PDA

Zobacz pełną wersję : Co teraz...

Lee & Leo
22-08-10, 21:13
Wiek 27
Waga 92 kg
biceps 43 cm

staz na silowni, 2 lata z przerwami
dieta jest ( 5-6 ) posilkow dziennie co 3 godzinki +
kreatyna + hmb + aminokwasy + mutant mass

otoz konczy mi sie kreatynka z 400 kapsulek zostalo okolo 50 , mutanta mam na jakies dwa dni , mam jeszcze okolo 200 kapsulek hmb oraz 150 kapsulek amino max 6800.

Moje pytanie jest nastepujace - co teraz powinienem dokupic by budowac czysta mase miesniowa?
Na pewno robie miesiac lub poltora przerwy od kreatyny.

Patriot
23-08-10, 09:15
Więcej kurczaka :)

Lee & Leo
23-08-10, 22:06
Więcej kurczaka :)

a co poza tym kurczakiem;)

jakie w ogole polecilibyscie suplementy na dobra beztluszczowa masse takie ktore przy ciezkim treningu przyniosa oczekiwane efekty?

MolderDist
23-08-10, 23:06
beztłuszczowa masa to abstrakcja

jeżeli będziesz myślał, że uda Ci się zrobić beztłuszczową mase
to sam się będzie ograniczał
i gówno będzie z postępów

przynajmniej lekkie podlewanie jest nieuniknione!

MolderDist
24-08-10, 18:13
arus wiesz jakie mam urwanie głowy :/
wiesz troche trzeba posiedzieć na necie i poszukać ludzi, aby był zbyt i nawet nie zawsze sie znajdzie, a to zawsze ryzyko
dlatego sprowadzam proch tylko dla siebie troche, moze kiedys bede bardziej ryzykowal jak znajde prace z dostepem do kompa, wtedy bede mogl reklamowac ;]

Lee & Leo
29-08-10, 11:43
mysle ze Bcaa i Beta - Alanine oraz ActivLab zakupie. dzieki za pomoc i jeszcze jedno... wiecie cos na temat tego suplementu " VITALMAX CFM Protein 63 " ? przedewszystkim czy skuteczny i jak smak?

Patriot
29-08-10, 12:05
Lepiej kup zwykłe dobre białko, np jeśli chcesz po treningu Nitrotech naprawdę bardzo dobre białko (a i nie tylko po treningu;))

Lee & Leo
29-08-10, 12:37
co do tego http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/2741 byscie polecili dokupic z tej strony http://www.kulturystyka.sklep.pl/advanced_search_result.php/keywords/activlab/page/1/sort/2d
oraz jakie do tego wszystkiego bialeczko z tej strony http://www.kulturystyka.sklep.pl/index.php/cPath/21/Odzywki-bialkowe-bialko-serwatkowe-proteiny.html
bede wdzieczny za pomoc
ps. budzecik na te zakupy okolo 400zl

MolderDist
30-08-10, 22:10
mysle ze Bcaa i Beta - Alanine oraz ActivLab zakupie. dzieki za pomoc i jeszcze jedno... wiecie cos na temat tego suplementu " VITALMAX CFM Protein 63 " ? przedewszystkim czy skuteczny i jak smak?

nie wiem czy jest sens kupować izolat, jeżeli nie jesteś na redukcji
izolat to poprostu oczyszczone białko i do tego o wiele droższa

ja bym wybrał WPC ;-)

pamietaj, żeby Beta-Alanine jak bedziesz miał już z Activlaba to brac codziennie, w DNT też - sam kiedyś myślałem, że warto tylko okołotreningowo, ale trzeba codziennie.

regan14
30-08-10, 23:35
j.w machnij dobre bialeczko wpc lowickie polecam. do tego witaminki i amino i heja;]

fallenursus
31-08-10, 01:44
kolo cykle na omie, potem na dece, a teraz ''odzywki'' na beztluszczowa mase.
fail na kazdej plaszczyznie

na pytanie co teraz - teraz to sie czlowieku ogarnij