Zobacz pełną wersję : moc..wiecej mocy!!!!!!!
witam chcialbym zebyscie pomogli ulozyc mi jakis cyklik...kierunkuje sie nim pod sile i wytrzymalosc..trenuje boks i niechce tracic nic...i trenuje armwrestling i potrzebuje dostac mega sily takiego dobrego kopa ...moje poczatkowe plany wygladaja tak...prop winko oxa..
wiek 21 lat parwei 82kg wagi przebe cykle tylko na ph ...
fallenursus
31-07-10, 18:35
dobrze myslisz, ale wino bym odpuscil przy oxie. albo jedno albo drugie,dasz oba to stawy moga nie wytrzymac..
a jak tam twoje problemy z gino? juz sie skonczyly?
no wlasnie kusi mnie to winko i oxa tylko wl;asnie boje sie o stawy zeby ich nie uszkodzic...bo i tak czasami sie juz odzywaja...ale nad tym jeszcze do konca sobie pomysle..a moje problemy z ginko juz wszystko jest opanowane wszystko wrocilo juz do normy ale w czasie cyklu nolve bede mial pod reka gdyz widac ze jestem podatny na to..
anapolon prop tren. i zobaczysz co to znaczy miec w chuj sily:)
anapolon prop tren. i zobaczysz co to znaczy miec w chuj sily:)
Wtedy to bez kija nie podchodź xD
No przy anapolonie to będziesz miał siłę bo będziesz miał większą mase , taki silny grubasek ale to chyba nie oto chodzi.
Idealny cykl to :
prop + oxandr a jak do tego dodasz wino bo będzie tylko lepiej :)
przy większym zaawansowaniu to: prop+tren+oxandr.
no wolal bym nie ruszac antka jakos nie ejstem do niego przekonany a pozatym za wczesnie na niego jak i na tren zaopatrze sie w ochronki stawow itp a mogl by mi ktos rozpisac taki cyklik? prop oxa i winko
fallenursus
01-08-10, 15:26
1-8 prop @100mg eod
1-6 winny 40mg ed
3-9 oxa 40mg ed
jeden z najlepszych stakow na wycinke;) no dobra, na sile tez spoko.