Zobacz pełną wersję : Tren
Badmadafaka
04-08-10, 01:50
Panowie mam pytanie bo mimo iż sporo się już naczytałem chciałbym poznać zdanie tych co brali rożne treny.Jaki waszym zdaniem tren jest lepszy hexa,acetate czy enan i czy mixy w ogóle są coś warte?Kilka firm mixuje już te 3 treny ale czy nie warto lepiej samemu coś zmiksować?
fallenursus
04-08-10, 02:12
lepiej samemu zmiksowac. na poczatek niby najlepszy acet,ale ja pochodze z kontynentu gdzie enan jest rowniez bardzo popularny i polecany na pierwsze starcie z trenem z powodow mniejszych skutkow ubocznych niz acetat. mialem sie zabierac wlasnie do enana ale zmienilem zdanie i ruszy w nastepnym roku.
z dawkami jednego jak i drugie pierwszym razem nie ma co przesadzac,wystarczy dawki minimum zeby towar zrobil swoje. I jak ci ktos radzi wbijac 100eod na pierwszy raz to niech sie puknie w glowe!
na poczatek styknie 50 e2d.
Lepiej samemu zmixować, polecam acet.
Badmadafaka
04-08-10, 13:55
dziękuję za odpowiedz.Ja już miałem cykl z trenem acet.i leciałem 50 e2d bo doskonale wiedziałem że ta dawka na 1 raz spokojnie da radę i mówiądz krótko masakra jaka petarda.Moje źle sprecyzowałem pytanie.Chodzi o krótki cykl prop+tren i dlatego pytam co lepiej acet czy hexe?A jesli dłuzszy cykl na enanie to jak długo i ile go brac?
z propem acet.do dlugiego przymierzam sie od pazdziernika. myslalem zeby dac na 10 tyg cypio pociagnac dluzej. potem zejscie prop+wino
Badmadafaka
04-08-10, 14:33
Kurde ale zrobiłem literówek.masakra.Tak też myślałem że z propem to acet.
ht całkiem fajny ten Twój cykl tylko coś mi się obiło o uszy że jak tren to wino nie bardzo do tego a tren enan będzie jeszcze troche siedział więc dobrze to rozplanuj.Sam ostatnio kończyłem cykl trenem+prop a wino jeszcze szło podczas tego ale tylko 1 tydz się pokryło z trenem.cały arsenał osłonek też był zapodawany.
można po trenie poleciec wino.