Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak schudnąć z ponad 100KG

Jarek099
09-08-10, 00:01
Witam,
mam mały problem ^^ , mianowicie ważę ok 100kg .
Nie jest baardzo zatłuszczony . Mięśnie bica widać ^^
I mam pytanie co jeść i jak trenować na siłowni .
Bo nie ukrywam że mam zamiar zejść do ok 60-70kg. Wiem że będzie ciężko ale takie mam postanowienie .
Pomożecie ?

ps. jeśli coś odwaliłem, wybaczcie pare minut na forum ^^

niuk
09-08-10, 07:34
Szukaj w podwieszonych w dziale dieta masz tam diety na redukcję ćwicz aeroby bieganie basen rowerek na forum jest pełno tego w podwieszonych

Patriot
09-08-10, 09:55
trening zwykły, najzwyklejszy tylko po treningu wsiadasz na rowerek i 30-45min jedziesz. Najważniejsza jest dieta, systematycznie schodzisz z kaloriami w dół i trzymasz dokładnie się wyznaczonej diety, nic nie podjadasz itp. Na redukcji zbyt wielkiej filozofii nie ma ;)

Budrys
09-08-10, 11:00
Witam,
Bo nie ukrywam że mam zamiar zejść do ok 60-70kg. Wiem że będzie ciężko ale takie mam postanowienie .
Pomożecie ?

albo jesteś cholernie gruby (a wydaje Ci się że "tylko trochę"), albo jeśli tak nie jest, to zbyt wiele oczekujesz, bo jak ze 100 chcesz zejść do 60kg... To jest możliwe, ale przy naprawdę dużej nadwadze jak ludzie są zalaaaaani tłuszczem, to wtedy fakt, mogą nawet pół masy cielska zrzucić, a tak jak ktoś mówi "że on nie zagruby", ale chciałby 40% całkowitej wagi zrzucić, to coś tu jest nie tak...
Podaj może swój wzrost, wskaźnik BMI wskarze jak dużą masz nadwagę

Budrys
09-08-10, 11:04
Witam,
Pomożecie ?

albo jesteś cholernie gruby (a wydaje Ci się że "tylko trochę"), albo jeśli tak nie jest, to zbyt wiele oczekujesz, bo jak ze 100 chcesz zejść do 60kg... To jest możliwe, ale przy naprawdę dużej nadwadze jak ludzie są zalaaaaani tłuszczem, to wtedy fakt, mogą nawet pół masy cielska zrzucić, a tak jak ktoś mówi "że on nie zagruby", ale chciałby 40% całkowitej wagi zrzucić, to coś tu jest nie tak...

Podaj może swój wzrost, wskaźnik BMI wskarze jak dużą masz nadwagę

Patriot
09-08-10, 11:23
BMI tam gówno wskaże, lustro wskaże wszystko ;)

D3
09-08-10, 11:37
ianowicie ważę ok 100kg .
Pomożecie ?

Nie jesteś bardzo obtłuszczony a ze 100kg chcesz zejść do 60-70kg ?!? Przepraszam, że to napiszę, ale najpierw odwiedź lekarza czy wszystko z głową w porządku, bo jeśli 30-40kg tłuszczu to dla ciebie "nie jestem bardzo obtłuszczony" to jestem ciekaw ile kg zbędnego balastu jest według ciebie obtłuszczeniem. Łapę to będziesz chyba miał poniżej 30cm przy napince.

Wracając do meritum. TEMATY PODWIESZONE!

alder
10-08-10, 23:35
ehh może jak baba chce zrzucić. wrzuć dietę Dukana i na pewno zjedziesz. znajoma 22kg w ponad 3 miesiące