Zobacz pełną wersję : Do Moderatorów\Adminstratorów forum
Czy mógłbym założyć temat gdzie wszyscy użytkownicy naszego forum umieszczali by swoje przykładowe plany treningowe. Temat dotyczył by Ogólnorozwojówek, ACT i FBW i obejmował by osoby z 0 stażem treningowym. Ci co się nie znają na układaniu treningów np. umieszczali by linki ze przykładowymi planami (pozwoliłby to zaoszczędzić czas na szukaniu na google) a ci co umieli by układać własne treningi dzielili by się swoją wiedzą i podpinali by swoje wymyślone plany do tematu. Zaznaczam że stworzony przez mnie temat dot. gotowych planów treningowych a nie definicji co to jest Ogólnorozwojówka, FBW czy ACT. Na koniec czy dało by ten temat podpiąć jeżeli byście się zgodzili.Jeśli tak to jak się podpina temat
Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej prośby
http://www.e-gym.pl/showthread.php?20417-Przyk%B3adowe-plany-na-mas%EA-%28split%29
http://www.e-gym.pl/showthread.php?28967-Spos%F3b-na-kaloryfer!
najpierw pobuszuj troche po forum
Mo zna zrobic w dziale trening temat i podwosic w którym były by linki do systepów znjdujązych sie na forum...
Przeanalizowałem linki "micek185" bardzo dokładnie to są splity dla początkujących, średniozaawansowanych jak i zaawansowanych ale jednak SPLITY.
a mi chodziło tylko o FBW, ACT i Ogólnorozwojówkę - ale wiecie co wolę jednak poszukać gotowych planów na necie.
Macie rację co to za różnica czy SPLIT czy nie. Jak jest ukierunkowany dla początkującego to znaczy że musi być dobry.
Dobra kończę i nie zawracam dupy.
ps, bardzo dobry artykuł "micek185" na temat brzucha masz SONG-a
wujek.maciek
29-09-10, 10:07
co za tempy penis zmienia moje posty/ podpis ewentualnie je kasuje. czy ja mam tu do czynienia z powaznymi ludzmi, czy ze sfrustrowanym gowniarstwem (w tym mentalnym - tak, fakken, to do ciebie), ktoremu sprawia radosc "admin abuse against users" ???
marcinczwa
29-09-10, 10:09
daj linka
W Sumie ...
Nic ciekawego sie dawno nic nie działo , Mogło by powstać "takie coś" gdzie były by żeby nie na pisać "wszystkie metody treningowe" np. Tego co brakuje na tym Forum - Push-Pull ,hss,hst,gora-dol,przud-tyl ,Dogg crappi wiele innych, coś jak na konkurencyjnych forach ...
W końcu trzeba sie rozwijać ;p
fallenursus
30-09-10, 02:19
co za tempy penis zmienia moje posty/ podpis ewentualnie je kasuje. czy ja mam tu do czynienia z powaznymi ludzmi, czy ze sfrustrowanym gowniarstwem (w tym mentalnym - tak, fakken, to do ciebie), ktoremu sprawia radosc "admin abuse against users" ???
zmien podpis
przestan prowokowac ludzi/moderatorow/sponsorow
masz 24hrs
nei zmieni sie to fruniesz
to nie jest do zadnej negocjacji
to forum na serio jest co najmniej dziwne(nie chce uzywac epitetow)...
wiekszosc userow prowadzi prywatna wojne z innymi userami. nie wspomne o tym ze jak szary kowalski, taki jak ja wyskoczy do moda to juz wtedy konczy sie sranie po krzakach.. za ostro, za ostro Panowie...
fallenursus
30-09-10, 12:33
Chyba nigdy ostrosci nie uswiadczyles na forum Kubusiu:)
Takiej tolerancji nigdzie nie spotkasz
Chyba na dziecięcych forach "za byle co się leci", bo na "normalnych" forach leci się za naruszanie regulaminu, a regulamin - tak się jakoś dziwnie składa - obejmuje zarówno zwykłych użytkowników jak i modów. To forum jest wyjątkowe, bo moderator za jawne obrażanie innych użytkowników nie tylko dalej jest moderatorem, ale jeszcze dalej jest na forum.
korzystam z wielu ale to jest naprawde wyjatkowe;]
Macie racje wyjątkowe bo tu można zostać nawyzywanym od ciuli przez moderatora za to że nie ma kontrargumentów do dalszej dyskusji.
W tym konkretnym przypadku, za taki podpis nalezy sie ost, a jak to nie pomaga to ban. Osobiscie nie mam nic do nikogo i kazdego traktuje na rowni, bo nie uzywam internetu zeby podbudowac swoje chore ego. Ale jak ktos przesadza to po to jest moderator zeby dal po dupie.
I macie racje to forum jest wyjatkowe.
Ja uczestnicze w kilku forach. Jedno z nich dotyczace broni i strzelectwa jest dosyc rygorystyczne odnośnie obrażania, wyzywania wprowadzania w bład .Za to leci sie od razu, ale jest tam pewna niespotykana sprawa. Polega ona na tym, że uczestnik dyskusji czujacy sie niesłusznie obrazony czy tez pokrzywdzony przez moderatora , lub po niesłusznym zbanowaniu jego kolega a wielu z nas ma prywatne kontakty,zakłada ankiete dotyczaca niesłusznego postepowaia moda. Uczestnicy forum głosuja tam wyrazając swoja opinie.Musze Wam powiedziec ,że w ciagu kilku lat paru moderatorów musiało odejść. Nawiązuje tu do niesprawiedliwego potraktowania Narga przez znanego nam durnia.Gdyby u nas coś takiego było , osioł wypadłby w ciagu paru chwil. Przypomnijcie sobie ilu ludzi stanęło w obronie Narga, zmuszenie go do zakładania drugiego konta aby mógł sie bronić i cała ta niepotrzebną awanture wywołana przez jednego matoła.
kreci sie grubsza afera, bedzie sie dzialo...
Byl Dementor i poleciał , ktoś dalej źle sie sprawuje ?
Herman jestem za.
Trzeba tak zrobic.
Uderz w stół a nozyce sie odezwą. A czy ja wymieniłem czyjes imie albo nick obrzucając go epitatami? Jezeli uważasz sie za pojeba to są Twoje słowa i nalezy Ci współczuć z powodu małego poczucia wartości. Odnośnie rejestracji na forum łuczniczym to moja sprawa gdie sie będe wypowiadał i Twoje sugestie kolego nie bardzo mi sie podobaja, jak równiez Twoje wypowiedzi na niektóre tematy w tym temat w relacji Jacka który został wykasowany. Generalnie unikam Twojej relacji, nie wypowiadam sie na Twój temat i prosze abyś swoje zdanie zostawił dla siebie. Jezeli chodzi o moje , PODKRESLAM moje zdanie to nie nadajesz sie na moderatora, jesteś konfliktowy, zazdrosny i niekoleżeński.Tyle z mojej strony.
Mój post jest moja osobistą opinią. Twoje przekleństwa i głupoty które wypisujesz nie robią na mnie wrażenia. Moim zdaniem nie powinieneś byc moderatorem nawet za powyższe wygłupy. Odpuść Arus bo kompromitujesz sie chłopie.
Panowie sprawa podpisu jest jak dla mnie oczywista.
Możecie nie szanować nas modów i ok macie do tego zupełne prawo również do krytyki.
Dlatego jeśli macie jakieś wątpliwości co do decyzji wydawanych przez nas (które często są podejmowanymi wspólnie) to jest jeszcze administracja do której w szczególnych sytuacjach macie prawo się zwrócić...
Jeśli komuś się nie podoba np. moja decyzja to niech napisze również przykładowo do arusia który zapewne poruszy temat wśród moderatorów i ewentualnie po naradzie zmienimy zdanie...
Panowie wszystko można załatwić ale drogą dyplomatyczną...
Hermana i Arusia proszę o spokój, a obu Was lubię;) więc wyluzujcie i bez przekleństw proszę
Kazde następne przekleństwo w tym temacie, zakończy się ostem i banem na tydzień - dotyczy także modów...
Podpis powinien zniknąc bez dwóch zdań. Odnośnie szacunku do modów to ja nie traktuje moderatorów jako jakiejś instytucji lecz każdego jako odrębnego uczestnika forum. Większość moderatorów jest moimi przyjaciółmi z którymi rozmawiam tez poza forum. Arusa nie zaczepiałem, wyraziłem swoja opinie podając przykład innego forum. Z modem który zbanował Narga miałem osobistą spinke i nie kryje radości że nie pełni już tej funkcji. Arus w 20 poście tego tematu rozpoczął utarczke słowna która sprowokowała mnie do mojego wystąpienia. Nie krytykuje decyzji moderatorów ale zawsze staram sie dociec co było przyczyna bana tak jak to było w przypadku Narga, Kuby i Aponaxa. Taki charakter hehe. Uważam że większość moderatorów dobrze sprawuje swoja funkcje. Już luzik Fehu, nie chodziło o sprawy regulaminowe lecz raczej o osobiste odczucia.Pozdrawiam.
Aponax był ekspertem internetowym (jakich tu wielu), podawał się za kogoś innego niż był w rzeczywistości...
Jesli chodzi o Narga... Hehe dziwna sprawa, człowiek który się pyta jak się bierze kreatyne, miesiąc później udziela rad innym mlodym adeptom kulturystyki. Kiedy tłumaczy mu sie ze jest w błędzie, On domaga się dowodów naukowych (dobrą pompe mieliśmy z modami:)) Na poważym forum, za udzielanie złych rad powinny lecieć osty lub od razu bany. Jesli u nas było by to egzekwowane, to narg "troche" ostów by wyrwał.
P.S. jak Narg to przeczyta, pewnie będzie sie domagał, aby mu pokazać Jego posty w których pisał jakieś bzdury itp...
Tak ale jak ja przyszedłem na forum to Aponax był już podziwianym kulturystą , i jeżeli znawcy sie nabrali to co dopiero ja zielony. Został moim przyjacielem i któregoś dnia wchodzac na forum zobaczyłem że ma bana. Jako kolega czułem sie w obowiązku wyjaśnić sprawe. Odbyło sie to bez żadnych awantur i pyskówek. Znawcy zrozumieli że zostali oszukani i ja zrozumiałem. Natomiast ban Narga to była według mnie niesprawiedliwa zagrywka jednego z modów.Stare czasy i nie ma co wracać. Grunt to żeby dalej to sie toczyło z rozsądkiem bez dokuczania sobie i obrażania. A osobiste animozja zawsze były i będą. Po prostu jednego lubi sie bardziej a innego mniej ale trzeba trzymac sie zasad i norm które obowiazuja wsród cywilizowanych ludzi.
na zgodze, wszyscy razem. Modzi, admini oraz zwykli uzytkownicy!
http://www.youtube.com/watch?v=AA9maAERDAs
ej Ty, to moje :P
ludzie kochajmy sie :)
hahaha ,you know you look so good
a tak szczerze to najbardziej ogarnietym modem moim zdaniem jest vold *bez zadnego wchodzenia w dupe) widze , ze po prostu wykonuje swoja robote i jest tu tylko po to a nie zeby sie spinac , wiadomo , ze jako moderatorzy macie duzo wiedzy ale co nie którzy sa troche przewrazliwieni .
Moja skromna uwaga
tak sobie mysle i nie wiem nadal... czemu gotując parówke pęka ona wzdłuża a nie w poprzek?
tak sobie mysle i nie wiem nadal... czemu gotując parówke pęka ona wzdłuża a nie w poprzek?
http://archiwum.wiz.pl/1999/99073900.asp
prawdziwa parowka nie peka :smile: tylko te spulchniane ktore zawieraja mniej niz 50% miesa w swojej masie,