Zobacz pełną wersję : A może joga???
Ktoś ćwiczył? zacząłem jest ok
tylko zdania pojedyncze potrafisz pisac...???
tylko zdania pojedyncze potrafisz pisac...???
tak twoje za to sa wielokrotnie złożone
kiedy maja byc wielokrotnie zlozone to sa. w tej chwili pisze do Ciebie zdanie zlozone zeby Ci udowodnic ze potrafie napisac piekna litanie... :x
kiedy maja byc wielokrotnie zlozone to sa. w tej chwili pisze do Ciebie zdanie zlozone zeby Ci udowodnic ze potrafie napisac piekna litanie... :x
Tematem postu jest JOGA a nie zdania złożone czy pojedyncze jak nie rozumiesz tematu nie wiesz o co chodzi trzeba wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać ze rozumieniem. W wieku 20 lat to już powinieneś umieć.
Pozdrawim
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=dqO&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=QLNZTLrKBcqA4QaA05mrCw&ved=0CCEQBSgA&q=joga+okultyzm&spell=1
:)
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=dqO&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=QLNZTLrKBcqA4QaA05mrCw&ved=0CCEQBSgA&q=joga+okultyzm&spell=1
:)
Chodzi mi o jogę ćwiczenia fizyczne a nie jogę związaną z magią czy okultyzmem nie wpadajmy z w skrajności w skrajność
Cześć,
Nie wyobrażam sobie życia bez Jogi! Jest fantastyczna przynosi prawdziwe odprężenie i relaks. Im dłużej ćwiczysz tym bardziej widzisz jak wiele działa w Twoim życiu dobrego. Właśnie wykupiłam sobie ponieważ nie wyobrażam sobie wypoczynku bez Jogi! Takie wakacje to też świetny sposób dla początkujących, żeby zgłębić tajniki Jogi. Pomyśl o tym chyba, czasami warto zmienić plany wakacyjneJ
Też się wybieram na takie wakacje nad Morze Bałtyckie moja siostra mnie namówiła. Mam nadzieje ze będzie szałowo!
fallenursus
26-05-14, 21:35
A ja cię wysyłam na szalowy Ban.
Chciałam kiedyś zacząć ćwiczyć jogę, ale skończyło się na jednych zajęciach. Może jeszcze kiedyś spróbuję, kto wie.
Zauważyłam ostatni że na Chełmońskiego 22 otworzyli niedawno sprzęt z rzeczami do jogi, Ktos z was kupował tam już coś? Bo sprawdzałam i mają też strone interentową http://sklepjoga.pl/ można zamówić na stronie i odebrać w sklepie ale chyba lepiej samemu sprawdzić jaka jest jakość produktu. Tak jest chyba wygodniej.
wypierdalać z takimi chujowymi reklamami kurwa jego mać...
Wesoły_Grabarz
12-04-17, 20:06
hahaha forum pada ale reklamy są wieczne :D
już by napisał ktoś że ma kurwa sklep i zaprasza do zapoznania się z ofertą a nie takie pierdolenie o szopenie że coś zauważył ... ;d u mnie też w zadupiu zauważyłem że lumpex otwarli i nie pisze o tym ;p
pekulski104
13-04-17, 16:46
A u mnie otworzyli fitness uwaga! o nazwie "CURVES" tylko dla kobiet....hah :D
Wesoły_Grabarz
13-04-17, 18:27
u mnie też w zadupiu zauważyłem że lumpex otwarli i nie pisze o tym ;p
a powinieneś , juz jade do Ciebie :D
Wesoły_Grabarz
13-04-17, 18:30
u mnie też jest lumpex o zajebistej nazwie
TANI ARMANI
hehe jak robiłem na budowie na początku swojej kariery to w lumpeksach kupowałem ciuchy bo i tak się ujebały i tak, że szkoda nawet prać żeby pralki nie zajebać, a że w firmowych się dobrze chodzi to za 30zł nakupiłem bluz, spodni i inni zęby zagryzali że w firmówkach pracuję przy betonie a Ci we flanelowych koszulach podartych chodzili ;d
uwielbiam jogę! Nic innego tak nie odpręża