Zobacz pełną wersję : PYTANIE co dalej...?
Witam. Pod koniec maja skończyłem cykl na propie 20 strzałów oraz metce 200 tab.(razak). Później był odblok... po jakim czasie moge znowu zrobić cykl z testosteronem, chodzi mi po głowie kolejny raz 15 strzałów propki + metka lub anapolon. Diety nie trzymam, nie mam jak... wpierdzielam wszysto co popadnie tylko w podwojnych ilosciach. Rok temu brałem Massdrol. Miałem po nim ładne przyrosty. Czy jest sens ładowania sie w ph po cyklu z teściem? Moze polecacie cos dobrego na masę...?
Waga: około 80
Wzrost: 177
Staż: ponad 2 lata
Cel: masa
fallenursus
10-08-10, 14:01
Przerwa tyle samo ile trwal cykl+odblok.
Nie ma sensuladowania ph po saaa chyba ze massdrol na kika do dlugich estro zamiat metyczy antka.
fallenursus
10-08-10, 14:01
Przerwa tyle samo ile trwal cykl+odblok.
Nie ma sensuladowania ph po saaa chyba ze massdrol na kika do dlugich estro zamiat metyczy antka.
15 props to za malo. daj drugie tyle i bedziesz mial dobry cykl.
ok pomyślę nad tym, troche lipę kiedys zrobiłem bo pierwszy kontakt z teściem to była omka...;/ a myślicie o połączeniu prop + boldenon?
jakie byly przyrosty po tym propie i metce? duzo poszlo?
siła ładnie poszła w górę na klatke +/- 20 kg około 6kg masy ale wiadomo spadki były po cyklu . Zjadlem odblok, 2 dni po skonczeniu naderwałem mięsnie w okolicy lędźwiowej do tego naruszyłem kręgosłup. Mialem prawie miesiąc przerwy, siła i masa poleciała na łeb na szyję... od 3 tygodni jade na Xpandzie.
hujowa dieta i odblok i spadki były ......
prop krótki ester
bold długi
przez ilejechałeś na tym cyklu prop/bold ???????
prop z boldem kiepski pomysl. zastanow sie nad npp.
jw prop+npp
boldek to z cypio lub z enanem najlepiej pasuje.
fallenursus
11-08-10, 03:31
naderwałem mięsnie w okolicy lędźwiowej do tego naruszyłem kręgosłup. Mialem prawie miesiąc przerwy, siła i masa poleciała na łeb na szyję... od 3 tygodni jade na Xpandzie.
jesli nie wyleczyles kontuzji, nie widze sensu ladowac cyklonu na mase bo zmarnujesz towar tylko.
proponowalbym lekki cykl na propie gora 100mg co 2 dni do tego mala dawka winstrolu w okolicach 25mg dziennie. Odpusc duze ciezarny, rob cwiczenia bardziej skoncentrowane na pompowaniu miesnia krwia nic na sile i bardzo dlugie rozgrzewki,szczegolnie te partie co masz skontuzjowane. ta dawka winstrolu nie bedzie wogole anaboliczna a pozwoli na zreperowanie zerwanych sciegien czy miesni pod warunkiem ze zejdziesz z ciezarow!! to nie sprint to maraton, warto czasami zwolnic zeby na koniec byla para.:)
Kontuzja wyleczona :D W jakich dawkach prop i npp? tzn chodzi mi o odstep pomiedzy strzałami oraz dawki oraz mniej wiecej okres brania. Co do boldka kolega brał solo 20 strzałów to nie powiem, spuchł ładnie... co powiecie o 30 strzałach prop solo? jaki prop polecacie?
Kontuzja wyleczona :D W jakich dawkach prop i npp? tzn chodzi mi o odstep pomiedzy strzałami oraz dawki oraz mniej wiecej okres brania. Co do boldka kolega brał solo 20 strzałów to nie powiem, spuchł ładnie... co powiecie o 30 strzałach prop solo? jaki prop polecacie?
fallenursus
19-08-10, 03:10
od boldka sie nie puchnie;]
prop solo dobre wyjscie.