Zobacz pełną wersję : Proszę o Pomoc!!! Odżywki na mnie nie działają..
Witam . Mam Problem od tygodnia Biorę Shock Therapy +Storm+Kreatyne CM3 trecka. Biorę jedną miarkę storma i jedna shocka po przebudzeniu i 3 kapsy cm3(w dni treningowe)i 30 minut przed treningiem Shocka i i3 kapsy cm3.a po treningu 3 kapsy cm3 pije storma.A w dni nie treningowe rano po przebudzenie storma i kapsy i po południu tez storma i kapsy.I kompletnie nic mi nie pomaga nie pobudza jak czytałem wszedzie zero efektu zero pobudzenie wiecej sił ani pompy nic zero.Pomóżcie :( żeby zaczęło coś działac
Jak tam micha stoi u ciebie?
Nie stosuje jakieś wyrachowanej Staram się nie jeść słodyczy ale raz w tygodniu jem bo innaczej nie moge bo gdy nie jem słodyczy to jestem zmeczony i senny bardzo. a tak to jem rano płatki musli i bułkę potem jakiś jogurt po południu obiad. raz jakieś mięsko makarony ryżę jakieś zupy a na wieczór jajecznica lub chleb bułka
Staram się nie jeść słodyczy ale raz w tygodniu jem bo innaczej nie moge bo gdy nie jem słodyczy to jestem zmeczony i senny bardzo
Napraw to jedząc więcej ww złożonych.
przerabiałem to bez jedzenia też nie działało nic więc jeść trzeba ile trzeba.
nie masz diety nie masz efektow. suplementy to uzupelnienie diety. bez tego ani rusz. zamiast wydawac kase na suple mogles zainwestowac w diete. jestem pewien ze byly by lepsze efekty.
fallenursus
04-08-10, 20:37
dawkowanie sie mija z celem to po pierwsze
po drugie to co juz ci napisali wczesniej.
więc jeść trzeba ile trzeba. To w Takim przypadku ile to jest?