Zobacz pełną wersję : CWICZE I ZERO EFEKTU..POMOCY
ARNOLD2007
23-02-07, 10:32
witam..
Mozecie mi doradzic jakie jest najlepsza odrzywka na przyrost czystaj masy misniowej..
Brałem Mega Mass 4000 potem Volumass 35 i nic..
Moze znacie jakiej lepsze takie zeby był widoczny efekt jaknajszybciej..
nie ma lepszej odżywki niz dobra dieta jeżeli masz problemy z przyrostem masy mięśniowej to na 99% jest to wina nie odpowiedniej diety. jeśli chodzi o odżywki to proponuje gainer lub białko ewentualnie możesz do tego dokupić monohydrat kreatyny
pozdrawiam
Dexter1900
23-02-07, 13:22
Wypełnij profil :twisted: albo podaj staz na silowni :arrow: wtedy bedzie mozna doradzic :evil:
:razz:
robiłęs chociaz obwodówke??
czy taki prowizoryczny trening bez zadnej diety??
Dieta swoja droga,ja zadnej jakos takiej nie przestrzegam i jest dobrze...Szcerze pied**** diety.a ile masz lat ? Kup sobie kretynke monohydrat do tego jakis wspomagacz typu dextrosa i aminokwasy...pzdr
23-02-07, 22:12
Być może tez trening nie taki :razz:
Prezydent_1c
23-02-07, 22:15
Efektów szybko się nie da osiągnąć .... Praca praca i jeszcze raz praca ... Udaj się do działu dieta a pozniej trening. Następnie po tym możesz dopiero sie suplami zainteresować ...
ARNOLD2007
26-02-07, 14:54
mam ponad 190cm wzrostu...90kg cwicze gdzies od roku..
diety jako tako nie stosowałem, ale moim zdanie powinny byc jakies widoczne efekty..
polecano mi mega mass 4000... dla mnie to klapa..przybyło mi po nim ino tłuszczu..teraz biore volumass 35..
jest cos lepszego od volumass 35 ? które by dawłay niezłego kopa//
Prezydent_1c
26-02-07, 16:55
ARNOLD2007, jesteś troche żałosny ... Jak się nie umie brać gainera (nie według braków w diecie) to fatem cię zaleje ... Dieta, dobry trening i efekty musza być widoczne !! I nie spodziewaj się ze po roku ćwiczeń będziesz Coleman ...
krzychuool
26-02-07, 17:05
Napisz jakim treningiem ćwiczysz, może w nim jest coś nie tak, bo po rocznym treningu powinieneś zauważyć postępy. Co do tych gainerów to bierz je wg. braków w diecie a jak nie masz diety to 3 razy dziennie.