PDA

Zobacz pełną wersję : cykl po długiej przerwie

polo
17-08-10, 17:52
ost cykle
1) meta prop wino
2) meta prolka

długa przerwa 3 lata praca itp

cel cyklu : jak prawie każdy , dopierdolić sie konkretnie

meta 1-4 25mg ed
omka 1-11 e5d
deca 1-10 200mg e7d
winko tab 9-13 30 mg ed

odblok nolvadex ( zapobiegawczo) 4-10 tyg podjadać po 10 mg ed
clomid 24 tab

bez hcg mus sie obejść , brak dostępu do warunków chłodniczych

Jak to widzicie

ht
17-08-10, 18:32
na takach dawkach sie konkretnie nie dopierdolisz. zwieksz wszystko. jaka masz wage??

fallenursus
17-08-10, 18:49
3 lata na offie.
Zapodaj propa bo ten. Twoj co wypisales to pomylka.
To nie sprint kolego,to maraton

fallenursus
17-08-10, 18:49
3 lata na offie.
Zapodaj propa bo ten. Twoj co wypisales to pomylka.
To nie sprint kolego,to maraton

polo
17-08-10, 20:29
tak sie składa że posiadam omke w domu którą kupiłem kawałek temu i gwarancja kończy sie w miare szybko , a szkoda takiego stafu zmarnować

aktualna waga to tylko 80kg ( pracuje na budowie po 13h dziennie, studjuje, mało sypiam, panna mnie wkurwia:) , wogóle na nic nie mam czasu)

teraz będe miał przestój z robotą i nie chciałbym stracić tego czasu ,

APROPO TEMATU
dawki będą ok??

a może wyrzucić mete i mieszać enan z omką w jednej pomce ???
co proponujecie ???
musi ten cykl obyć sie bez hcg
no i jak z deką ,jeśli chodzi o większa dawke to odpada
czekam na propozycje ??

vold
17-08-10, 20:45
Może być ale dawki faktycznie niewielkie.

polo
17-08-10, 21:00
to co będzie najlepszym rozwiązaniem ????
nie chce sie zabardzo zablokować i chce aby ok bylo wszystko
1)oma 250mg e5d 11 tyg
deka 200 e7d 10 tyg

2) oma 250mg + 100mg enan e5d 1- 11tyg
winko 30mg ed 7-11 tytg

odblok 24 tab clomidu + nolva

czekam na sugestje .....
omke musze wykożystać obowiązkowo tylko z czym??

ht
17-08-10, 21:40
omen 250mg e3d
deka 300 ew.

na start meta 30mg ed

fallenursus
17-08-10, 21:54
Pany!
12 tyg na towrze+deka.
Na wszelki wielki szykuj noz bo jajca mozesz stracic tak czy siak.ja bym w to bez hcg nie wchodzil.
Sprzedaj towar kup propa i krotki cykl .

Hermann
18-08-10, 00:13
Staram sie nie wypowiadac w tym dziale ponieważ w mojej opinii moderatorzy sa wybitnymi znawcami w tej dziedzinie, dlatego ogranicze sie tylko do kilku uwag i spostrzeżeń które może przydadza sie do podjęcia decyzji w sprawie cyklu dla kolegi Polo. Przeczytałem wszystkie 79 tematów założonych przez kolege Polo i stwierdziłem kilka nieścisłości. Polo w grudniu 2008 roku a więc półtora roku temu prosiłeś o pomoc poniewaz w 9 tygodniu cyklu urósł Ci guz na prawej piersi a tu twierdzisz że 3 lata nie brałes koksu. Nie moja sprawa może pomyliłes sie w liczeniu. Piszesz że ''chlałeś, ćpałeś, wpadłes w lekomanie". Twierdzisz że przez 3 lata brałeś ACODIN czyli jak dobrze rozumiem DXM. Z pewnościa doznania były wspaniałe typu- rozmowy z Bogiem, lewitacja,kolorowe wizje, ale ciekaw jestem jaki jest po tych 3 latach stan Twojej wątroby bo o ile dobrze sobie przypominam Acodin bierze sie garściami. Czy sadzisz że watroba przetrwa metanabol i winstrol? Niech sie wypowiedza mądrzejsi , ja przejde do nastepnej sprawy. W któryms z założonych tematów narzekałeś na podwyższone ciśnienie i problemy kardiologiczne. Drogi kolego powiedz mi czy Ty jestes samobójcą czy po prostu nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji jakie możesz ponieść?

fallenursus
18-08-10, 00:51
Staram sie nie wypowiadac w tym dziale ponieważ w mojej opinii moderatorzy sa wybitnymi znawcami w tej dziedzinie, dlatego ogranicze sie tylko do kilku uwag i spostrzeżeń które może przydadza sie do podjęcia decyzji w sprawie cyklu dla kolegi Polo. Przeczytałem wszystkie 79 tematów założonych przez kolege Polo i stwierdziłem kilka nieścisłości. Polo w grudniu 2008 roku a więc półtora roku temu prosiłeś o pomoc poniewaz w 9 tygodniu cyklu urósł Ci guz na prawej piersi a tu twierdzisz że 3 lata nie brałes koksu. Nie moja sprawa może pomyliłes sie w liczeniu. Piszesz że ''chlałeś, ćpałeś, wpadłes w lekomanie". Twierdzisz że przez 3 lata brałeś ACODIN czyli jak dobrze rozumiem DXM. Z pewnościa doznania były wspaniałe typu- rozmowy z Bogiem, lewitacja,kolorowe wizje, ale ciekaw jestem jaki jest po tych 3 latach stan Twojej wątroby bo o ile dobrze sobie przypominam Acodin bierze sie garściami. Czy sadzisz że watroba przetrwa metanabol i winstrol? Niech sie wypowiedza mądrzejsi , ja przejde do nastepnej sprawy. W któryms z założonych tematów narzekałeś na podwyższone ciśnienie i problemy kardiologiczne. Drogi kolego powiedz mi czy Ty jestes samobójcą czy po prostu nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji jakie możesz ponieść?

http://a.imageshack.us/img683/2053/bowdown.gif

ale znajac zycie i tak wezmie. mam kolege co saa uzywa jako ucieczke od alko- bo na bombach nie pije. za to jego odblok sie koncyz po kilku dniach bo tak napierdolony ze zapomina czy wziol czy nie wziol nolvy i cloma..

polo
18-08-10, 20:23
badania wątrobowe i kardiologiczne ok robiłem niedawno obecnie nie malanżuje .... ale mniejsza z tym .....

chodzi mi o tym abym nie miał problemów z jajkami ...... ale bez hcg bo nie mam warunków do jego przetrzymywania

wiem ze deka z jajami sie nie lubi ......

to może
zaczne
omka 250mg + prolka 100mg e5d 1-10
winko tab 30 mg ed 9-13

co sądzicie o tym?

ta deka 10ml i 15 szotów omki tak zablokuje ?? mam clomid 24 tab i to po deczce nie wystarczy ?

fallenursus
19-08-10, 02:14
tak sie nie robi i tyle. ciebie moze nie zablokuje, drugiego tez nie zablokuje, 3ci przyjdzie przeczyta zrobi , i bedzie mial problem. lubisz zyc na ostrzu i niepewnosci-rob jak chcesz.

Dawidhardcore
19-08-10, 11:22
widze fallen ,ze nowy bardziej elegancki awatar:)

polo
19-08-10, 18:43
to jest dobrze ??
omka 250mg + prolka 100mg e5d 1-10
winko tab 30 mg ed 9-13

lg team
20-08-10, 11:37
na upartego moze byc,

choc moze faktycznie po takiej przerwie zapodalbym propa + metke w konkretnej dawce,
cykl krotszy a zdobyta waga bardziej stabilna, moze jej bedzie mniej ale bardziej trwala,
no i latwiej z takiego cyklu wyjsc,

1-6 meta 30mg ed
1-8 prop 100mg e2d