Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta na redukcje dla 16 latka + pytania

Davi
02-08-10, 14:38
Witam,
Zalezy mi na redukcji tkanki tluszczowej z brzucha i klatki piersiowej :)
Gdzie moglbym znalezc kogos kto by mi napisal odpowiednia diete dla mnie za pieniadze ? :)
Czy uzywanie suplementow diety czyli odzywek jest dobre w moim wieku ? Jesli tak to jakie byscie polecili na spalanie ? :P

wzrost:168 cm
waga:62 kg w pasie
obwód pasa: 85 cm
obwód uda: 52 cm
obwód łydki: 32 cm
obw kladki piersiowej: 78 cm
obwód bicepsa: 28 cm
Twoje bmi wynosi: 21.9

Hantle ;
2 kg
4 kg

+
Atlas
+ ławeczka
sztanga 15kg :)

+ moge jeszcze jakies 200 zl na nowy sprzet wydac

DaN322
04-08-10, 13:14
Nikt Ci nie musi układać, poczytaj sobie podwieszone o redukcji i sam sobie ułożysz, potem tylko wrzuć tu do sprawdzenia. Suple raczej Ci nie zaszkodzą, ale mimo wszystko ja bym z nimi poczekał, tym bardziej, że znając życie na początku mając jakiegoś supla pokłada się w nim całe nadzieje i dieta/trening schodzi na drugi plan.
Dokup sobie ciężaru, rób aeroby, ustal dietę i git.

Davi
04-08-10, 13:25
Nikt Ci nie musi układać, poczytaj sobie podwieszone o redukcji i sam sobie ułożysz, potem tylko wrzuć tu do sprawdzenia. Suple raczej Ci nie zaszkodzą, ale mimo wszystko ja bym z nimi poczekał, tym bardziej, że znając życie na początku mając jakiegoś supla pokłada się w nim całe nadzieje i dieta/trening schodzi na drugi plan.
Dokup sobie ciężaru, rób aeroby, ustal dietę i git.

A jakie hantle bys polecil 2 x 10 kg styknie ? ;)

I z aerobow na roznych forach namawiaja mnie na bieganie , a co Ty bys sadzil o rowerku stacjonarnym z intewalami ? :>
Nie jestem bardzo gruby tylko na brzuchu a wage mam odpowiednia jak na moj wzrost i wiek , tylko na brzuchu chce z rzucic tluszczyk :)