Zobacz pełną wersję : Jakie mieso bedzie lepsze?
dzisiaj obleciałem troche sklepów...piers z indyka jest około 15zł za kg z kurczaka podobnie...schab jest po 17-18zł/kg, myslałem jeszcze nad łudkami i skrzydełkami ale chyba raczej nie
Zastanawiam sie co kupic...kupował bym chyba odrazu na cały miesiąc albo chociaz dwa tygodnie...Falen mówił ze na dzien powinienem jest około 400kg miesa wiec troche z portfela poleci...
Pomyłeczka Młody. 400 kg to byś musiał pożreć dziennie całego byka hehe.
Wszystko jest dobre, pierś z indyka, z kury, schab, karkówka wątroba kurza(polecam), 400g to wcale nie tak dużo jak się dobrze przymierzysz to wyjdzie taki wynik w 2 piersiach z kury
Pomyłeczka Młody. 400 kg to byś musiał pożreć dziennie całego byka hehe.
no miało byc 400g...jak bym miał jesc 400kg to dopiero by z portfela leciało :P
indyk będzie lepszy bo nie klatkowy chów. ogólnie pewne stwierdzenie, że drób to nie mięso ma rację [; czerwone mięso jest bardziej pożywne i myślę przydatne przy BB. indyk nie zapominaj dłużej się obrabia oraz bardziej suchy jest. udka bez skóry... mhmmmm, aż zgłodniałem
no niestety bb to drogi sport. mi dziennie idzie 600g filetow z kurczaka. watrobka raczej nei jest dobrym rozwiazaniem. postaw na schab indyka kure i wolowoine.
Co jest nie tak z wątróbką? :/
po pierwsze duzo cholesterolu. po drugie w atroba oczyszcza organizm z wszelkich toksyn itp. a nie czarujmy , drob jest tak faszerowany chemia jak chyba nic innego.
Pręga wołowa.
Tatar z pręgi wołowej mmm ... palce lizać.