PDA

Zobacz pełną wersję : Krótkie cykle

Badmadafaka
04-08-10, 14:03
Panowie chciałbym poznać wasze zdanie na temat krótkich cykli 8 tyg.tak mi się w głowie kilka myśli pojawia.I teraz tak na pewno bazą do każdego będzie prop.No chyba że jakieś mixy No więc myślę nad czymś takim prop+npp,prop+wino,prop+tren,prop+master.Co jeszcze można by użyć do krótkich cykli?czy ktoś z was leciał na czymś takim?myślę że 2 środki to max no może meta na kilka 4 tyg w każdym cyklu była by wskazana?jak to widzicie?jeśli chciało by się zrobi takie krótkie cykle co w 1 kolejności,domyślam się że coś takiego
prop+npp
prop+wino
prop+tren
prop+master

Pozdrawiam

ht
04-08-10, 14:20
dla mnie osobiscie lepsza sprawa niz dlugie estry. mozesz spokojnie laczyc 3 srodki w cyklu.

karolak89
04-08-10, 14:21
no może meta na kilka 4 tyg w każdym cyklu była by wskazana?

Meta nie potrzebna.. masz propa.

Badmadafaka
04-08-10, 14:35
no tak wiem że mam propa i meta zawsze do dłuższych cykli się daje na kika.panowie co jeszcze się nadaje do krótkich cykli?

ht
04-08-10, 14:54
anapolon

Badmadafaka
04-08-10, 14:56
No tak antoniusz.w sumie nigdy do niego nie podszedłem.Jakie warianty z nim wchodzą w grę?

patryk1336
04-08-10, 15:48
na anapolon to Ty nie niebiez :) to jest srodek dla bardzo zaawansowanych ludzi...

Badmadafaka
04-08-10, 16:45
No tak zapewne sie do nich nie zaliczam:)pozdro

ht
04-08-10, 17:57
antek z propem fajne polaczenie.

fallenursus
04-08-10, 20:34
Dbol&Winstrol
Tren A
Mast P
Test P

to je fajne polaczenie:)

MolderDist
05-08-10, 22:35
anapolon

skończysz cykl na anapolonie to nigdy więcej o nim nie pomyślisz na krótkim cyklu ;-)

MolderDist
05-08-10, 22:37
anapolon

skończysz cykl na anapolonie to nigdy więcej o nim nie pomyślisz na krótkim cyklu ;-)

Co do krótkich cykli - jak komuś nie zależy na jak największych przysrostach a bardziej jednak na zdrowiu to ok, inaczej niech skończą takie krótkie 4-tygodniowe cykle zanim jeszcze zaczeli :-D

edit: aha teraz widze, że w gre wchodzi 8 tygodni to jeszcze jest ok.

MolderDist
05-08-10, 22:39
anapolon

anapolon

Co do krótkich cykli - jak komuś nie zależy na jak największych przysrostach a bardziej jednak na zdrowiu to ok, inaczej niech skończą takie krótkie 4-tygodniowe cykle zanim jeszcze zaczeli :-D

MolderDist
05-08-10, 23:36
anapolon

anapolon

joh1964
08-08-10, 22:53
na krótkich cyklach nic trwałego nie zbudujesz, jedyny plus to lipidy są w lepszym stanie.
synteza proteinowa występuję średnio w 7 tyg gdzie retencja sie stabilizuje a organizm
zaczyna budować mięsnie szybko idzie szybko spada nawet przy miksie tren+winko+prop.

To już lepiej bić sam testosteron małe dawki zmieniać środki przez cały cykl hcg albo na cyklu
250je4d albo co 6-8 tyg.

bullet
09-08-10, 13:56
prop + npp + wino. mistrozwski poloaczenie, nektar bogów.