Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mały pokój + siłownia ?

breakin
21-08-10, 14:35
Słuchajcie mam taki problem. Od jakiegoś czasu chcę stworzyć taką małą siłownię u mnie w pokoju aby móc trenować barki, biceps, triceps, mięśnie brzucha. Pozwolicie, że zapodam fotkę mojego skromnego pokoju, dodałem je w załączniku wybaczcie, że nie zmniejszyłem rozmiaru. Więc jak widzicie mam mały pokój, a chciałbym go przeistoczyć w siłownię oraz gdzie mógłbym spać mam taki zamiar wyrzucić te meble czarne, bo mi nie są potrzebne, a ta szafa to ona w stu procentach zostaje, bo ona nie jest moja. Słuchajcie jaki bym mógł sprzęt sobie zafundować do mojego pokoju ?

elek
21-08-10, 14:50
w sumie ja to bym widział tam nawet jakiś nieduży atlasik :) ławkę też można byłoby postawić gdyby wywalić te meble, tylko że pewnie trzeba byłoby ją przestawiać bo ciężko byłoby przechodzić itp. ;p

spike
21-08-10, 14:52
podaj wymiary tego pokoju ja mam 3na4 m i ten sprzęt mi się mieścił bez problemu
http://allegro.pl/item1198412041_marbo_sport_lawka_stojaki_prasa_obc iazenia_gryf.html

spike
21-08-10, 14:57
atlas to bardzo zła inwestycja no chyba że masz sporo kasy polecam Ci do tego zestawu co Ci wysłałem link wyżej kupić wyciąg góra dól od marbo i będziesz zadowolony

sts
21-08-10, 14:59
podaj wymiary tego pokoju ja mam 3na4 m i ten sprzęt mi się mieścił bez problemu
http://allegro.pl/item1198412041_marbo_sport_lawka_stojaki_prasa_obc iazenia_gryf.html

lol co to za cena..

seras666
21-08-10, 15:49
wyjeb łóżko i bedzie miejsce na sprzet, ja aktualnie jakos tego nie widze. chyba ze same sztangi/hantelki i ciezary pewnie bys tam gdzie upchnol.

Micek185
21-08-10, 16:04
ja bym zrobił tak:
zasmiast tego v dał bym plazme na ściane
zamiast wiezy hifi dałbym kino domowe i głosniki na scianach
zamiast tych mebli jedną komodę na ciuchy i duperele
wiszącą szafkę na odzywki

a tak na poważnie to jak sprzątniesz te meble to spokojnie starczy ci miejsca na laweczkę i komplet gryfów i obciążen to spokojnie ci wystarczy do treningu i taka mała rada jak bedziesz chciał kupowac ławkę i stojaki to odzdzielnie zwykłą ławkę i stojaki bedziesz miał i do klaty i do nóg je też trezba cwiczyc:)

breakin
21-08-10, 16:05
Moje wymiary tego pokoju to jak obliczyłem to będzie 3na6 czyli długość jest dobra, ale metr można odjąć od tego tą gigantyczną szafę ona gdzieś z metr by zajmowała. Więc doradźcie mi czy będzie z tego pokoju jakiś pożytek jak tak to jaki sprzęt kupić

breakin
21-08-10, 16:09
Przydałaby się jakaś metamorfoza mojego pokoju aby stał się większy, mam nadzieję, że jak wywalę te meble to będzie dużo miejsca. Więc musicie mi doradzić jakby sprzęt bym mógł sobie zakupić

spike
21-08-10, 16:13
lol co to za cena..
Na końcu opisu jest napisane cena do uzgodnienia :)

DamianKSF
21-08-10, 20:05
Po co Ci te szafki skoro masz szafe podzabudowe :)

breakin
22-08-10, 15:10
Ona nie dawno była zrobiona