Zobacz pełną wersję : Bez ławki
Mam pytanie mam zamiar kupic gryf z obciazanikami ale jak narazie nie ma miejsca na lawke mam zamiar zrobic dla niej miejsce w piwnicy ale to moze potrwac nawet 4 miesiace. Dlatego mam pytanie czy mozna wykonywac cwiczenia z gryfem bez lawki??
Samym gryfem możesz robić dużo ćwiczen na biceps, triceps, barki, przedramie, nogi..jedynie klaty nie bedziesz mogl cwiczyc..A tu masz przykladowe cwiczenia http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Prezydent_1c
23-02-07, 22:20
Bez ławki można coś zrobić prowizorycznie i klatke tez sie zrobi jak sie ma chęci ... Najlepiej się tak ćwiczy ;)
to jak da rade wyrzezbic klatke bez lawki??
karol92, na upartego można!!
Ale bez ławki to za dużo nie zdziała.
pzdr.
Oczywiście da sie bez ławki podjechać troche klate ale to nie to samo co na ławce.Sam kiedyś próbowałem róznych opcji hehe :razz: kładłem się na pufach, pozniej zrobiłem sam jakąś ławeczke prowizoryczna ale oczywiście długo nie wytrzymała i musiałem kupić normalną ławke :mrgreen: Ale widziałem u kumpla samoróbke i jest naprawde extra, niejedna kupiona ławka się chowa hehe pozdro :wink:
Samemu można zrobić super ławke!! Wystarczy tylko troszke czasu, spawarka i trochę żelastwa!!
pzdr.
dokładnie-szyna z tartaku decha gąbka i jakei obicie i se na to siada pudzian+arnold+coleman +pół tony obciązenia i jest stabilne :grin:
kociolcyk, jak się chce można zrobić bardzo masywnie!!
Ja na swojej stówke bez problemu kłade.
pzdr.
Mój kumpel sam robil sobie lawke i ma lepsza od mojej kupionej :P Trzeba miec troche zelaztwa narzedzia i odrobine umiejetnosci i masz laweczke ze uhuhu :D A bez lawki tez mozesz cwiczyc tak jak ktos wyzej napisal ale laweczka to zawsze laweczka przydatna jest.
Ja też sam robiłem ławeczki tylko że mam płaską skos góra i skos dolny.
Widełki przenoszone, ale widełki musimy sobie jeszcze zrobić jakieś :wink:
Sam robiłem wszytko i bardzo dobrze się na nich ćwiczy!!
pzdr.
to jak da rade wyrzezbic klatke bez lawki?? Ja nie mialem ławki i układałem sobie pufy :mrgreen: i jakos szło, ale teraz juz mam ławeczke
I napewno lepiej sie cwiczy z laweczka chociaz jest te uczucie bezpieczenstwa ze nic sie nie zawali :P Chociaż i w sklepach sprzedaja ten chinski szajs :P co po tygodniu sie rozpier...
Robalo, tak masz racje, na allegro jestpełno ławeczek!!
Większość do dupy!!
pzdr.
Prezydent_1c
24-02-07, 23:18
j/w nie polecam z allegro. Ja osobiście dałem wymiary znajomemu spawaczowi i poszedłem do krawcowej i cała konstrukcja jak i obicia elegancko się trzymają ... I wyszło dużo taniej niż dobrej jakości ławka kupowana (a wydaje mi się że moją robiona można do takiej porównać).