PDA

Zobacz pełną wersję : Mały problem proszę o pomoc

Erf~
31-07-10, 12:57
Witam wszystich forumowiczy :) mam na imie Jakub wiek 15 lat ;] chodze na siłownie łącznie z 5 miesięcy w tym od kwietnia zrobiłem sobie przerwe na okres wakacji lecz kiedy zacznie sie szkoła chciałbym wrócić do treningu ;] zwracam sie do was z pytaniem czy opłacałoby mi sie brac Kreatyne podczas okresu trenowania kolega mi doradzał ze dzieki temu efekty chodzenia na siłownie bedą lepsze nie wiem czy to prawda czy nie wiec prosze o pomoc badz o podanie innego srodka ktory dzialalby w podobny sposob oraz tak na oko jego cene z gory dziekuje :) pozdrawiam

rafio83
31-07-10, 13:18
Prawidłowa kolejność to:

Dieta
Dobry Trening
Suple(kreatyna)

Jak spełnisz pierwsze dwa to kreatyna do Ci dobre efekty.

Erf~
31-07-10, 13:31
dobry trening był ;] ale dieta to tak nie za bardzo ;/ totalnie nie wiem o co z ta dieta chodzi i jaka jest cena kreatyny?

rafio83
31-07-10, 13:36
O cenach nie rozawiamy tu, zobacz na allegro, z tym ze bez diety kreatyna i tak o kant dupy rozbić...

u.waw.pl
31-07-10, 14:38
Trenuj ciężko, zwracaj uwagę na to co jesz, pamiętaj o regeneracji, nie myśl o suplach!

puma007
02-08-10, 23:14
Siema,skorzystam ze to temat o kreatyniei napisze o problemie;daa wiec 4 mieszki temu bralem kreatynke i polowa mi zostala bo nie moglem dalej robic cyklu...i tak sobie stala i stala az do dzis...i pytanie do was...nadaje sie na dalsze spozywanie?????

m@bi
03-08-10, 10:17
Nie wcinaj sie ;q Była zamknieta szczelnie? w zaciemnionym miejscu?

puma007
03-08-10, 12:16
Tzn w ciemnym byla,a czy szczelnie??hmm tak jak od nowosci to nie ale po ostatniej porcji zamklem wieczko normalnie i tak stoi

puma007
03-08-10, 23:11
odswiezam:)

slim shady
03-08-10, 23:19
możesz dalej spożywać chyba, że dostała się wilgoć do środka

na przyszłość zakładaj własny temat albo użyj wyszukiwarki bo robi się bałagan

puma007
03-08-10, 23:32
dzieki slim... a z tym zakladaniem tematow to spoko:)

od jutra zaczne lykac,najwyzej posiedze na klopie xD

KowalX
03-08-10, 23:34
Siema,skorzystam ze to temat o kreatyniei napisze o problemie;daa wiec 4 mieszki temu bralem kreatynke i polowa mi zostala bo nie moglem dalej robic cyklu...i tak sobie stala i stala az do dzis...i pytanie do was...nadaje sie na dalsze spozywanie?????
Wystarczy na opakowaniu przeczytać :)

puma007
03-08-10, 23:44
i CO TAM NIBY BY PISALO JAK BYM MOGL JESC TO PO CZASIE???? ALBO NIE MOGLBYM SZAMAC

KowalX
04-08-10, 00:19
i CO TAM NIBY BY PISALO JAK BYM MOGL JESC TO PO CZASIE???? ALBO NIE MOGLBYM SZAMAC

"najlepiej skończyć przed końcem" co oznacza ,że można jeść po terminie ;),a to ,że było otwarte nie ma znaczenia co najwyżej nie zadziała.

Młody18
04-08-10, 16:28
Witam . Mam Problem od tygodnia Biorę Shock Therapy +Storm+Kreatyne CM3 trecka. Biorę jedną miarkę storma i jedna shocka po przebudzeniu i 3 kapsy cm3(w dni treningowe)i 30 minut przed treningiem Shocka i i3 kapsy cm3.a po treningu 3 kapsy cm3 pije storma.A w dni nie treningowe rano po przebudzenie storma i kapsy i po południu tez storma i kapsy.I kompletnie nic mi nie pomaga nie pobudza jak czytałem wszedzie zero efektu zero pobudzenie wiecej sił ani pompy nic zero.Pomóżcie :( żeby zaczęło coś działac

puma007
06-08-10, 21:35
Jesli masz dobra diete,i nie dziala to zwieksz poprostu dawki,mozliwe ze bez fazy nasycenia robiles,choc malo kto to roobi...albo moze byc to ze dlugo cwiczysz tym samym planem treningowych i miesnie sie przyzwyczaily...

poczekaj za fachowcami :)