Zobacz pełną wersję : Czy jest sens?
moje pytanie dotyczy zamiany testo na mixa?
rozpiska bez zmiany
1-4 meta
1-12 test entant
6-12 oxan
12- clen
a to pomysł miejscowego ziomka którego widuje na siłce
1-4 meta
1-10 entant
10-15 mix
13-18 oxan
wątpliwości się pojawił ponieważ bijąc 400mg test na tydzień nie widze efektów i jestem ostatnio bez energii dodam że zaczołem 5 tydzień
proszę o mądre rady
pozdrawiam
fallenursus
30-07-10, 23:01
odczekaj jeszcze tydzien do ewentualnego kopa na entacie,mnie przy piatym dopiero lapie-dlatego wole propa. na mecie tez nic sie nie dzialo?
co do wdrozenia mixa to bym sie nie pisal na to, ale propa jak najbardziej na 11-17.
na mecie zrobiłem 5 kg i sporo siły, planuje zwiększyć testo do 600mg/tyg
ale czy gdyby nie kopło tak jak potrzeba mix lepszy do propa tylko że może mi bardziej zaszkodzić tym bardziej że ziomek myslałó o dawce 500mg co 6 dni
fallenursus
30-07-10, 23:16
co rozumiesz pod pojeciem ze moze ci bardziej zaszkodzic? po jednym jak i drugim masz taki sam blok.
omen to mieszanina 4 testów, ogólnie nie znam mądrych pojęć itd aczkolwiek da się zauważyć że właśnie po nim ludzie puchną w oczach, ciężej jest z utrzymaniem wagi po cyklu na mixie, ludzie stosujący entant czy prop uzyskiwali mniejsze choc stabilniejsze przyrosty, z czym jest to z wiązane? opinie na forum lub między ludzmi wskazują że omen jest bardziej szkodliwym srodkiem niż test entant/prop
fallenursus
30-07-10, 23:44
zwiazane jest z nieumiejetnoscia poprawnego jedzenia. no i jak za duzo przybijesz obojetnie jakiego tescia to aromatyzacja robi swoje,ale to latwo mozna zwalczyc na cyklu jak i najbardziej wazne -po cyklu.
narazie dam sobie spokuj i nie będe kombinował i poprostu zwieksze dawki do 600mg
ale z tego co zrozumiałem sugestia mojego ziomka jest mało wartościowa
bo nie opłaca się kombinować?
fallenursus
31-07-10, 00:10
bo nie opłaca się kombinować?
ano nie:)