,taki układ kości i nawet jesli nie masz dużej masy to prezentuje sie to powiedzmy schludnie.
co do stażu wiadomo można było by o wiele lepiej ale sam wiem jak to jest z liczeniem stazu pół roku treningu,pół przerwy ale 5 lat liczone:)
redukuj jak tak wolisz i wrzuć foty z prążkami!

Alioth
12-10-10, 11:56
Rzadko się udzielam ale jak już wszedłem to napisze. Widze, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką to masz dobrą budowe ciała i właśnie co niektórym żal dupe ściska z tego powodu.

Co do braków to dołóż więcej mięsa na góre klatki i ją bardziej rozciągnij na bok, barki bardziej zaokrąglij, kaptury podnieś, najszerszy jest Twoją mocną stroną ale i tak zawsze może być lepiej, łapy do roboty szczególnie triceps bo podkowy nie widać. Trenujesz 3 razy w tygodniu, to troche mało:)

Dzięki za miłe słowa. Ćwiczę tylko 3xtyg (Pon:Klata+biceps+brzuchy+20 min aeroby, Śr: Plecy+triceps+brzuchy+20 min aerobów, Pią: Barki+nogi+przedramiona+brzuch+20 min aerobów) ponieważ czas mi nie pozwala na częstsze treningi.

Alioth
13-10-10, 16:24
Wrzucę jeszcze dla porównania sylwetkę z pierwszego dnia diety (lipiec 2010) i sylwetkę terażniejszą

3778

Sosna91
13-10-10, 16:30
jest fajnie, choć widać że troche w pasie przyszło, pilnuj paska troche i jedziesz dalej ; )

Alioth
13-10-10, 16:33
jest fajnie, choć widać że troche w pasie przyszło, pilnuj paska troche i jedziesz dalej ; )
coś Ty:) zmalało i to dość sporo

mtm
13-10-10, 16:34
W Październiku prezentowałeś lepszą formę .

Sosna91
13-10-10, 16:37
coś Ty:) zmalało i to dość sporo

łaa no tak lipiec jest wcześniej niż pażdziernik ;) no to zmalało rzeczywiscie ładnie