Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu i BCAA

hubi1910
15-08-10, 11:13
Witam.
Kończę już cykl na Lipo burn i chciałbym wziąść coś innego bo lipo za dobrych efektów nie dało (robiłem trening ACT,dieta jest,do tego brałem BCAA) i chciałbym się spytać ile mam czekać żeby wziąść następny spalacz czy tyle ile trwał poprzedni cykl czy mogę od razu brać coś innego ??? I co polecacie jaki jest dobry spalacz żeby spalił tłuszcz i jakie jest dobre bcaa (tab) bo brałem BCAA 5500 to zbyt dobrych efektów nie dało ....

cLoN3r
15-08-10, 11:22
Coś musiałeś robić źle, ja na lipoburnie zrobiłem -9kg w miesiąc i nie uważam żeby był słaby.

Patriot
15-08-10, 13:51
A co rozumiesz, że BCAA efektów nie dało? Jakich efektów się spodziewałeś ?
Rozpisz swoją dietę tak swoją drogą

alder
15-08-10, 13:52
dieta dieta DIETA. a bcaa to bcaa !! jakie byś chciał po tym efekty ?

hubi1910
15-08-10, 13:59
Wiec tak po BCAA spodziewałem sie tego ze miesnie nie beda mi spadac ale napewno nie az tak bardzo brałem 1tab na 10kg masy ciala no ale ze miesnie spadly to jakos to przezyje ....

Moja dieta wygląda tak dodam ze ja jej nie ukladalem tylko znalazlem ja na jakims FORUM ..... Jezlei ktos nie wie to numerki 1,2,3 itd to ilosc posilków

Dzien 1
1 - 1/2 kubka otrebow owsianych, 1/2 banana, 2 zoltka jaja, 6 bialek jaja 407 kalorii 39g wegli, 37g bialka, 13g tluszczu
2 - kubek jogurtu naturalnego chudego, kubek bialego sera chudego, kubek czerwonych winogron, 1 lyzeczka oleju lnianego 450 kalorii 41g W, 40g B, 14g T
3 - 3 kubki lisci szpinaku, 2 plastry piersi z indyka, pol kubka czarnej fasoli, pol kubka grzybow, kubek marchwi, 90g piersi kurczaka smazonej na oliwie z oliwek 347 kalorii 38g W, 31g B, 9g T
4 - 2 jablka, 30g orzechow wloskich, odzywka bialkowa,
5 - 90g lososia, 1/2 kubka ryzu brazowego,
6 - kubek bialego sera chudego, 30g migdalow, mieszanke lyzki octu winnego, pomidora i bazylii

Dzien 2
1 - tak jak posilek NR 2 w 1 dniu
2 - 2 kubki kakao z odtluszczonego mleka
3 - 1/2 kubka otrebow owsianych, 1 kubek jagod (moga byc mrozone), 1 lyzeczka oleju lnianego, 15g orzechow wloskich, odzywka bialkowa
4 - 90g lososia, 1 kubek kaszy jeczmiennej, 1 lyzka stolowa oleju balsamicznego, 1/2 kubka sera bialego chudego
5 - 90g zrazow wieprzowych, jeden slodki ziemniak, kubek brokulow, jedna pomarancza
6 - 2 lyzki stolowe oleju lnianego, 1 kubek jagod (moga byc mrozone)

Dzien 3
1 - kubek otrebow przenicznych, 1 jablko, kubek chudego sera bialego, 30g orzechow wloskich
2 - 2 kromki ciemnego pieczywa, 1/2 banana, odzywka bialkowa
3 - 2 zoltka jaj, 6 bialek jaj, kubek brokulow, 1/2 kubka papryki, 2 gruszki
4 - tak jak posilek NR 3 w dniu 1
5 - 120g piersi z indyka, kubek marchwi, kubek odtluszczonego mleka
6 - kubek jogurtu naturalnego chudego, kubek bialego sera chudego, kubek ananasow, lyzeczka oleju lnianego

Dzien 4
1 - 1/2 kubka otrebow owsianych, 1 kubek sera bialego chudego, 1 kubek jagod (moga byc mrozone), lyzeczka oleju lnianego
2 - 2 zoltka jaj, 6 bialek jaj, 2 kubki szpinaku, zabek czosnku, 30g pestek z dyni, 1 grejfrut
3 - pomarancz, jablko, 30g migdalow, kubek jogurtu chudego naturalnego
4 - puszka tunczyka w sosie wlasnym lub wodzie, pol kubka czarnej fasoli, 1 lyzka stolowa oleju balsamicznego, 1 banan
5 - 1 papryka czerwona lub zolta, 150g czerwonego miesa, 1 kubek jeczmienia, 1/2 kubka grzybow
6 - 2 lyzki stolowe oleju lnianego, kubek jagod (moga byc mrozone)

Dzien 5
1 - 9 bialek jaj, 2 plastry persi z indyka, 1 kubek szpinaku, 1 zabek czosnku, 1 grejfrut, 1 jablko
2 - 1 kubek jogurtu naturalnego chudego, 1 kubek sera bialego chudego, 1 kubek czerwonych winogron, 1 lyzeczka oleju lnianego, 1 kubek zielonej herbaty
3 - 30g orzechow wloskich, 1 banan, kubek mleka odtluszczonego, odzywka bialkowa
4 - 1/2 kubka miesa mielonego z pelnoziarnistym pieczywem do tego, 1 spory lisc szpinaku, pol kubka marchwi
5 - 90g miesa wieprzowego, 1 slodki ziemniak, 1 kubek szparagow, 1 kubek odtluszczonego mleka
6 - 1 kubek sera bialego chudego, gruszka, 2 lyzeczki kielkow, 30g orzechow wloskich

hubi1910
15-08-10, 13:59
dodam jeszcze że biegam i jezdze na rowerze ile km to roznie
I czy mozna pic alko podczas redukcji i ile powinno sie pic wody ?????

Patriot
15-08-10, 16:30
już gdzieś tą dietę widziałem, dla mnie ona jest bez sensu ale ok.
nie można pić alkoholu czy to na masie czy na redukcji
wody? musisz sam sprawdzić dla mnie 4-6litrów dziennie musi być, niektórym tyle to za dużo i muszą mniej. Kombinuj :)

hubi1910
15-08-10, 16:47
no dobra ale nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie czy z następnym spalaczem mam coś czekać czy odrazu mam go brać???????
I jaki następny wziąść ????

Ninja165
15-08-10, 17:38
Ja ci podam na swoim przykładzie fatburner -5kg w dół clenburexin - 6kg w dół a diety jako takiej nie mialem.

MolderDist
17-08-10, 23:19
Za dużo węglowodanów w diecie moim zdaniem.
Wyeliminuj owoce, które są źródłem fruktozy a to bardzo nie dobrze.

Jak bilans będziesz miał mniejszy niż Twoje zapotrzebowanie to będziesz spalać tłuszcz i bez żadnego spalacza.
Aminokwasy kupuj w prochu są tańsze i nie trzeba się męczyć z dużą ilością tabsów np. Bcaa Xtra

Jakub24
18-08-10, 12:49
Polecam clenburixna albo termocata b.dobre spalacze.