Zobacz pełną wersję : 1 cykl
witam co myslicie o cyklu na mase z testolica.
1-6 prop 100mg 2ed
do tego mono universala, magnez, cynk oraz tabletki na stawy( nadgarstki mnie napierdalaja)
do tego oczywiscie dieta.
ile wody dziennie pic?
w jakich godzinach najlepiej robic strzaly. przed/po treningu? jakie ilosci cynku.
moze podaj swoja wage i staz,
w jakich godzinach najlepiej robic strzaly. przed/po treningu? jakie ilosci cynku.
dolaczam sie do pytania
staraj sie robic o tej samej porze.
Dawidhardcore
20-08-10, 18:02
1-6 prop 100mg 2ed
do tego mono universala, magnez, cynk oraz tabletki na stawy( nadgarstki mnie napierdalaja)
ile wody dziennie pic?
po 7miesiacach juz chcesz sie za saa brac??nie lepiej sobie jeszcze bez zadnych wspomagaczy pocwiczyc?/a ile masz lat??
1-6 prop 100mg 2ed
ile wody dziennie pic?
na pierwszy cykl jak najbardziej,
nie ma znaczenia o której godzinie będziesz bił zastrzyki.
7mies, 67kg
chyba sobie zartujecie dajac zielone swiatlo dla takiego goscia...
moge ten cykl przedluzyc do 8 tygodni? bo mam wiecej strzalow
nadwyzka strzel sobie w leb,
pytam sie tylko! jak nie to nie, zostawie sobie na nastepny albo upchne
nadwyzka strzel sobie w leb,
Hahahahaha padłem ;d
profil bardzo słaby nie chcę urazić autora.
ja na kreatynie doszłem do 87 kg
jak już zacząłeś ten cykl to lepiej daj 75mgeod przy twojej wadze za to o 2 tyg dłużej
czyli przez 8 tygodni.
Hmmmm, Szczerze to troche za wczesnie na koxik ale to twoj wybor mam nadzieje ze zapoznales sie ze skutkami ubocznymi dobrze jest troche poczytac, ale jak juz chcesz to bij twoj wybor. Propek na mase ? to chyba bardziej na wycinke nie lepiej jakas omke ?? albo jakas 350 underowa sprawdzona.
fallenursus
29-08-10, 18:51
przepraszam ze sie wtrace, ale zawsze myslalem ze test to test.
ale propka bijesz co drugi dzien ( krotkie estry ) a 350 bijesz raz na tydzien chocby ta roznica dupa mnie skuta poza tym po propku nie naciagniesz woda a po 350 szybciej sie puchnie a jak chcesz bardzo szybko to zajeb anapolon i po sprawie
ja sie zbytnio nie znam, ale BODYFX to mowisz zebym bral cos, czego w dziale doping zabraniaja na pierwszy cykl:o nie chce zalac sie woda, wole nabrac mniej masy ale dobrej jakosci miesnia, a co do dupy to idzie przezyc, juz sie przyzwyczailem
fallenursus
30-08-10, 12:38
Nie przejmoj sie andre,zalewanie czymkolwiek nawet woda to mit wymyslony przez tych co porzadnej michy na oczy nie widzieli.
ja sie zbytnio nie znam, ale BODYFX to mowisz zebym bral cos, czego w dziale doping zabraniaja na pierwszy cykl:o nie chce zalac sie woda, wole nabrac mniej masy ale dobrej jakosci miesnia, a co do dupy to idzie przezyc, juz sie przyzwyczailem
Ja cie nie namawiam hehehe ale jak chcesz jakosciowej masy to tylko prop ja myslalem ze chcesz sie spompowac ostro sorki !
wole dobre miecho:) a jak ma mnie zalac fatem to nie chce dlatego prop