marcinek321
31-07-10, 20:52
Witam!
Mam 17 lat, 193 cm wzrostu i ważę 93 kg. zaczynam trening siłowy i potrzebuję jakąś dobrą dietę która pozwoli mi schudnąć i osiągnąć zadowalające efekty ;D Przeczytałem te diety na redukcje ale nie wiem czy ja mam jeść wszystko co tam jest napisane czy nie o trochę to dziwne...
a co w tym dziwnego? tzn co twoim zdaniem jest dziwne w tym ;)
Jeżeli masz dietę podaną to jesz to co wszystko jest tam napisane w odpowiednich ilościach. Oblicz kcal z -500 i dobierz dietę dla siebie :)
marcinek321
02-08-10, 15:16
A mógł bym w tym wieku stosować np: Dyma burn Extreme czy trochę za wcześnie ??
"OSTRZEŻENIE!!! preparat nie może być stosowany przez dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia, przez kobiety w ciąży i kobiety karmiące piersią. Nie może być stosowany przez osoby, u których istnieje chociażby podejrzenie o choroby serca, choroby nerek, nadczynność tarczycy, napady padaczkowe oraz przez osoby, które mają wysokie lub skaczące ciśnienie tętnicze. Nie stosować, jeśli korzysta się z innych suplementów dietetycznych lub lekarstw zawierających efedrynę, kofeinę, pseudoefedrynę lub fenylpropanolaminę (zwłaszcza dotyczy to lekarstw na astmę). W przypadku wystąpienia zawrotów lub bólów głowy, palpitacji serca, bezsenności, nadmiernej nerwowości, mrowienia należy bezwzględnie przerwać przyjmowanie preparatu i w razie konieczności skontaktować się z lekarzem. Osoby, dla których Dyma Burn X-Treme nie jest wskazany mogą skorzystać z innego rodzaju spalaczy tłuszczu, które nie podnoszą temperatury ciała ani ciśnienia krwi lecz działają prozdrowotnie usprawniając funkcjonowanie wątroby w kierunku pozyskiwania energii z tkanki tłuszczowej np. CUTTING EDGE" to z etykiety. Poszukaj czegoś innego.