Zobacz pełn± wersję : meta + wino ?
wiek 21
wzrost 178
waga 94
staż 3 lata
1-8 winstrol depot stanazol 50mg (EOD)
1-8 metanabol 25mg (ED)
to jest mój 2 cykl nie układany przeze mnie tylko kogo¶ kto niby się zna do młodych koksów nie należy tak samo układał mi 1 cykl mój pierwszy cykl to:
1-10 testosteron prolo 50mg (E5D)
1-10 metanabol 30mg (ED)
po 1 cyklu 14 kg przybrałem z tego 4 spadły a teraz nie chce spuchn±ć ani rosn±ć masa mi odpowiada potrzebuje tylko wyrzeĽbić co sadzicie o tym cyklu winstrol z metanabolem powiem tyle ze winstrolu wychodzi jakos 20 strzalow a mety 100 tabletek chce konkretnych odpowiedzi dietę trzymam odpowiednia i oczywi¶cie suplementacja chce zdobyć definicje mię¶nia suchego oraz uwypuklić mię¶nie przy dobrej rzeĽbie
proszę o opinie?
O pierwszym cyklu to sie nie wypowiadam bo tragedia,
aby spełnić twój cel to zamiast mety daj propa, np:
1 - 6 tyg prop 100mg eod
1 - 6 tyg wino 50/75mg eod
może też być 7 lub 8 tyg taki cykl,
wino do tego cyklu może byc w tabsach.
8 tyg. na oralach, czarno to widzę. Jak już co¶ to:
1-6prop
1-6wino
Ten pierwszy cykl też jaki¶ taki z dupy wzięty, 10 tyg na mecie...
Jak chcesz definicje to tak jak pisałem prop+wino i na ptc clen.
// Ehh, vold mnie wyprzedził :)
tak wlasnie myslalem gdy poczytalem tutaj wiecej na forum ze cos sie nie zgadza jednak tak zrobie odzuce ta mete i wezme tego propa
wino juz zakupilem mam 21 strzalow bo pakowane po 3 i ile do tego strzalow tego tescia ?
a powiedzcie mi jeszcze dlaczego nie bierze sie mety z stanazolem
A to winko co zakupiłe¶ to desma czy Zambon?
To jak orginał to eleganckie winko :)
orginal bo mam 3d naklejki z emblematami w miejscu otwarcia z 2 stron tylko narazie nie mam kasy na tego tescia juz taki przygotowany bylem na ten cykl xD
fallenursus
23-08-10, 21:27
A kt ci gupot nagadl ze mety i wina razem nie mozna?
:)
to ten cykl mety i wina jakos przejdzie moze wypowiedz sie wiecej co o tym sadzisz fallen. poprostu chcialbym juz byc na tym cyklu nie zalezy mi na duzej masie chodzi tylko o wyrzezbienie wiec doradzajcie :D
fallenursus
23-08-10, 21:37
Przyjdzie joh i ladnie wszystko wytlumaczt:)oczywiscie podklad z tescia musowy.
Gdzies juz o tym pisane bylo juz opisaane..nie moge szukac w prcy:)
Ale propek i winko swoje tez zrobi.
wypowiedz sie wiecej na ten temat fallen ja tu nie chce lapac masy tylko poprostu zrzucic i to niezle bo moze zalany jakos nie jestem areoby 3 razy w tygodniu 20 minut stepera albo godzina roweru a w dni nie treningowe tylko 30 minut roweru oprocz weekendu chyba ze ladna pogoda to przezucam sie na normalny rower i gdzies jade
to ile w koncu tego tescia do tych 21 strzalow wina?
skoro redukujesz to prop musi byc.
ale ile jakie dawki jakies konkrety?
100mg eod. Jak kupisz ze stężeniem 100mg/1ml to będziesz potrzebował ok 21-22 strzałów na 6tyg.
dziekuje za konkretna odpowiedz juz wszystko wiem kolejny raz te forum mi pomoglo :D
fallenursus
24-08-10, 01:31
oprocz w neidziele, bo jestesmy na sumie.
na saune w dni nie treningowe chodze jak tylko czas i pieniade pozwalaja w sumie wszystko juz sie dowiedzialem mozna zamknac temat