Zobacz pełną wersję : praca a siłownia
witam
Połowa użytkowników na tym forum pracuje gdzieś na pełnym etacie. Czy praca często przeszkadza wam w bieganiu na siłownie? Co robicie jak pracujecie na trzy zmiany, albo pracujecie fizycznie?
Najprawdopodobniej będę pracował jako zwykły listonosz. Czy to może mieć jakiś wpływ na to że będę miał jeszcze większe problemy żeby nabrać masy? 8 godzin na nogach, chodząc od jednego budynku do drugiego chyba trochę popali mi kalorii?
no to co ale mozesz stanac sobie wyjac z pojemnika obiadek i zjesc jak ci sie podoba :)
Gangsta Latino
06-08-10, 16:10
Uważaj na psy...:P
Po prostu zwiększysz lekko ilość kalorii.. aha i żeby nie było potem, że nie masz czasu jeść - wieczorem robisz posiłki, pakujesz do jakiegoś pojemnika i w czasie pracy możesz se zrobić 2 przerwy 15 minutowe i wcinasz... bo wielu nie trzymie diety tylko dlatego, że im się nie chce zarcia do pracy robić...:O
u mnie na osiedlu listonosz był dobrym kafarem... jak się chce to wszystko można
Czyli rozumie, że wystarczą dwa zwykłe posiłki i pomimo ciągłego ruchu zbyt dużego kłopotu nie będzie?
fallenursus
06-08-10, 16:30
ziwkeszasz podaz ww,jesli masz duzo ruchu w pracy zeby nie czuc sie slabym. chyba ze lecisz na wycinke, wtedy dodajesz kofeine ,ewentualnie efredyne. sam pracuje na pelen etat,na silownie chodze przed praca o 5tej rano. kwestia przyzwyczajenia.
u mnie na osiedlu listonosz był dobrym kafarem... jak się chce to wszystko można
Ale nie wszyscy maja do tego predyspozycje
Ale nie wszyscy maja do tego predyspozycje
slim shady
06-08-10, 16:49
wstaje o 5:30 i biorę suple i o 6 na trening, kończę trening około 6:40-45, posiłek i do roboty
albo czasami po pracy idę, ale najpierw muszę zjeść porządny posiłek
ale jak czujesz się słabo, za bardzo zmęczony to przełóż trening
flutebox,nie wszyscy maja takie predyspozycje jak ten twoj listonosz osiedlowy
Gangsta Latino
06-08-10, 16:53
puma nie musisz 3 razy tego samego pisać... każdy już wie, że genetyka itp się różnią u każdego człowieka;]
Będziesz miał zaprawę przed treningiem ja pracuje fizycznie i na siłownię chodzę w niczym to nie przeszkadza
Będziesz miał zaprawę przed siłownią ja pracuje fizycznie i ćwiczę na siłowni w niczym to nie przeszkadza
powiem wam ze jak poszedlem na nocke do roboty chodzilem miesiac caly cza to okol 3-4kg schudlem...jednak organizma zaobserwowal zmiany:))njalpeiej jak na rano wtedy po diweczor na silke i malina;p po nocce niby tez ale to nie ejst to samo:)
chłopina 40 lat ale zajebista sylwetka
Prca fizyczna daje dobrą zaprawę przed siłką i na pewno nie przeszkadza wiem z własnego doświadczenia a pracuje po 10 godz ciężko