PDA

Zobacz pełną wersję : Siłownia na strychu?

grzechu-amator
12-08-10, 21:53
Elo
chce zrobic sobie silke na strychu plan ma byc taki ze bierzemy dosyc duzy kawalek zabijamy dechami robimy drzwi i zamek ;)

narazie cwicze pompki drazek brzuszki na silce ma byc lawka sztanga cos podobnego do atlasa nie wiem jak to sie nazywa ;p ale macie drazek na lince a po drugiej stronie na lince ciezar

co o tym sadzicie?
a i jeszcze jedno nie bedzie za glosno u sasiadow nizej?

sts
12-08-10, 22:13
Elo
chce zrobic sobie silke na strychu plan ma byc taki ze bierzemy dosyc duzy kawalek zabijamy dechami robimy drzwi i zamek ;)

narazie cwicze pompki drazek brzuszki na silce ma byc lawka sztanga cos podobnego do atlasa nie wiem jak to sie nazywa ;p ale macie drazek na lince a po drugiej stronie na lince ciezar

co o tym sadzicie?
a i jeszcze jedno nie bedzie za glosno u sasiadow nizej?
z sąsiadami mieszkasz?

KUSY28
13-08-10, 20:31
jak bedziesz walil im tym ciezarem na koncu linki w sufit to pewnie cie wyp... z tego strychu ;p
lepsza lokalizacja jest piwnica

KUSY28
13-08-10, 20:34
jak będziesz walił im tym ciężarem co masz na koncu linki w sufit to pewnie szybko cie wyp... z tego strychu :p
lepsza lokalizacja jest piwnica

elek
13-08-10, 20:40
i pytanie czy strych jest tak wytrzymały :) jeśli to stare budownictwo to się można zdziwić jeśli się duży ciężar upuści a on piętro w dół xD nie no na poważnie to lepiej naprawde jakaś piwnica, a jeśli strych jest wytrzymały to na podłogę można walnąć coś wygluszającego i na to jakąs gume co zamortyzuje i będzie w porzo

grzechu-amator
15-08-10, 23:51
i pytanie czy strych jest tak wytrzymały :) jeśli to stare budownictwo to się można zdziwić jeśli się duży ciężar upuści a on piętro w dół xD nie no na poważnie to lepiej naprawde jakaś piwnica, a jeśli strych jest wytrzymały to na podłogę można walnąć coś wygluszającego i na to jakąs gume co zamortyzuje i będzie w porzo

Tak da radę i wytrzyma lecz już mam siłkę w piwnicy domku jedno rodzinnego od kolegi ok 60 kg na sztange i hantle wieża wyro ;d szisza i wgl to wypas jak dla mnie

sokół
16-08-10, 15:41
Na strychu miałem siłke i niejest zle tylko problem zaczyna sie latem gdy temperatura czasami przekracza 40stopni

Chcę_być_wielki
16-08-10, 16:32
Porób zdjęcia może troszkę wyjaśni się.

grzechu-amator
19-08-10, 20:27
Porób zdjęcia może troszkę wyjaśni się.

wypas jest ale dla mnie a na razie to musimy posprzątać 6 opon i trociny po odkurzać :D

tentyp
20-08-10, 00:00
Ciezko ci bedzie bo huk ciezarkow jest strasznie glosny :)

grzechu-amator
20-08-10, 00:03
Już trenuje :P
W piwnicy
A w zime ogrzewanie :D