Zobacz pełną wersję : Coś na początek
waga 69,5
wzrost 172
Bic 38
cwicze na sucho 6miesięcy i doszedłem do granicy 94kg i nie mogę wiecej chcę kupić koks ale wolę się zapytać doswiadczonych kogoś kto ma wiedzę co dobre na początek nie za słabe a nie za mocne odrzywki brełem ale nie dają rezurtatu aha fajnie by było jak by się to łączyło z super pump250
w 6 miesiecy ponad 20kg??? pewnie dobry tluscioszek jestes. prop lub metka to najlepsze rozwiazanie.
mi to sie wydaje ze kolega jest analfabeta:)
Najlepszy koks dla Ciebie to bedzie zimny prysznic przyjdz jutro lecz najpierw sie ogarnij :P
w 6 miesiecy ponad 20kg??? pewnie dobry tluscioszek jestes. prop lub metka to najlepsze rozwiazanie.
Z tym 94kg to chyba chodziło mu o WL, a nie o wagę swoją.
Ćwicz normalnie jeszcze pójdzie wszystko do przodku spręż się trochę.
Coś nie tak, 25 kg w 6 miesiecy bez dopingu to mało realne.
mam gospodarstwo więc dla mnie praca była odkąd pamiętam i nie jest jakiś problem owszem tłuszczyku troszkę jest ale źle nie jest chciałem HMB ale doszedłem do wniosku że wyćwiczymy go a koks chcę bo chcę iść dalej do przodu z tym jak widzę że ładny efekt jest od poniedziałku zaczynam dalej na Mase ćwiczyć po tym jak skończę na mase to chciał bym na rzeźbę lub też na siłę i właśnie z koksem chciał bym zacząć ćwiczyć dlatego się pytam co dobrego na początek
A skąd wiecie ile ja podnosiłem jak zaczynałem siłkę ??
Coś nie tak, 25 kg w 6 miesiecy bez dopingu to mało realne.
dokładnie ..... ja z dopingiem w 2 lata przybrałem 25kg dobrej jakosci masy :D:D:D:D i jestem bardzo zadowolony :)
kurwa nie chodzi mi o masę własną tylko ciężary jakie podnoszę nie chodzi mi o to że przez 6 miesięcy 25kg przytyłem bo nawet parę schudłem
jak dieta wygląda (o ile jest) ?
Dieta hmmm mam ale taką własną to znaczy
Pon rano jajecznica 6jajek drugie
2śniadanie serek wiejski 3opakowania ciemny chleb + 2X Dan Mleko
obiad co mama ugotuje często w podwójnej porcji
odrzywka superpump250 i siłownia
40 min po siłce 1lmleka zawsze jakaś jajecznica lub piersi kurczaka zależy na co mam czas wiadomo jajecznica w 10 min a piersi dłużej
kolacyjka kiełbaska 3-4x biała do tego pestki dyni jakiś jogurt na deser surowe jajeczka :)
pozostałe dni nie wiele się różnią we wtorek na drugie śniadanie zamiast serka zjadam 3-4 banany
piątek same KFC
reszta to samo co miesiąc zmieniam potrawy bo wiadomo organizm się przyzwyczaja
piątek same KFC
To szczególnie dobrze robi na masę...
wiem dlatego jem ;) na weekend zawszę do dupeczki to zawsze się skoczy na jakieś jadło a że mieszka 50 metrów od KFC to czesto bywam
http://sklep.fbb.pl/megabol_testosterol_250_30kaps_ids_1256_1
Natrafiłem na to możecie mi coś o tym powiedzieć
tak brałem za małolata, fajna nazwa ale placebo
To chyba jakaś prowokacja tak mi się wydaje
ty chyba działy pomyliłeś ??????? hahahaha
Jak ja bym tyle wpierdalał to juz bym ze 130kg ważył;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Fajną masz przemiane ze nawet 70kg nie warzysz.
maly11 u mnie chłopaki piją mleko podczas treningu ......... jak pijesz po treningu i zjadasz jakis posiłek to wszystko sie klei i strasznie wolno trawi ......
dopiero drugi miesiąc trzymam jakąś diete efekty są idę do góry ale wszystko powoli w swoim czasie co do mleka w czasie treningu nie wiem czy bym upił bo troszkę lepko w ustach się zrobi i zaś taki niesmak jest a 70 już mam
teraz parę słów o super pump250
po 3 dawkach mogę powiedzieć że spisuje się w 70% mianowicie dlatego że strasznie się pocę op godzinie i 30min na siłowni schodzę 2kg z masy nie wiem czy to na mnie tak działa no i nie wiem co myśleć o tym że masz większy potencjał do cwiczeń na mnie to chyba nie działa bo jak idę to ćwiczę i przed tym tak samo mi się cwiczyło i po tym ćwiczy mi się tak samo a pompka jest nie zła po tym troszkę dziwnie na bani po tym jest tak jak bym zjadł pół piguły ;) heh